Ik heb de mand jammer genoeg niet ontvangen want het kon niet opnieuw besteld worden was namelijk op,zorg dan dat de voorraad aanwezig is of meld het op de webshop. Wel snel terug betaald .
Heel tevreden . Snelle levering ! Mijn hondjes konden de dag na de bestelling al genieten van hun nieuwe kussens ! Super !
Super goede service en producten. Mensen zijn erg vriendelijk. Eerlijke shop waar je met een gerust hart kan winkelen.
Hondenproducten tot -40%. Kwaliteit. Snelle levering.
Steenweg Deinze 68a, 9810, Nazareth, België
- +3293861572
- info@outlethond.be
- outlethond.be
Mensen keken ook naar
Zeer goede en vriendelijke service!
Jammer
Snelle levering en degelijk verpakt
Snelle levering en degelijk verpakt, daar kan Amazon nog wat van leren.

goede prijs-kwaliteit verhouding
Ze hadden precies wat ik zocht
Ze hadden precies wat ik zocht. En een goede en snelle levering. Top👍

Heel tevreden

Antwoord van Outlethond.be
Heel klantvriendelijk en behulpzaam bij…
Heel klantvriendelijk en behulpzaam bij de bestelling. Wij zijn alvast heel tevreden van onze bestelling hondenkussens. ;o)

Heel snelle levering!
Heel snelle levering!
Bedankt voor het kaartje en snack voor onze 🐶🐶!

Antwoord van Outlethond.be
Kussens zijn van zeer slechte kwaliteit…
Kussens zijn van zeer slechte kwaliteit en maten kloppen niet.

Antwoord van Outlethond.be
Snelle levering heel goede prijs en…
Snelle levering heel goede prijs en netjes ingepakt bij jullie bestel ik nog

Zeer tevreden
Super snelle levering; en een heel fijn persoonlijk bedankkaartje bij het pakje!
Een aanrader, met leuke artikelen

Uitstekende service
Uitstekende service, ik k had zelf verkeerd besteld. Retourneren geen probleem, jammer wel dat de kosten hiervan voor eigen rekening zijn. (wat k overigens wel begrijp) maar op een aankoop van 18 euro zijn 9 euro verzendkosten toch veel.
Wat vooral opviel is de goede communicatie en het leuke handgeschreven kaartje erbij

Persoonlijke toets
Heel lage prijzen, snelle levering, persoonlijk kaartje bij de bestelling!

Antwoord van Outlethond.be
Heel tevreden met mijn aankoop
Heel tevreden met mijn aankoop.
Snelle levering,en de pakjesbezorger heel vriendelijk.
Dikke pluim