Jeg skulle have skiftet tandlæge for lang tid siden. Det var ganske god oplevelse at være ved tandlæge. Det hele forgik nemt uden at man fik rykket kæberne af led. Super tandlæge kan jeg kun anbef... Toon meer
😍😍😍Er ny patient i Kolding og møder de største smil min vej ind. Synes der er RIGTIG GOD patientkontakt da jeg skal skrive på nogle papirer ift medicin, skræk og andet. Derudover møder jeg kommer j... Toon meer
Dygtig og empatisk både Tandlæge Line og klinikassistenten. Altid trygt og godt- lige fra man træder ind i receptionen og bliver budt velkommen. Top professionelt hele vejen igennem. Glad for at Ori... Toon meer
Lige flyttet til Kolding så skulle finde ny tandlæge, fint man bare kan booke tid online som ny kunde. De er 20min forsinket, hvilket selvfølgelig altid er nederen. Bad om eftersyn plus rens. Havde så... Toon meer
Banegårdspladsen 9, 6000, Kolding, Denemarken

Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God til at imødekomme et behandlingstidspunkt der passer til egen planlægning.
Savner et skriftlig overslag på tandbehandling.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kolding
Den gode behandling man får af det venlig personale når man kommer

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kolding
Jeg fik en meget grundig orientering om indgrebet, inden tandlægen gik i gang.
Der blev lagt en god bedøvelse, som gjorde oplevelsen til en smertefri en af slagsen.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kolding
Det var en god behandling, krydderet med humor som gav en god stemning.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kolding
Altid meget flinke, tager meget hensyn til mit besøg, selv om jeg altid er nervøs for besøget.
Mange hilsner til jer alle fra
Bente

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kolding
Det er en tryg oplevelse at være kunde hos jer. Der bliver lyttet og fortalt og har kun mødt meget engagerede medarbejdere på alle fronter.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kolding
God information hele vejen rundt og hvad jeg skal have fokus på fremover 😊

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kolding
Jeg har altid tillid til deres vurdering af mine tænders sundhed, og synes at behandlingen er tryg.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kolding
Hjalp mig i en nødsituation.
Oris tandlægerne Kolding er et godt valg. Tusind tak👍

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kolding
Jeg har skiftet tandlæge da min egen gik på pension. Men efter en tandeftersyn hos jer kan jeg pludselig ikke børste tænder og er fyldt med tandkødsbetændelse. I 45 år har mine tænder ikke fejlet noget og heller ikke tandkød. Det forstår jeg ikke

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kolding
Tina er faglig dygtig og utrolig behagelig at være sammen med. Jeg er i gode hænder

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kolding
Jeg troede det var i orden at bede om manuel rensning af mine tænder, da jeg oplever stor ubehag ved den elektroniske metode. I alt fald endte mit besøg med en noget mangelfuld rensning med skarpe kanter på fortænderne i underkæben.
Ellers forløb undersøgelsen fint.
Mvh Margit

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse hos Oris Tandlægerne i Kolding
Jeg har haft tandlægeskræk i flere år efter en dårlig oplevelse hos en tidligere tandlæge, og derfor har jeg undgået at få lavet mine huller. Men hos Oris Tandlægerne i Kolding har jeg fået den bedste behandling, jeg nogensinde har oplevet.
Hele teamet er så imødekommende, tålmodige og professionelle. De fik mig til at føle mig tryg fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. De forklarer alt undervejs, tager sig god tid og sørger virkelig for, at man har det godt. Jeg er SÅ glad for, at jeg valgte dem – og jeg føler endelig, at jeg har fundet en tandlæge, jeg kan stole på.
Kan varmt anbefales til alle, især til jer med tandlægeskræk. Tak for en virkelig god oplevelse!

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Kolding
Et rigtig god tandlægehus at komme i. Der er stor forståelse, og respekt for, at selv voksne mennesker kan have en voldsom tandlægeskræk. Du bliver altid mødt med venlighed, professionalisme og stor faglighed.