Vi prøvede Rømø i går. Der er skiltet med buffet, lækre retter og sushi. I restauranten bliver vi budt velkomme, får anvist et bord og ser at vi er de eneste der er der. Vi tænker nå ja, Det er og... Toon meer
Amen hvordan kan man drive virksomhed på den måde. De kan kun tage imod 40 HYPE bestillinger på en dag, men man kan sagtens lave normale bestillinger. Især når de så ikke oplyser andet end at man ba... Toon meer
Oyisi restaurant Sønderborg. På vegne af min datter - en gruppe piger på 7 studerende fik ikke Deres studierabat! - æv *iflg. hjemmeside står der "15 % rabat til Studerende ved take away og SUSHI... Toon meer
Jeg har bestilt en rabatkode til sushi. I mailen står der “ For at aktivere din HYPE skal du sende en SMS, dagen før din ønsket afhentning, til tlf. nr 61 46 09 88. I SMS’en skal du skrive ID... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Sten i sushi rulle og sushi der smager…
Sten i sushi rulle og sushi der smager af parfume... ingen respons pr mail... kommer ikke ik Aabenraa igen. .
Snydt for rabat ved Take away…
Bestilte Take away i Kalundborg med 20% rabat ved fødselsdag. Betalte online og forventer at få rabat, som der står på hjemmesiden. Jeg beder om rabatten i butikken, men det er desværre mit eget problem, nu jeg har valgt at betale online. 800kr fattigere og en følelse af at være til grin, er hvad jeg står med...
Bestilte fra deres menukort som take…
Bestilte fra deres menukort som take away
( i Skejby ) det så rigtig lækkert ud på billederne, en sushi menu til 300kr og 2 ruller af rispapir med henholdsvis and og laks.( a 59kr )
Sushien var virkelig kedeligt, og lignede på ingen måde det på billederne.
Rullerne var total smagsløse og for andens vedkommende var den stegt for flere dage siden, var utrolig tør, og lugtede ikke frisk. Fisken var løs i kødet, ikke frisk.
Der bestiller jeg aldrig igen. Føj
Vi kommer igen...
Min kæreste og jeg er bosat i Risskov. Hvergang vi skulle have sushi tog vi bilen helt ind til byen, da det var her man kun kan få godt sushi.
Vi tog fejl.
Min kæreste bookede et bord på min fødselsdag hos Oyisi i Skejby.
Det gik over alt forvent. Maden var god, gratis dessert udover det som allerede var tilbudt og servicen var fantastisk.
Jeg har arbejdet 6 år i service/butiksfaget, og ved hvor vigtigt service er. Og de piger er virkelig gode. Så tak for det. Og tak for dejlig mad.
Dette sted kan klart anbefales.
Ringe kundeservice
Vi kom flere gange på restauranten i Aabenraa, men kommer der ikke igen efter en ubehagelig oplevelse med en ubehøvlet ung tjener. Vi havde siddet der ca 10 minutter da han kommer og, nærmest aggressivt, oplyser os om at vi har halvanden time til at spise, med en attitude der udstrålede at han nærmest helst så os forlade stedet med det samme. Siden da er vi kørt til Sønderborg efter sushi.
Altid lækkert udvalg og lækker sushi
Altid lækkert udvalg og lækker sushi! (Aabenraa)
Kan klart anbefales!
Oyisi sushi i søndeborg er en fantastisk restaurant, med meget søde og serviceminded ejere! De spørger kunderne om der er personlige ønsker til hvad der skal på båndet der kører rundt, og i visse tilfælde laver de din specialordrer og leverer den til dit bord - helt uden ekstra beregning! Kan anbefales !
Udemærket sushi men de kender ikke til …
Udemærket sushi men de kender ikke til "service". Havde bestilt én boks fra TooGoodToGo dagen før, som bliver annuleret 30 min. før afhentning (21:30) over mail fordi de ikke havde mere overskydende mad tilovers. Ikke engang en sms eller et opkald, så man rent faktisk har en chance for at opdage det.. Da jeg ikke ser mailen, som er afsendt 30 min før afhentning, tager jeg derud for at hente min boks, men de vil kun lave maden for ekstrapris. Virkelig dårlig service!
havde bestilt 72 stk sushi men da vi …
havde bestilt 72 stk sushi men da vi kom for at hente havde ejer lavet det om til at vi kun kunne få 56 stk
det er bare det værste sted
så man kan ikke regne med at det de skriver også holder hold jer langt væk fra dem