O's Barbershop Reviews

4,6

Hey det her sted de gør alt for god kundeservice, kom med toget fra Jylland og lige i nærheden, så passer perfekt, når man ik har tid til at nå at blive klippet i Jylland inden barnedåb. Og fi... Toon meer

Jeg dukkede op uanmeldt, sent søndag eftermiddag og butikken var i elevernes hænder. Jeg blev mødt af en respektfuld, venlig og professionel ung, rødhåret mand i mesterlære (jeg fangede desværre a... Toon meer

Min søn på 12 år bliver klippet af Malthe i Søndergade Odense. Han er som altid, vildt dygtig, grundig og giver sig tid, er meget imødekomende og han får vores fulde anbefalinger. Absolut den bedste f... Toon meer

Vlad var en god frisør, behagelig at snakke med under behandlingen. Jeg blev tilbudt noget at drikke, fik en klipning af både hår og skæg samt en ansigts behandling. Mit eneste minus var der va... Toon meer

1. Barbier
  2. Schoonheidssalon
  3. Haarsalon
  4. Kapper

O’s Barbershop er en unik barbershop og herrefrisør med lokation i Vejle, Odense og København. Vi har speciale i herreklip, barbering og skægtrim. Alle vores medarbejdere lægger deres sjæl i at gøre et godt stykke arbejde. Sammen med vores hyggelige atmosfære giver vi gæsterne en følelse af en enestående barbershop. Her kan du læne dig tilbage og nyde et skægtrim i høj kvalitet i de skønne rammer i

Uitstekend

Heeft 16% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

40 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Professionelt og venligt

Fantastisk barbershop! Personalet er super dygtige og giver altid et professionelt resultat. Jeg går altid herfra tilfreds og med et smil. Hygge og service i topklasse – kan kun anbefales!

17 januari 2026

Elevklipning👎🏻

Min søn på 11 år er normalt mega glad for o s barbar shop især den i Søndergade ringet derude og fik en tid den 2 januar kl 14.15 min søn bliv klippet af muligvis en elev har ikke klippet lige og det skulle være en mid taperfade men ligner overhovedet ikke det er det.
Jeg synes virkelig at man skulle holde lidt øje med elevens arbejde ja vi betalte 150kr det billigt men vil heller betale 250kr og blive klippet af en professionel.
Så aldrig bliv klippet af en elev.

1 januari 2026

Flyttet til byen

Flyttet til byen, og fik anbefalet dette sted. Fik det oplevet og kan helt sikkert også anbefales!

Man bydes pænt velkommen, tilbydes drikkevare og rigtig fin og ærlig rådgivning.

27 november 2025

Did not listen to what I asked for multiple times

I went to O's Barbershop today to get my hair cut by Emil. I had been growing out my hair for a couple of months (with 1-2 barber visits) and told him several times that I did not want a big cut; he even said he understood it, as I mentioned it a lot. I also told him that I wanted to keep the length on the sides and the back and just clean it up a little, but he cut most of it off.

As I was turned away from the mirror, I could not see and intervene to what was happening until it was already done. At that point I just let him finish because the length I wanted to keep was already gone.

For 275kr as a student I expected more care and attention to what I clearly asked for. I had a reference photo with me, but he didn't want to see it, as he "clearly understood what I'm going for" which he unfortunately didn't.

Emil was kind, but I was unbelieveably disappointed by his service.

13 november 2025

10/10

Har været ved O’s barbershop mange gange nu, og har virkelig fundet min faste frisør, håret sidder altid perfekt og servicen er fuldstændig i top

10 november 2025

Bedste frisør i Jylland

Bedste frisør i Jylland. Sindssyg god service, bliver altid mødt med smil og godt humør, så har man en dårlig dag eller bare trænger til en klipning så er det absolut her man skal tage hen…

20 oktober 2025