Product goed ontvangen. Helaas is de deken niet bevallen zoals gewenst dus wou het terugsturen. Uiteindelijk is de deken weer terug gestuurd door otazy naar mij. Proberen contact te leggen maar je kon... Toon meer
Geen levering, Geen contact van de verkoper, geen informatie dat het product niet op voorraad is. Geen betrokkenheid.
Mijn zoon (ass&adhd) slaapt nu heel rustig onder deze verzwaringsdeken terwijl hij eerder moeilijk in slaap kwam en vaak wakker werd. Absoluut een aanrader. De deken werd dezelfde dag nog (zonder ext... Toon meer
Product zoals omschreven, echter te zwaar voor ons om onder te slapen. Dekbed nu teruggestuurd en lichtere versie besteld. Echter komt deze met dezelfde koerier namelijk "red je pakketje" maar deze... Toon meer
Otazy verhelpt slaapproblemen door middel van verzwaringsdekens.
Nederland
- info@otazy.com
- otazy.nl
Sinds jaren weer uitgeslapen wakker…
Sinds jaren weer uitgeslapen wakker worden. Dit had ik zoveel eerder moeten doen! Snelle levering en kwalitatief erg goed.
Snelle levering en kwalitatief goed produkt!!
Snelle levering binnen 1 dag en dat ondanks de kerstdrukte. Prachtig product!!
Super snel levering en heel lief heel…
Super snel levering en heel lief heel laat omdat het is nu kerst en best druk. De dekbed is helemaal wat ik verwachtte, slaap heel lekker.
Verkeerde item geleverd en geen reactie op mails
Verkeerde item geleverd en daarna geen enkele reactie op mijn mails ivm met deze verkeerde levering. Schandalig

positiever reactie bestelling verzwaringdeken
de verzwaringsdeken is in mijn bezit binnen de 3 dagen , handig verpakt in draagtas en na eerste maal in gebruik was verschil direct op te merken.
Ik heb een tweepersoons voor onze…
Ik heb een tweepersoons voor onze dochter en d'r man besteld en ook gekregen.
Achteraf niet zo slim want haar man kan er niet tegen.
Had beter een eenpersoons moeten bestellen.
Verzwaringsdeken 220x240
Wij hebben de verzwaringsdeken nu een week in huis en we merken het verschil slapen nu een stuk beter en worden uitgeruster wakker. De levering van de deken was ook uitstekend. ene dag besteld de andere dag al in huis. Alleen maar positief.
Erg blij met dit bedrijf
Erg blij met dit bedrijf , waar ik onlangs een Verzwaringsdeken heb besteld via via.
Een wonderbaarliik product wat doet wat het beloofd.
Een hele snelle verzending in deze tijd . Nu besteld is morgen binnen.
Een aanrader omdat niet elke leverancier zo snel is en mijn magische deken zo snel bezorgd.
Uiterst tevreden!
gewichtsdeken
Sinds ik onder gewichtsdeken gebruik slaap ik langer en ben 's-ochtends echt uitgerust
Snelle levering en ik slaap heerlijk…
Snelle levering en ik slaap heerlijk dankzij de fijne verzwaringsdeken!
Comfortabele verzwaringsdekens en top levering en goede prijskwaliteit verhouding.
's Morgens besteld en 's middags in huis. Dat had ik niet verwacht!
We hadden twee weken eerder een tweepersoons verzwaringsdeken van Otazy gekocht. (220x240cm, 11,5 kg) En tijdens de Back Friday aanbieding getwijfeld om voor onze zoon een 1-persoons aan te schaffen ter vervanging van zijn (door mij jaren geleden zelfgemaakte) verzwaringsdeken.
Tot na het weekend gewacht, maar wel in mijn winkelmandje op de computer laten zitten. Uiteindelijk toch besteld en bleek dat de korting ook in het winkelmandje was gebleven. Gelukje of foutje van de webshop misschien? Niettemin heel blij met het deken!!
Wij gebruiken de dekens over onze gewone dekbedden, dat vinden we niet te warm. In de zomer wellicht alleen het verzwaringsdeken.
Het deken is veel comfortabeler dan een zelfgemaakt deken (ik maakte die van een dekbedhoes in vakjes gevuld met spliterwten) Omdat het niet 'rammelt' doordat er ook een fiber vulling is en het gewicht beter verdeelt is.
Door de lusjes aan de rand van het deken kun je het deken vastmaken aan de binnenkant van een dekbedhoes (als je daar strikjes in maakt). Zo blijft de deken goed op zijn plek.
Mijn zoontje is 12 en heeft een PDD-NOS. Hij is ongeveer 40kg en ik heb voor hem een zwaarder deken gekozen dan voor zijn gewicht wordt aangeraden, nl 9 kg (ipv 7. Hij vind hem zelf eigenlijk nog niet zwaar genoeg, maar ik denk dat hij er aan moet wennen.
Dat moest ik zelf ook. Ik gebruikte ook een zelfgemaakt verzwaringsdeken van 7 kg alleen was de afmeting 70x100 dus veel kleiner. Daardoor het voelbare gewicht dus veel meer dan de 11,5 kg verdeeld over zo'n groot deken. Ik vond mijn oude deken te zwaar, meestal gooide ik 'n op een gegeven moment van me af. Bij dit deken heb ik dat niet hoewel ik 'm iets zwaarder nog fijner zou vinden, denk ik. (ik ben iets lichter dan 65 kg en mijn man nog geen 70 kg)
Denk dus bij het kiezen van het gewicht ook over de grootte van het deken. Omdat het deken zo groot is als je dekbed trekt het ook over de rand van het bed. Dat is in ons geval vrij veel (bed van 140cm breed)
Ons zoontje en ik waren dus al een verzwaringsdeken gewend en willen niet meer zonder. We slapen er dieper onder. Mijn man was het niet gewend en hij vind het ook heel prettig slapen.
Ik vind het prijsverschil tussen een een-persoonsdeken en een twee-persoonsdeken erg klein.
We kregen bij het een-persoons trouwens geen verzwarings-oogmasker. Dat zou volgens de website wel de bedoeling geweest zijn. Misschien vanwege de 'ten onrechte' verkregen korting van €15??
---
aanvulling: gisteren kreeg ik alsnog het oogmasker binnen, hartelijk dank!

