Packrats, Professioneel team die alles tot in de details bedenkt en uitvoerd. Dit zie je direct ook terug in de website. Hier al meerdere malen de exclusief gelimiteerde PUFFS kunnen bestellen. N... Toon meer
Ik heb alle PUFFS besteld, vanaf de eerste en altijd super tevreden geweest! Als er problemen waren kon dit netjes opgelost worden. Super leuke community zit er ook nog eens bij!
meerdere puffs gekocht en echtwaar super sexy. Als je vragen hebt reageren ze altijd en snel. Mooie kaarten weten te scoren op Whatnot show. Toppers oprecht
Packrats, is more than just a hobby—it's a journey fueled by a passion for collecting various TCGs that has evolved into a love affair with nostalgia and culture. From buying that coveted base pack for a few euros at the local Pokemon store to swapping doubles in the schoolyard, we've experienced it all. Today, we see these TCGs as art, each card holding both financial and emotional value. This nostalgic sentiment is the essence of Packrats. We recognize that many collectibles are not just items but pieces of culture. Our mission is to blend contemporary culture, including streetwear, multiculturalism, and the music scene, with the nostalgia of TCGs and collector items.
Nederland
- packrats.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Packrats.. 5 sterren!
Packrats,
Professioneel team die alles tot in de details bedenkt en uitvoerd. Dit zie je direct ook terug in de website. Hier al meerdere malen de exclusief gelimiteerde PUFFS kunnen bestellen. Nooit problemen gehad maar om me heen gehoord dat alles altijd netjes en snel word opgelost!
Packrats heeft ook toffe livestreams op Whatnot met bijvoorbeeld de allernieuwste releases van TCGs of Sportkaarten.
Ga het checken!
Heb een Pyro gekocht kwam perfect aan…
Heb een Pyro gekocht kwam perfect aan en goede service!
Packrats
Het bedrijf reageert snel als je een vraag hebt aan hun, altijd mijn Puffs keurig netjes gekregen en met een track & trace, altijd transparantie richting hun klanten met betrekking tot oplages van de Puffs etc etc,
Top Service en snelle shipping.
Top Service en snelle shipping.
5 Sterren
Meerdere collectibles aangeschaft bij Packrats Heel tevreden over het product kwaliteit en service.
Meerdere puffs en Sexy kaartjes
PACKRATS
Vorig jaar voor het eerst in aanmerking gekomen met Packrats, en dus de unieke puffs. Inmiddels ben ik 7 puffs verder, en blijf ik mezelf verbazen over wat voor bijzonder mooie en kwalitatieve producten het bedrijf telkens weer op de markt brengt. Service heb ik altijd als extreem positief ervaren, en wanneer er problemen ontstonden konden die gemakkelijk opgelost worden. Ze reageren namelijk enorm snel, en zijn altijd vastberaden om een oplossing te vinden.
Top producten
Top producten! Voor de verschillende collectables kun je de discord server joinen of hun instagram in de gaten houden!
Top bedrijf!
Top bedrijf, meerdere producten besteld. Snel geleverd en goed verpakt.
Packrats staat voor unieke producten en een service van top niveau!
PUFFS
De collectibles zijn uitmuntend!!
Ik heb een puff bij hun gekocht beste…
Ik heb een puff bij hun gekocht beste kwaliteit en zijn ook nog eens mooi
Eerste en laatste aankoop van packrat
Dacht voor het eerst een packrat te kopen (chaos en order). Helaas heb ik nergens kunnen lezen dat er dit keer een grotere oplage beschikbaar is. Naar iets meer dan 3 weken eindelijk het product binnen gekregen. Ik heb het opengemaakt, hier zijn helaas een redelijk aantal fouten op de packrat. Verfspetters op de verkeerde plekken lijnen die te vroeg stoppen. Dus ik ben dubbel niet tevreden. Helaas mag mijn product niet retour omdat ik hem heb geopend.
Geweldig bedrijf!
Geweldig bedrijf,
Transparant en zeker te weten mooie collectables.
100% aanrader
Jullie maken het verschil🔥
Of het nu gaat om Packrats of BALLIE, de producten zijn van topkwaliteit. Je merkt aan alles dat dit met liefde en aandacht voor detail wordt gemaakt. Wat ik vooral waardeer, is dat jij en je team dit als echte liefhebbers doen.
Juist door die oprechte passie en eerlijkheid krijg je het ook gegund door veel mensen (neem Whatnot als voorbeeld). Puur en authentiek.
Ga zo door, Packrats! Jullie maken het verschil🔥
Altijd zonder problemen!
Al meer dan op een hand te tellen besteld, altijd zonder problemen! Lekker bezig 🙌🏻
Top service en goede producten
Heb 3 aankopen gedaan en perfecte en snelle levering.
Ik ben zeer tevreden met mijn Packrats…
Ik ben zeer tevreden met mijn Packrats producten.
Kwaliteit, een fijn team, al met al kom ik zeker terug voor meer producten.
NOX beschadigd
Vandaag trok ik de Nox doos open, en zag ik erg wat fabrieksfouten op de puff. Vervolgens support gevraagd bij Packrats en het laten zien. Direct kreeg ik een reactie terug met dat het inderdaad wat fabrieksfouten zijn en ze me graag tegemoet willen komen. Als tegemoetkoming heb ik een VIP Spot voor de volgende drop gekregen! Packrats, enorm bedankt! 🫶🏻