Padel73 Reviews

4,5

Ben je op zoek naar leuke sportkleding die je ook gerust day-to-day kan dragen, dan is padel73 zeker een aanrader! Kwaliteit, pasvorm en service zijn uitstekend

Ik had al een super mooie padelset (shirt, rokje en het jack), die ik wekelijks draag op de padelbaan. Een hoogwaardige kwaliteit en ook nog eens erg mooi 😍 Vandaag ook de broek en de sweater binnen... Toon meer

Online een hele set besteld , kwam snel binnen en was blij verrast . Goede kwaliteit en goede pasvorm. Het voelt heel comfortabel maar ook een chique uitstraling met goede afwerking . Super blij met... Toon meer

Ik vind de kledij mooi en het zit super comfortabel. Alleen het jasje heeft wat problemen aan de elastiek onderaan, die zit niet vast en draait constant. Door de gladde stof schuift het jasje ook sn... Toon meer

PADEL73 is ontworpen door Ilja vanuit haar kantoor in ’s-Hertogenbosch, daar komt de 73 vandaan. Ilja heeft sinds 2014 een succesvol gevestigd merk met de naam ZIP73, nu is PADEL73 daaraan toegevoegd. Ilja vertelt: “PADEL73 is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring op de padelbaan. Ik wilde padellen in een modisch setje sportkleding met de handigheidjes voor het opbergen van de bal, zowel in je rokje/broek als in je top. Dat is gelukt! Ik heb een collectie ontwikkeld met de combinatie van modisch chique in hoogwaardige stoffen, met een perfecte pasvorm en sportieve functionaliteit.” Zo kan iedere vrouw vol vertrouwen en met plezier de baan op !

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helemaal blij met mijn nieuwe set van Padel73

Ik heb een set van Padel73 gekocht en ben er helemaal blij mee! Het draagcomfort is geweldig, het ontwerp is stijlvol en echt onderscheidend. Daarnaast is ook nog eens superpraktisch met handige zakjes voor ballen. De service is persoonlijk, vriendelijk en snel. Kortom wat mij betreft een aanrader voor iedere padel- of tennisliefhebster die kwaliteit, uitstraling én functionaliteit belangrijk vindt!"

21 oktober 2025

Super blij met mijn aankoop !

Super blij met de praktische zakken en opbergzakje op de rug voor tijdens Padel.

25 oktober 2025

Top Padel kleding ! Zo mooi !!

Prachtige nieuwe collectie gekocht van dit mooie merk Padel73. Het was een feestje om binnen te krijgen. Hele mooie stoffen nog mooier dan op de foto. Ben heel blij met mijn nieuwe padel outfits en de pasvorm is ontzettend fijn. En goed nagedacht over waar je de Padel ballen kan opbergen tijdens het spelen . Top !!

25 oktober 2025