Todella asiantunteva asiakaspalvelija, sekä myös mukava. Asia hoitui hetkessä. Olen myös erittäin tyytyväinen edel tuotteeseen mitä nyt olen syksystä asti syönyt vaihdevuosi oireisiin. Mieliala p... Toon meer
Todella ystävällistä asiakaspalvelua. Tuote toimii todella hyvin ja katkosta tilauksessa ei tule. Asiakaspalvelu vastaa nopeasti. Lämmin suositus.
Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu. Jouduin aikaisemmin lopettamaan tuotteen käytön sairastelun takia ja aloitin taas uudelleen. Auttoi ihon kuivuuteen, nyt innolla odotan tuloksia, kun voin taas... Toon meer
Käytin vuosia tuotteitanne, mutta en todellakaan huomannut oikein mitään vaikutusta, mitä odotin. Ehkä ikäni yli 65 vuotta ja kuiva ihoni ei vaikuttunut riittävästi näihin tuotteisiin edes C-vitamiini... Toon meer
Oslo Skin Lab tarjoaa kokonaisvaltaista ihonhoitoa. The Solution Beauty Collagen -kollageenijauhe vähentää näkyviä ryppyjä, juonteita ja selluliitin määrää sekä ennaltaehkäisee näiden muodostumista. The Solution-kollageeni hoitaa ihoa sisäisesti.

PL 4860, 00002, Helsinki, Finland
Helppo muistaa ottaa ja olen nyt tyytyväisenä testannut 3kk vielä odotan hieman näkyvämpiä tuloksia mutta kynsiin olen huomannut jo vaikutuksen(ovat vahvemmat eivätkä liuskoitu enää niin helposti) ja silmän alueen rypyt ovat alkaneet tasoittua ( olivat todella syvät)

Antwoord van Oslo Skin Lab Suomi
Yksin tämä ei auta, kun käyttäjä muuta ainetta niin saa avun
Lopetin tilauksen

Tuote ok.
Toinen paketti tuli tosi nopeasti ett nyt alkaa kertymään pusseja kun uusi jo saapuu
täytyy pian pistää tauolle

Antwoord van Oslo Skin Lab Suomi
Olen käyttänyt vuosia tuotettanne, olen aina ollut tyytyväinen, KIITOS TEILLE NIISTÄ.
Tuula Jumppainen

Antwoord van Oslo Skin Lab Suomi
Olen tyytyväinen vaikutuksiin ihossani ja heleyteen.
Tästä on tullut luottotuotteeni. Ihoni on kimmoisampi ja hehkuvampi. Ihoherkkyydet ja yläselän ihottuma ovat kadonneet. Ihmetuote tämä ei ole, mutta vaikutukset näkyvät ja tuntuvat silti selvästi.
Helppoa, toimitus suoraan kotiin. Ei väkisin "myyntiä", kuunnellaan asiakasta.
Olen tyytyväinen palveluun ja kampanjan ansiosta myös tuotteen hintaan.
Toimiva tuote ja sujuva palvelu, kun paketti kopsahtaa omasta postiluukusta, määräajan mukaisesti.
Kaikki ihan ok. Pikkasen vaan ärsyttää kun ensin tulee lasku ja sitten vasta muutama päivä sen jälkeen itse toimitus.
Ensimmäinen lähetys tuli 2 kuukautta myöhässä missä lie seilannut 🤔. Teiltä tuli viestiä että olet saanut tutustua 4 viikkoa tuotteeseen vaikka en ollut saanut koko lähetystä. Muutaman viikon kuluttua lähetys saapui ja heti seuraavalla viikolla tuli jo toinen lähetys.