Stor ros til Oris tandlægerne i Odense I Slotsgade. Receptionisterne er imødekomne, smilende og hjælpsomme. Min tandlæge Jørgen Darling samt hans klinikassistent, formåede i dag at gøre mig tryg, via... Toon meer
Man bliver altid mødt at søde og venlige ansatte ved skranken. Min tandplejer Sahar er bare super sød og særdeles veloplagt, og gør samtidig et godt stykke håndværk, også selvom hun syntes at ultralyd... Toon meer
Super god behandling. Karoline som ikke er min faste tandlæge skal roses til skyerne. Hun tog virkelig hånd om mig og min angst for rodbehandling. Har en dårlig oplevelse som er mange år tilbage. Karo... Toon meer
Fra start til slut en fabelagtig oplevelse hos alle involverede i en større behandling, som har løbet over et halvt år og henved 100 timer i stolen. En halvalvorlig og kompleks situation for mig blev... Toon meer
Slotsgade 21, 5000, Odense, Denemarken

Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Jeg føler mig særdeles tryg, hver gang jeg sætter mig i tandlægestolen. Klinikken har en rolig og tillidsfuld atmosfære, der gør hele oplevelsen behagelig. Behandlingerne bliver altid grundigt forklaret, inden de går i gang, og undervejs bliver der løbende spurgt ind til mit velbefindende, hvilket skaber en god og professionel dialog.
Jeg forlader altid klinikken glad og fuld af tilfredshed – og faktisk motiveret til at komme igen. Det er trygt, kompetent og imødekommende tandpleje, som jeg varmt kan anbefale.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
God og tryg behandling plus god forklaring om, hvorfor den konkrete fyldning skulle håndteres.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Altid venlig og smilende personale og personlig betjening af Nikoline

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Trods min totale tandlægeskræk, må jeg sige at det er behageligt at komme hos min tandlæge Anne. Hun er omsorgsfuld og meget betænksom . Mange tak for en altid god behandling.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Har gået hos Steen i mange år og har altid været godt tilfreds.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
En god oplevelse og fortalte hvad hun lave så er godt tilfreds med behandling 🌹

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Jeg har tandlægeskræk , fik den bedste forståelse og behandling - er 60 år for første gang i mit liv gik jeg ud med et smil på læberne og en tro på at næste behandling bliver lige så god

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Dejlig oplevelse, behagelig og effektiv

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
De er altid omhyggelige og kompetente. Der er en god tone.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Venligt og kompetent personale der altid møder dig med et smil 😀