2 dekens gekocht
2 dekens gekocht. Ervaring kan ik nog niet delen, omdat we ze nog in gebruik moeten nemen. Wel ervaring met telefonisch contact en het transport. In 1 woord: geweldig. Super behulpzaam en levering zeer snel. Aardige chauffeur. Uit eindelijk gaat het om de deken.
Dat laat ik nog weten.
Verzwaringdeken
Ik ben tevreden, snelle levering.Het is wel even wennen,maar komt vast goed.
Wel heb ik het soms koud,ik leg er dan een fleecedeken bij over en het is lastig om de deken in het dekbedovertrek te krijgen,vind ik vast nog wel een oplossing hiervoor.
M.v.g.A.Oldekamp
Nog even wennen
Nog even wennen aan de verzwaringsdeken, slaap er heel goed mee , maar lijkt onrustiger omdat je lastiger draait. Fijn om 30 dagen te kunnen proberen. Daarna laten we weer weten hoe het bevalt.!
Snelle levering, prima klantenservice
Ik had een verzwaringsdeken besteld om mijn slaapproblemen te verminderen. De deken werd zeer snel geleverd. Helaas had de deken niet het gewenste effect. Ik heb van de klantenservice nog tips gekregen voor het juiste gebruik, maar omdat ik toch niet beter sliep mocht de deken retour.
Heerlijk en mooi donkergrijs/ antraciet…
Heerlijk en mooi donkergrijs/ antraciet dekbed voor op je dekbed :) kreeg er een mooie zilverkleurige draagtas bij.
Ben zeer tevreden. Ik slaap er beter door. Je lichaam wordt normaliter zwaarder als je in slaap valt, de deken versnelt dit proces.
Fijne verzwaringsdeken.
Fijne verzwaringsdeken. Voor mij persoonlijk was het 1 week wennen. Soms te warm, dat is nog even zoeken hoe het beste te gebruiken bij warmere nachten net zoals tot waar ik de deken leg. Ik heb hem tot halverwege mn rug liggen. Vind persoonlijk de druk op borstbeen minder wat kan komen door mijn hersenletsel en whiplash.
Sinds twee nachten slaap ik er op bovenstaande manier beter onder en ervaar ik de werking ervan. Ik ben er zeker tevreden mee!
De bestelling zou vandaag tussen 17.00…
De bestelling zou vandaag tussen 17.00 en 22.30 uuruurworden worden bezorgd. Wel wachten maar niet geleverd & geen tijdsindicatie werd aangegeven vanaf 17.00 uur. Ook de bezorgtijd (6 dagen) is dus niet binnen 1 werkdag bezorgd, zoals wordt aangegeven bij het bestellen. Jammer, dit.

Antwoord van Otazy
De verzwaringsdeken slaapt lekker en je…
De verzwaringsdeken slaapt lekker en je slaapt ook dieper en langer.
De Eerste dag moet je lichaam ff wennen aan het gewicht, maar de dagen daarna voelt het gewicht juist prettig.
Otazy Verzwaringsdeken 9 Kg - 140 x 200 cm - Ecru
Nu 3 nachten onder de Otazy deken geslapen. 1e nacht enorm wennen en geen oog dicht gedaan, laatste 2 nachten ging het beter. Ik slaap helaas niet meteen door zoals in de andere reviews wordt gezegd maar dat ligt niet aan de deken. Deze is prima van kwaliteit en niet te warm of te koud. Ik had paar eisen, oa katoen, afm. als dekbedovertrek en daar voldoet deze als een van de weinige aan. Klein minpuntje is dat de deken volgens het etiket alleen chemisch gereinigd kan worden. Maar ja. Wel stevige draagtas erbij en een oogmasker. laatste nog niet gebruikt.