Slechte service en stroperige communicatie
Tot dusver kan ik me helaas niet vinden in de goede reviews op Google, met klachten waarbij we door de fabrikant al in het gelijk gesteld zijn, namelijk een ondeugdelijk product, duurt de afhandeling wederom enorm lang. Zelfs nu er een goedkoper product geplaatst wordt, moet er maanden overlegd worden over de financiële afhandeling. Het valt me erg tegen, en het lijkt mij niet de manier waarop je met klanten omgaat. Het komt allemaal laconiek over en als ik zelf geen contact zoek met pand16, dan komt er gewoon geen reactie. Gevolg is nu al een jaar een kapot badkamer meubel met een adviesverkoopprijs van €2500,-. Eind augustus zou er dan eindelijk een nieuw meubel komen, ben benieuwd of het dan financieel ook geregeld gaat worden met mij.
Update: een enorm trage reactie termijn en zoals nu ook weer dat de communicatie zowel richting Sanibel als intern ertussen geglipt is, laat echt niet zien dat jullie er actief mee bezig zijn. Maar goed ik wacht het af eind augustus, meer dan een jaar na dato.