Orthovet Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været oppe og få undersøgt Bertram (Fransk Bulldog ) for mistanke om en Diskoprolaps, vi blev mødt og taget imod af et sødt og professionelt team . Bertram blev scannet hvor der blev fundet en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores islandske fårehund faldt desværre på trappen og lavede et kompliceret brud i benet, heldigvis blev vi sendt til orthovet! Vi har fået god behandling og hele tiden blevet delagtig gjort i hvad d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dyrlægene bag OrthoVet har hjulpet mig flere gange de sidste 13 år. I august 2023 blev min toptrænede hund delvist lammet i bagparten. Hun blev opereret i september, og jeg har i dag min glade hund li... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kompetent dyrlæge Lars og super søde sygeplejersker. Saglig og proff rådgivning, om hvad der kan gøres, omkostningern osv. Balou fik opereret sit korsbånd for 2 uger siden, og er allerede... Toon meer

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

OrtoVet

Min hund har fået opereret et løst knæ af grad 3-4. Kirurgen Ken var meget informativ og har virkelig taget hensyn til at vi har en meget aktiv hund og har “gjort lidt ekstra” for at sikre knæet bliver på plads. Sygeplejersken havde taget billeder under operationen så jeg kunne se hvad der var gjort og fik forklaret hvorfor osv.
I dag til kontrol hos Lars, var det igen god og effektiv information, ligesom forundersøgelsen hos Simon også var god. Jeg vil til enhver tid anbefale OrtoVet.

14 juli 2023

God oplevelse

Henvist fra egen dyrlæge, da der ifølge røntgen var mistanke om fraktur i albue i forben. Frakturen blev bekræftet efter CT-skanning.
Blev grundigt informeret om resultaterne og operation af Lars, som også hjalp med at skrive til forsikringen.
Håber ikke det bliver nødvendigt igen, men ville helt sikkert komme tilbage. Kan varmt anbefale OrthoVet - meget professionelle.

21 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores hund er blevet opereret for…

Vores hund er blevet opereret for diskusprolaps hos Orthovet.

Super god og meget professionel behandling. Man føler sig taget godt i hånden og tingene bliver grundigt forklaret. Vi er meget tilfredse og kan kun anbefale klinikken.

11 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god behandling også er de er…

Super god behandling også er de er super dygtig ind for ders felt og man kan høre på den de ved hvad de sakker om og forklar gerne en så man forsåt det og de har også model ligge så de kan vise og forklare hvor den er gal eller hvordan det hænger sammen ex i led i min hunds tilfælde

27 juni 2023

Professionel og god behandling

Super god behandling af både vet.sygeplejerske, der fik mast os ind til en undersøgelsem, og som smilende tog sig af at gøre rent efter vores hund, som klattede ud over store dele af gulvet, da vi hentede ham, og af dyrlæge Lars, der - ud over sit speciale - har stor indsigt i brugshundes måde at leve på. Fik scannet vores border collie på mistanke om diskosprolaps, men heldigvis var det ikke så galt. Anbefaler gerne Orthovet til andre.

13 juni 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi indleverede vores kat til operation

Vi indleverede vores kat til operation.
Han har det fint i dag og operationen har hjulpet så så langt så godt.

Vi gik derfra, med en oplevelse af at det var en pengemaskine, og vi kommer helt sikkert ikke igen, hvis andre muligheder byder sig.

Vi betalte for en operation, og da jeg havde en sjat smertestillende tilbage gav man os ikke det med da jeg spurgte fik jeg af vide at jeg havde nok. Det havde jeg så ikke

Man informerede os ikke om de yderligere udgifter forbundet med kontrol af udført operation.

Prisen var 3–4000 højere end hvor vi har været tilsluttet før. Dertil kom kontrollen på yderlige 4000.
Altså en merudgift på 8000.

Da vi har 4 katte ,kommer de unægteligt til skade engang imellem, og det har før betydet større operationer ,fælles for dem alle er at kontrol etc har været inkluderet i prisen.

Vi fik ikke af vide at vi kunne fjerne “ tapen” hvor de havde lagt drop ind ,hvilket resulterede i at hans raske ben på daværende tidspunkt hævede enormt op og han var øm.

Vi blev henvist fra Bornholm og kontrol blev udført der.

Dog føler jeg at der har været manglende information fra begge parter.

Vi er forsikret så det er egentligt ikke en pengesag men en principsag.

