Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Som ny bruger af Organic MAKE-produkterne er jeg umiddelbart meget tilfreds med denne naturlige og dejligt åndbare makeup. Men da briller samtidigt er et must for mig for at læse den mikroskopiske tek... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kære Charlotte Med denne mail vil jeg gerne takke for de skønne produkter jeg har modtaget Foundation Øjenskygge Blush rosa og lipgloss Jeg har længe ledt efter et produkt pudder eller f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tilbragte to timer på makeup kursus med i alt 8 personer. Dejligt at være så få, så man får tid til at gå i dybden. Produkterne var naturlige og fokus lå på en naturlig makeup til hverdagene. Al vejl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da jeg lider meget af tørhed i ansigtet, har min udfordring med tidligere makeup mærker været, at de tørrer huden ud, og er umulige at påføre jævnt på huden… Med Organic MAKE mineral foundation h... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  2. Cosmeticawinkel

Geschreven door het bedrijf

You deserve breathable makeup. Redness, irritation and itching are signs your skin does not tolerate what you put on your skin. Sensitive skin has other needs. I've created Organic M.A.K.E. It's for sensitive skin, that easily reacts. Charlotte Fnug, Founder

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beautifully light and natural powder!

I really like the Organic Make powder. It feels really light on my skin and blends in perfectly. Feels and looks very natural! And I love the application brush! Feels very luxurious!! I look forward to this part of my morning routine. 😊

3 september 2023

Antwoord van Organic MAKE

Hi Julietta I'm glad you like my powder foundation. Thank you for your time to write up this. Love. Charlotte

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte en sæbe

Jeg bestilte en sæbe, og fik en forkert. Det kan ske. jeg har mailet til Organic Makers, både på kundeservice og på firmamailen. Det er nu seks dage siden, 14. aug. 2023, jeg mailede første gang, men det er helt umuligt at få kontakt til Organic Makers. Hvad gør jeg?
Helle Gyldenkærne

14 augustus 2023

Antwoord van Organic MAKE

Kære Helle Du skriver til forkert firma. Jeg laver ikke sæber. Mit brand hedder Organic Make - og jeg laver makeup produkter. Du skal kontakte korrekt firma. Venligst Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste mineral pudder jeg har…

Den bedste mineral pudder jeg har prøvet og kommer fremover ikke til at bruge andet. Den giver et godt resultat, holder godt og min hud kan ånde.
Kan helt klart anbefales

30 juni 2023

Antwoord van Organic MAKE

Hej Christina 1000 tak fordi du giver dig tid til at skrive. Og tak for dine søde ord. Venligst Charlotte x

Produkterne er utrolig gode

Produkterne er utrolig gode, holder godt, og er meget naturlige.
Fik tilsendt et forkert produkt, men fejlen blev straks rettet.
Kan kun anbefales.

20 maart 2023

It’s like magic…

Organic Make is perfect for me. I have tried so many products from expensive brands, just to find the most pure and natural make up. But eventually I always keep running back to the product that suits my skin best: Organic Make :)
The products are so soft, comfy and light on my skin. It’s like magic…!

18 maart 2023

Antwoord van Organic MAKE

Hi Laurine Thank you for your honesty. Happy to know your skin is comfortable with Organic Make. Love Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Look younger in a natural way

Fantastic product! I use the dark version as I have an olive skintone. With just a tiny bit my skin gets this a really nice glow and smoothness. It makes me look younger in such a natural way. And a bargain really as it lasted for almost a year. Will never use anything else again.
Simone

23 februari 2023

Antwoord van Organic MAKE

Dear Simone Thanks you so much. It means a lot you took time to write what you think. Best Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste mineral pudder jeg har…

Den bedste mineral pudder jeg har brugt. Meget let at påføre på huden. Jeg har meget røde kinder og organnic m.a.k.e dækker det så flot uden at det virker for tungt/unaturlig.
Har også brugt deres øjenskygge rosa, den smukkeste shine. Bruger også deres mascara som ikke smuldre og sider til man fjerner den.
Jeg er en kvinde på 53 der gik med meget lidt makeup efterhånden da andre mærker irriterer min hud og øjne. Nu kan jeg igen bruge lidt makeup og føle mig frisk og lækker igen. Tak Charlotte for dine fine produkter.

20 januari 2023

Antwoord van Organic MAKE

Kære Kirsten Dejligt at din hud ikke bliver irriteret. Hvor der det skønt. Venligst Charlotte

Fantastisk køb!

Med Organic MAKE mineral foundation har jeg slet ikke dette problem længere.
Ved hjælp af kabuki børsten påføres den lynhurtigt, giver et naturligt resultat og min hud kan ånde!
Fantastisk køb!

