Outfittery Reviews

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ontdek je persoonlijke selectie aan kleding, afgestemd op jouw smaak en budget. Probeer het nu!

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Service: slecht, ze lezen je opmerkingen NIET!

De mail word in het Nederlands gestuurd en ik kom direct op de Franstalige terecht.

Nu on topic: kleren zijn doorgaans goede kwaliteit en mooi.
De service: trekt op niets! Ik krijg elke keer een box voorgeschoteld met items waarvan ik vooraf (en telkens opnieuw... Elke box...) aan heb gegeven dat ik ze niet moet hebben... En dit al 2 jaar aan een stuk.

8 juli 2026

Wat een fantastische ervaring met…

Wat een fantastische ervaring met Outfittery!

Mijn laatste zending was werkelijk een schot in de roos. Elk kledingstuk paste perfect, de kwaliteit was uitstekend en de gekozen outfits sloten volledig aan bij mijn smaak. Het is de allereerste keer dat ik álles uit een box heb gehouden – geen enkel stuk teruggestuurd!

Een bijzonder compliment voor mijn styliste. Zij heeft mijn stijl duidelijk helemaal begrepen en verrast me telkens opnieuw met kleding die ik zelf misschien nooit zou hebben uitgekozen, maar die me fantastisch staat. Dankzij haar is shoppen niet alleen eenvoudig, maar ook echt leuk geworden.

Ik kijk nu al uit naar mijn volgende box, met het volste vertrouwen dat mijn styliste me opnieuw zal verrassen. Een dikke proficiat aan het hele Outfittery-team voor deze geweldige service. Absoluut een aanrader!

30 juni 2026

Ik ben altijd up to date qua kleding

Ik ben altijd up to date qua kleding. Vaak zitten er ook dingen in, waarvan ik denk dat ik dat nooit zou lopen in de winkel, maar wanneer ik ze dan thuis pas blijkt dat dat perfect bij mij past. Ik krijg vaak complimenten over hoe ik gekleed ben.

17 juli 2026

Zeer handig voor stylingnoobs zoals ik

Makkelijk aan te maken.
Ze houden rekening met je wensen.
Aangezien ik een afkeer heb van shoppen en zeker naar kledij, is dit een ideale oplossing.
Oké, ideaal misschien niet, want het is nogal prijzig, maar wel kwalitatief.
Gewone basics zou ik precies wel bij andere, goedkopere winkels durven zoeken,.. nee... laten zoeken door iemand anders.

Maar leuk concept waar ik zeker nog gebruik van zal maken.
Nog een klein minpuntje is dat het over 3 maanden al aan de volgende box is, wat vrij snel is voor mij, maar ben wel benieuwd.
Wat je niet wil houden, stuur je gewoon terug zoals andere kledingwebshops.

Nog een minpuntje is dat er geen voorbeelden van combinaties bij zitten, wat voor mij wel stress bezorgd aangezien ik een echt amateur ben ik styling. Dus beter zou zijn dat ze het dan ook helemaal af maken door ook daar in te begeleiden.

19 juni 2026

TOPservice! Duidelijke communicatie. WAUW!!!... Wat een box!

Het was de eerste keer dat ik een box van Outfittery.be ontving. Ik gaf op voorhand zo veel als mogelijk informatie over mezelf door aan de styliste. Daarbovenop kon ik online dagelijks aanduiden welke kledingitems ik leuk vond en welke niet. Op basis van alle verzamelde informatie stelde de styliste een box samen. En ik moet zeggen... WAUW!!!... Wat een box! Mooie, kwaliteitsvolle kledij en accessoires van schoenen, tot broeken, tot blouses tot zelfs een broekriem. Alles zat in de box. Je hebt 7 dagen tijd om alles te passen en te beslissen wat je wenst te behouden en wat niet. TOPservice!

8 juni 2026

Mijn box is te laat geleverd.

Mijn box is te laat geleverd.
Eens toegekomen was er niets bij naar mijn zin wat zeker kan gebeuren.
Dan het terugsturen verliep ook niet vlot.
Heb dit 2 x moeten doen want hij werden telkens terug bij mij geleverd.
Eens toegekomen bij jullie werd er me een mailtje gestuurd dat ik voor 215€ had gekocht terwijl ik alles heb terug gestuurd.
En tot op vandaag staat dat bedrag gereserveerd en hoor ik niets meer van jullie.
Dus precies toch wat oplichterij?!

27 april 2026

Vlotte levering

Vlotte levering. Leuk om nieuwe dingen te ontdekken die ik anders in de winkel niet zomaar zou passen.

Vlotte terugsturen via mondiale kluis en enkel betalen wat ik hou! Supergoede eerst ervaring!

30 april 2026

Fast & Easy

Eenvoudig te bestellen.
Initieel voorstel kan je reeds bekijken.
Goeie kwaliteit, leuke artikelen.
Gemakkelijk om te laten inruilen indien te klein, of niet je ding. Geschikte alternatieven worden aangeboden.

Snel geleverd, snel gewisseld.

11 maart 2025

Ghostcompany

Bestellingen worden niet verwerkt, mails worden niet beantwoord, Telefoons worden niet opgenomen.
Wat mij betreft is dit een scam.

Update: Na meermaals bellen hebben ze uiteindelijk opgepakt en de bestelling in orde gebracht.

26 januari 2022
Reviews in alle talen tonen. (21 reviews)