At forskellige klinikker tager forskellige priser forstår jeg skam godt men et skel på samlet 8000 det synes jeg er ekstremt.

Jeg sendte røngten til den anden dyrelæge der oplyste pris

Jeg spurgte om årsagen til pris differencen dette fik jeg intet brugbart svar på

Jeg ved ikke om det er kotume at kontrol af en operation til 15.000 ikke er inkl i prisen i det jeg jo kun kan udtale mig ud fra vores oplevelse

Vi følte at penge var i højsædet og ikke dyret

2 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super professionel behandling hele…

Super professionel behandling hele vejen igennem. Præcis diagnose af problemet af Lars, og allerede 14 dage efter operationen i albuen, er min hund i klar bedring. Det er en fornøjelse af komme i klinikken og møde dygtige og venlige medarbejdere hele vejen igennem. Kan kun give dem den bedste anbefaling.

6 juni 2023

TAK!

Boss er en stor dreng på 41 kg og af 5 brugshunderacer. Altså en basse med fart over feltet. Han havde fået smadret sit korsbånd og menisk og skulle derfor opereres. Det blev han onsdag. Det var en meget dårlig hund jeg fik med hjem og aftenen/ nat var ingen dans på roser. Det var trygt at jeg kunne ringe til dem om aftenen fordi jeg var usikker på det hele. Torsdag morgen var min glade dreng på vej tilbage med logerende hale og begyndte allerede der at støtte på benet. I dag fredag er der næsten ingen halten tilbage. Vi følger selvfølgelig alle anvisninger til punkt og prikke, men jeg er sikker på han bliver så god som ny. Tusind tak for god behandling. Lars har været en fornøjelse at tale med og det samme har de søde sygeplejersker.. Boss og jeg er meget glade her på dag 2. Tak

28 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top specialiserede dyrlæger og sygeplejersker med god moral og kommunikaiton

Superkompetente dyrlæger og sygeplejersker. Tydeligt at mærke, at de har specialiseret sig inden for området - de er ikke all round dyrlæger, men virkelig specialister.
Saglig og ærlig rådgivning om hvad der kan gøres, omkostningern, risici og hvilke overvejelser man skal gøre i forhold til om det "kan betale sig" at operere.
Dyrlægen fulgte selv op efter operation, ringede flere gange og jeg havde mulighed for at ringe også uden for åbningstiderne, hvis jeg havde brug for det.

19 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Max havde fået en diskusprolaps.

Blev henvist til bl.a. Ortovet af aftendyrlægen, da min lille Coton (bomuldshund) havde fået en akut diskusprolaps, som skulle behandles omgående. Ringede fredag morgen, og hørte om en undersøgelse kunne passes ind, vi skulle bare komme hurtigst muligt. Efter en CT scanning var det tydligt, at han enten skulle opereres eller aflives, vi blev heldigvis rådet til det første, og han blev efterfølgende opereret, efterfølgende vi fik ham med hjem, uden at han kunne styre sin bagkrop. Dagen efter var han stadig ramt af narkose & morfin, men allerede søndag og mandag var der fremskridt, og i dag tirsdag går endnu bedre.
Super behandling, og opfølgning, man føler sig i trygge hænder, kan anbefales.

14 april 2023

Mycket kompetent & empatisk veterinär

Vi besökte Lars och Orthovet i februari med vår Schäferhund Saga efter problem med hennes framben. Allt i dialogen var positiv. Vi fick snabbt svar på telefon och tidsbokning bara några dagar fram i tiden. Lars bemötande var mycket fint, kompetent och empatiskt. Han var tydlig i sin diagnos som sedan bekräftades genom röntgen som vi fick gjort direkt under samma besök. Ljusa och moderna lokaler och ny utrustning/röntgen. Lars och Orthovet får våra varmaste rekommendationer. Kombinationen av empati, kompetens och tydliga rekommendationer för vägen vidare för vår hund var ovärderlig. Stort tack!

22 februari 2023

Min lille yorkshire Nellie

Min lille yorkshire Nellie, et blevet opr på begge sine bagben. Super resultat, fået en gladere hund. Vil anbefale ORTHO-VET I RINGSTED for en yders profesionel behandling af både hund og ejer. Alt over forventning.
Har i dag været til kontrol, hvor alt var ok.
Gav gerne flere stjerner
. Tusind tak.