14 januari 2023

Antwoord van Organic MAKE

Hej Luna Ja, tørhed er svær med makeup. Især fordi det meste makeup indeholder talkum. Talkum er ikke godt for tør hud. Det gør at huden kager til i tørre pletter. Dejligt at læse din hud er glad nu. Venligst Charlotte

Lækker makeup

Lækker makeup, som er supernem at bruge. En hverdags makeup kan ligges på under 5 min.
Huden kan ånde under makeuppen og den smitter ikke af.
Om aftenen kan det vaskes af med varmt vand.

12 januari 2023

Antwoord van Organic MAKE

Hej Camilla Dejligt at høre. Det skal ikke være kompliceret med makeup. Især når det skal af, skal det være let uden du skal bruge flere vaskeprodukter. Tak. Venligst Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

My daughter and I are loving this…

My daughter and I are loving this foundation powder! Beautiful smooth coverage without any feeling of heaviness or like my face is covered in foundation.

13 januari 2023

Hi Barb I so appreciate you love my foundation. Thank you. Best Charlotte

Lækkert makeup

Super dejlig foundation, der giver et naturligt look men dækker stadig urenheder.
Kan helt klart anbefales!

9 januari 2023

Hej Maja Tak fordi din hud kan lide min foundation. Venligst Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Organic MAKE er fantastisk :-)

Organic MAKEt er en fantastisk foundation. Den er så nem at arbejde med, den dækker fint, og så føles den faktisk fuldstændig som ikke at have noget på

19 december 2022

Antwoord van Organic MAKE

Kære Bente skønt at læse du kan bruge foundation. Det betyder meget. vh Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Seriøst den bedste pudder foundation…

Seriøst den bedste pudder foundation jeg har prøvet. Den er super naturlig, blender godt og nemt ind, bare rigtig lækker. Fik den anbefalet af en makeup artist, som ikke bruger andet. Det gør jeg heller ikke fremover! Jeg kan påføre den uden brug af spejl, bygge den op i flere lag, hvis det er aften makeup/fest, og jeg har ikke oplevet en eneste urenhed siden jeg startede med at bruge den. Virkelig et super produkt.

10 oktober 2022

Antwoord van Organic MAKE

Kære Lene Dejligt at høre din hud har det godt med pudder foundation. Kh Charlotte

Fantastisk mineral foundation!!

Fantastisk mineral foundation!!
Inden jeg begyndte at bruge Organic Make, havde jeg aldrig makeup på i hverdagen. Det var alt for besværligt at stå med min Mac foundation og beauty blender.
Men nu hvor jeg har prøvet Organic Makes mineral foundation, har jeg makeup på hver eneste dag. Den er nem og bruge, dækker alle urenheder, og holder hele dagen, uden at smitte af. Kæmpe anbefaling!🙏🏼

22 maart 2022

Tak, dejligt at du er glad for foundation. Kh Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Organic MAKE is wonderful for your skin

The powder feels light on the skin. Does not settle in wrinkles Gives my skin a silky look. The colour medium adapts perfectly to my skin tone. I'm not very tanned and there are no edges to the neck. On light redness are covered. Highly recommended. I have already ordered the second time.
I can only recommend the rouge. The texture is very light and you can hardly overdose it. I think it's perfect and I use the shade rose.
Thank you, dear Charlotte, for these great products.

29 juni 2021

Antwoord van Organic MAKE

Hi Monika you made my day. Thanks so much. I'm so happy to read how the foundation adapts to your skin. Makeup should look natural and feel light. I'm happy to see this is what you like. Best Charlotte x

Lækre produkter...

Lækre produkter, specielt hvis man har svært ved at tåle andet makeup. Altid venlig og hurtigt betjening.

12 maart 2021

Kære Anne
Mange tak. Det glæder mig du kan tåle min makeup.
Venligst Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I am big fan of Organic MAKE products…

I am big fan of Organic MAKE products and I can not wait for the next purchase of mineral eye shadows and blushes. I have now used the mineral powder and rose mineral blush for some time, and I must say that they have become my favourite make up products. They give my skin this absolutely stunning natural glow and are so easily applicable with the super soft brush. You know when you see a woman that has this natural look and glow. She has something that you also want. This is exactly what Organic MAKE mineral powders have given me. People ask me about what Make up I wear now! I will never stop using them and it is even better that they are natural, good for your skin and have not been tested on animals. So many more reasons to buy them😊 thanks for the opportunity to tell you about Organic MAKE

17 januari 2021

Dear Julia
Happy to read you get a nice natural glow. I've hear that often.
Thanks Charlotte

Organicmake is fantastic

Organicmake is fantastic, gives a naturally look

15 januari 2021

Dear Annette
Thank you. Yes, makeup should look natural. Not overdone.
Best Charlotte

Lees meer over geverifieerde reviews.