Jeg har fået lavet flere behandlinger hos Kold. Et implantat hvor Simon Kold på meget professionel vis har udført hele forløbet. Og ellers udfører Emil Aarestrup mine øvrige behandlinger, altid me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ekstrem professionel, venlig og meget imødekommedde. Jeg havde frygtet det værste, og eftersom, at jeg skulle have fjernet 4 dele af spisestellet. Så var der lidt frygt. Men Simon Kold, ham se... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fik opereret en visdomstand i undermunden hos Simon Kold ved Oris Tandlægerne Kold i Herning, og havde en fantastisk oplevelse. Jeg var nervøs for operationen, især fordi tandens rod gjorde det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De tandlæger, jeg har været inde hos, besvarer mine spørgsmål med stor imødekommenhed og giver gode fif. Den eneste grund til at de ikke får 5, er at der ofte er små eller større forsinkelser, heldigv... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Geschreven door het bedrijf
Bryggergade 10, 7400, Herning, Denemarken

Vraagt klanten om een review
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
der var ingen ventetid og blev taget godt imod af alle - i receptionen- af tandlægen og af assistenten
på klinikken var en behagelig atmosfære
og behandling

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Rigtig godt og positivt første besøg. Fik fjernet 2 visdomstænder ganske smertefrit. Vil tro det tog 15 min fra jeg kom ind til jeg gik igen. Også meget billigere end jeg havde forventet. Så jeg har valgt dem som min nye faste tandlæge.

Besøget hos Emil var en behagelig tandbehandling uden smerter. 😉

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Som patient blev jeg behandlet med den største opmærksomhed og særdeles nænsomt

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Dejlig, behagelig oplevelse. Personalet var profesionelle og havde god tid til at snakke med patienten. Følte mig i gode hænder.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
God personlig og professionel behandling - jeg blev klædt godt på til den videre behandling.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
De er super gode til at snakke med en og meget høflige. Super fornuftige priser og jeg hader ikke at gå til tandlæge mere.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Tandlægerne er meget venlige og gode til forklare hvad de laver mens de laver det - det gør nervøsiteten mindre og oplevelsen bedre

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Udelukkende ros til Emil. Han er virkelig dygtig, venlig og grundig. Jeg kan kun anbefale ham. :-)

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Hurtig, smertefri og effektiv fjernelse af visdomstand. Jeg var meget imponeret. Mange tak for den gode oplevelse.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
De er altid så søde ved Tandlægerne Kold. Også når man bliver nød til at aflyse for 3. gang pga. sygdom. Eller hvis man er bange for nåle, og skal bedøves. Jeg er så tilfreds, og har været kunde i 10 år snart.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Omhyggelighed med løbende information om næste skridt.
Louise har nogle faglige og naturlig personlige egenskaber, som jeg værdsætter.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Hej,jeg har været inde hos Louise Kold for at få lavet en rodspidsoperation, det gik bare stille og roligt og med en god vejledning. En god service at blive ringet op dagen efter, for at høre hvordan man har det.
Venlig hilsen Benni Kristensen

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Har virkelig tandlæge skræk og kan virkelig ikke lide tandlæger.
Det har Mathias været god til at hjælpe med, samt nu Nanna mener jeg hun hed. Hun er faktisk mega kompetent, grundig og respekterer ens skræk.
Kan varmt anbefale begge 2.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Lees meer over geverifieerde reviews.