Har benyttet denne tandlæge siden jeg var barn. Imødekommende personale der altid er smilende og forstående. Både ved personligt fremmøde og ved telefonisk kontakt. Personligt er min tandlæge Hanne, o... Toon meer
Assens Ups you did it again 🎶🎶🎶 🤩 Nu er det så en KÆMPE ROS til alle de klinikassistenter som står for tur til at blive anderkendt for jeres super omsorg for os som sidder i stolen med gabet åbe... Toon meer
2 tydelige punkter gør ORIS, Assens til en 6 * klinik Tandlægen Hanne Lauridsen er utrolig empatisk, arbejder på en behagelig måde, der får os patienter til at falde til ro, og hun giver fin ve... Toon meer
Veldrevet professionel tandlægeklinik Som du altid vender tilbage til. Tandlægerne ved hvad de laver og de knusende dygtige. Det øvrige personale gør det fantastisk godt og altid med et godt smil d... Toon meer
Skelvænget 4, 5610, Assens, Denemarken

Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Assens
Når man er bange for tandlægen .gøre at noget ved god information at sige nu gør vi det sådan tryghed bliver større hvergang.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Assens
Virkelig behageligt personale, det var helt igennem en god oplevelse. 🙂

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Assens
God service hvor kvaliteten er i top og hvor der bliver lavet det der er vigtigt og behov for og ikke en tand mere;0)

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Assens
Vigtig at kemien og tilliden er i top. Det har jeg heldigvis med min tandlæge😊

2 tydelige punkter gør ORIS, Assens til en 6 * klinik
Tandlægen Hanne Lauridsen er utrolig empatisk, arbejder på en behagelig måde, der får os patienter til at falde til ro, og hun giver fin vejledning ved mangler. Desuden taler hun altid pænt til unge kolleger !
Hanne har taget hånd om mine tænder i mange år nu,
og på trods af flytning - kører jeg gerne de 75 km til klinikken - dels pga. Hanne og dels pga. Anders And blade i ventesalen - ingen gider altså læse sundhedsblade på vej ind til tandlægen - UHA.
Nej - vi vil prøve at slappe af, så bliver besøget meget hyggeligere.
SÅ - frygter du besøg hos tandlægen ?
- ta' hen til Hanne & Anders i Assens :-)

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Assens
Det var første gang jeg var var hos Maria, men hun var meget sød og omhyggelig og hun fortalte, hvad hun gjorde. Det var en god oplevelse, selvom jeg er en “ kylling” når jeg skal til tandlæge.
Tak til Maria

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Assens
Sød og dygtig tandplejer.
God information om hvad der sker.
Lyse og venlige omgivelser.