Lees wat reviewers zeggen
Rigtig fede produkter i god kvalitet. Jeg har både flere af bukserne, hoodie, sweatshirt og t-shirt. De bruges både til hverdag og træning! Stor anbefaling herfra :)
De er gode og hurtige til at svare. Men får altid de varer som lovet, og returnering af produkter er heller ikke noget problem. Vi har købt mange gange herfra min kæreste og jeg, kan kun anbefale hjem... Toon meer
Super søde og hjælpsomme selvom der var udsolgt på den trøje jeg bestilte, så hjalp de og gav mig en gratis T-shirt med og refunderet pengene på den udsolgte vare.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lav returrate, 30.000+ tilfredse kunder og 100 dages udvidet returret. Træningstøj i højeste kvalitet med den bedste pasform i et stilrent design. Vi bestræber os på at tilbyde det bedste træningstøj på markedet, der skal passe til alle kropsformer, så vi sikrer, at du får en mere selvtillidsrig træning. Hos Oversized Lifting Club er det underordnet, om du er en nybegynder eller en stærkmand på 140kg. Vores oversized gym wear er til alle træningsengagerede mænd og kvinder. - God kundeservice er vores prioritet. Oplever du problemer, så skriv til os på support@oversizedliftingclub.com.
Contactgegevens
Guldsmedgade 26b, 2. sal, 8000, Aarhus C, Denemarken
- +45 55 04 85
- support@oversizedliftingclub.com
- oversizedliftingclub.dk
Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hjælpsomme medarbejdere
Havde bestilt 3 trøjer før påske ved deres 3for2 tilbud. De skulle ombyttes i deres returportal, men der gik noget galt så varerne endte med at blive refunderet istedet. Havde en korrespondance med en der hed Karla, som var meget venlig og sørgede for at jeg stadig kunne få tilbuddet, selvom kampagnen ikke kørte længere. Kæmpe anbefaling herfra og lækre trøjer ✨
Lækker kvalitet og hurtig forsendelse
Lækker kvalitet og hurtig forsendelse. Kan absolut anbefales at handle her.
Rigtig fede produkter i god kvalitet
Helt fantastisk sted at købe tøj
Helt fantastisk sted at købe tøj!
Leveringen var hurtig, kvaliteten er i top og det er helt sikkert et sted jeg køber mit fremtidige træningstøj!!
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service
God og hurtig service
God og hurtig service
Jeg havde problemer med en ombytning og fik svar + vejledning med det samme
Desuden er produkterne mega fede!
Super søde og hjælpsomme selvom der var…
Rigtig god service
Rigtig god service! God kundeservice, der er opmærksomme på ens ordre og gør alt for at hjælpe med hurtig responstid!
Fine trøjer i god kvalitet men lidt…
Fine trøjer i god kvalitet men lidt lille i str
Jeg elsker deres hættetrøjer og deres…
Jeg elsker deres hættetrøjer og deres t-shirts og ikke mindst deres kundeservice altid gode til at hjælpe 😇💪🏽 kan godt anbefales
Meget fin oplevelse
Meget fin oplevelse. Især med deres hurtige levering, agile bytteservice og rare kommunikation.
Jeg er normalt rigtig glad for jeres…
Jeg er normalt rigtig glad for jeres stil og design, men denne gang er jeg desværre blevet ret skuffet. Jeres nye zip hoodie ser super fed ud, men den er nærmest umulig at have på, fordi syningerne kradser helt vildt mod huden. Det føles som om, der er brugt en meget stiv tråd, der slet ikke er færdigbehandlet. Ovenikøbet faldt metaldetaljen på lommen af første gang, jeg brugte den. Det er virkelig ærgerligt, for man forventer bare mere af et produkt i den prisklasse.
Top service
En rigtig god oplevelse. Fik al den hjælp jeg havde behov for. Fin vare - jeg bestiller helt klart igen.
Trækker penge før ordren er håndteret
Hvorfor trækker I pengene for min ordre førend I overhovedet har pakket, håndteret og oprettet fragtlabel på den? Det er jo ikke forbi Forbrugerombudsmanden ikke har vejledt klart omkring det og praksis er endda meget klar: Pengene må først trækkes på afsendelsestidspunktet, dvs. når ordren er udleveret til fragtfirmaet. Jeg er træt af at handle med virksomheder, som jeres, der ikke engang kan finde ud af at overholde de mest grundlæggende spilleregler. Useriøst og ikke tillidsvækkende.
Mathias i Aarhus C butikken var en…
Mathias i Aarhus C butikken var en kæmpe hjælp, og bragte godt humør i det jeg trådte ind i butikken. Rigtig god oplevelse;))
De er gode og hurtige til at svare
De er gode og hurtige til at svare. Men får altid de varer som lovet, og returnering af produkter er heller ikke noget problem. Vi har købt mange gange herfra min kæreste og jeg, kan kun anbefale hjemmesiden
Rigtig godt
Jeg har lavet mit 2. køb og har været meget tilfreds med begge ordre
Upåklagelig service
Upåklagelig service. De svarer selv sent om aftenen (helt op til kl. 23 efter min oplevelse). De har været yderst hjælpsomme hele vejen igennem og har reageret hurtigt hver gang.
Hurtig og utrolig sød service!
Jeg har bestilt af tre omgange hos OLC, og deres ting er så lækre. Jeg havde med min sidste bestilling lidt problemer ift ombytning og noget rabat, og de svarede så hurtigt! Og sødt! Og det var endda en søndag. Alt i alt en virkelig god og grundig service.

Antwoord van Oversized Lifting Club
God kundeservice
Jeg elsker deres produkter, og kundeservicen er helt i top. Oplevede problemer med min ene varer, og da jeg skrev en mail fik jeg svar indenfor 5 min begge gange:)
De er søde til at hjælpe og finde på gode løsninger

Antwoord van Oversized Lifting Club
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.