Lidt ked af at finde flere små stykker hvide plastikkugler i mine gifler. Håber min dreng ikke har slugt nogle..
Lees wat reviewers zeggen
Aldrig mere!! Mine børn vil gerne have sandwich boller med i skole, men det bliver ihvertfald ikke Pågen brød mere. Flere gange har vi oplevet at brød, der lige er leveret til butikken har støre blå... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Er der kalorier i plastik?
Lidt ked af at finde flere små stykker hvide plastikkugler i mine gifler.
Håber min dreng ikke har slugt nogle..
Jeg købte et Pågen Javisst-brød, som lugtede og smagte meget dårligt. Min partner og jeg nåede begge at spise af brødet, før vi opdagede, at noget var helt galt. Efterfølgende fik vi begge kvalme og dårlig mave, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere ubehagelig.
Jeg kontaktede Pågens kundeservice, som hurtigt svarede og erkendte, at brødet sandsynligvis var ramt af "vildgæring" – altså en kvalitetsfejl, som efter deres egen forklaring sandsynligvis er opstået i bageriet. Samtidig skrev de, at brødet ikke var farligt at spise.
De lovede en økonomisk kompensation og bad om mine kontooplysninger. Jeg sendte dem samme dag, men nu er der gået 12 dage, og jeg har stadig hverken modtaget kompensation eller en opdatering om sagen.
Jeg sætter pris på, at de anerkendte fejlen, men når man sælger et brød, der lugter og smager dårligt, og kunden efterfølgende må bruge tid på reklamation uden at sagen bliver afsluttet, lever oplevelsen ikke op til mine forventninger. Jeg håber, at Pågen følger op på sagen og sikrer en bedre kvalitetskontrol fremover.
Husk at gemme brødet til brug for sundheds myndighederne for kontrol - så kan det være at Pågen kommer lidt hurtigere på banen.
Pågens Färska korvbröd
Pågens Färska korvbröd. Köp inte! Dom är smuliga, snedskurna och ramlar isär när du lägger i korven. Jag har påpekat detta för dom i två mail vid två olika tillfällen, men fått mycket dålig återkoppling. Blev bemött av opersonlig kundservice (AI?) och noll intresse att åtgärda problemet. Det finns bättre och billigare!
rigtig god oplevelse
rigtig god oplevelse, creamen smagte lækkert og fyldigt i min mund. mums
Om låga priser är höga så stämmer det!
Livsmedelsbranchen tjatar daglingen om låga priser, men det har aldrig varit så dyrt som nu. Krympflation hela tiden. Livsmedel är dyrt och kallas nu även svinpriser. Köpte Lantbröd för som är nere i 650g. Detaljbranchen är på väg att ruinera oss.
Sluta med tvångsdonationer till forskning som inte har lett nån vart
Jag får intrycket att delar av pengar jag köper bröd för, främst Lingongrova, går till forskning som inte har kommit någon vart på över 40 år. När jag köper bröd vill jag att det ska vara så billigt som möjligt och att pengar endast går till det som behövs för själva produktens tillverkning, inte att pengar försvinner till forskningsprojekt som stått stilla så länge utan meningsfulla genombrott. Samtidigt finns det de på Instagram som påstår att det är mängder av socker i det brödet. Sälja sockerhaltiga produkter för att forska i en sjukdom som man inte ska förtära socker om man lider av? Klingar falskt! Gör så här istället: Sluta donera själva för pengar som kunder har köpt bröd för, sänk priset på brödet och sätt en QR kod på brödförpackningen som kan scannas av dem som _vill_ donera. (Exempelvis högavlönade överläkare som slösar pengar på yachtar, Lambourghinis och andra onödigheter.)
Donationer ska vara frivilliga, det är det som är tanken, inte kännas påtvingade. Matpriserna är tillräckligt höga och bagarlönerna tillräckligt låga som det är.
Gifflar har smakar numera bröd.
Gifflar smakar numera bröd.
Dom har snålat bra med kanel, aldrig mer
Very bad and very expensive.
Pagen does not care about the opinions of its customers, those who make them live, contacted several months ago concerning the rate of brokenness close to the 50 % and nothing has changed since, very unfortunate in view of the very deplorable quality/price ratio.
Har altid kun oplevet frisk brød om det…
Har altid kun oplevet frisk brød om det teboller eller skivebrød klart når er uden konserveringsmidler enten skal fryses ned i mindre portioner eller spises inden for dato da holdbarheden klart er korter derved også sundere brød det et valg en tager. Deres gifler er ændret kan vi jo takke EU for efter de lavede regler for hvor meget kanel der måtte være i kanelsnegle osv.
Fantastisk pågenlimpan
Giflar uden Kanel
Købte en pose i slutningen af Juni, så endnu en 2 uger senere. Håbet var at det var en fejl, men nej. Efter mange år hvor Giflar m. Kanel var det bedste, er det nu endt med at være underbagte "boller" uden fyld. Det er ikke måden at spare på. Jeg ser ingen fremtid for Giflar m. Kanel, når der ikke er Kanel som ellers lovet på posen.
Købte en limpan på tilbud idag
Købte en limpan på tilbud idag, da jeg kan huske smagen fra en lokal bagt i Sverige for 20 år siden.
Men Pågen - hvilken skuffelse. Den er ikke færdigbagt, og smagen, føj. Det er at gøre grin med noget, som var et ærligt svensk produkt i fordums dage
Pågens Julefröjd.Vörtbröd med russin
Pågens Julefröjd.Vörtbröd med russin. Kompakt och degigt, smaklöst och russinen var det väldigt sparsamt med. Åt två skivor och kastade resten.
Plastik i vanillas boller
Her til eftermiddag kl. 13.15 gav jeg min 10 måneder gamle datter en smagsprøve af jeres vanillas boller. Hun smider et stykke væk, som jeg samler op og så finder jeg simpelthen tråde af plastlignende materiale, som jeg selv har svært ved at bide over.
Hvordan kan det ske?
Aldrig mere!!
Aldrig mere!!
Mine børn vil gerne have sandwich boller med i skole, men det bliver ihvertfald ikke Pågen brød mere. Flere gange har vi oplevet at brød, der lige er leveret til butikken har støre blå mugpletter når jeg kommer hjem med det. Det tyder på virkelig dårlig hygiejne i håndteringen af brødet før det er pakket. Vi finder noget bedre. Det er bare for ulækkert.
Ingen service
Jeg havde købt en pose vanillas fra pågens i Rema1000 (22,00 kr) som kunne holde sig til 7/1-22.
den 24.12 åbnede jeg en muggen pose. Vi skrev til Rema1000 med billede og numre m.m.
Svaret var at Pågens havde tilbagekaldt disse p.gr af mug før udløbsdato og at man kunne aflevere posen til butikken eller smide den ud.
God Service (NOT) - man kunne vel som minimum bytte til en ny pose - men i mine øjne - vælger man bare at have tjent pengene i stedet for.
GiFLeErrrr
F*** JEG ELSKER JERES GIFLER, NEJ VENT, DET HELE, JEG ELSKER DET HELE!!
gifflARGIFFLAR
Goa bullar på pågen
Jeg elsker Pågen Limpa
Jeg elsker Pågen Limpa. Jeg forbinder det med min ungdom, sommerhus og ostemad. Jeg har lige smagt det igen efter en lang pause. Men det sker ikke igen. Ingen pause mere.
Dit is Trustpilot