Panetti Reviews 84

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en Panetti pizzaovn. Ved første brug af ovnen, så gik pizzastenen i stykker. Det var lidt træls, men det sker. Det var meget let at beskrive problemstillingen på deres hjemmeside og de se... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

UPDATE: Firmaet har taget action og alt er lukket i den fineste orden. Ærgerlig start, fin afslutning, tak! Produktet er fint, men leveringen blev ændret fra et sted - til et andet på dagen,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når man er passioneret omkring det italienske køkken, er det et must med en god pizzaovn, og her leverer Panetti altså! Jeg er overrasket over hvor hurtigt den bager pizzaerne og leverer sprød skorpe... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super god pizzaovn

Super god pizzaovn som blev leveret hurtigt. Panetti har også en virkelig god kundeservice

11 september 2025

Antwoord van Panetti

Det glæder os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse ⭐ Tak fordi du tog dig tid til at dele din erfaring med os, det betyder meget.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

God service, men produktet levede ikke op til forventningerne

Købte en Panetti PrimoMix køkkenmaskine primært til pizza- og brøddej pga. de mange gode anmeldelser. Min oplevelse var dog at den både rystede og støjede mere end forventet. Jeg holdt mig under den maximale dejmængde og alligevel synes jeg den så ud som og lød som om den var overbelastet. Jeg optog en video som jeg sendte ind til kundeservice og fik at vide at det var helt normalt og at der ingen grund var til bekymring.
Jeg besluttede dog at sende den retur, og det forløb helt smertefrit. Der var god service fra Selena i kundeservice hele vejen igennem.

12 augustus 2025

Antwoord van Panetti

Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele en så ærlig og detaljeret oplevelse ⭐ Det er værdifuldt for os at høre både hvad der fungerede godt, og hvor produktet ikke helt levede op til dine forventninger. Det glæder os at returprocessen gik problemfrit, og vi giver naturligvis ros videre til Selena for hendes indsats i kundeservice. Din feedback hjælper os med at forstå, hvordan vi kan forbedre både produkter og oplevelser fremover.

12 augustus 2025

Antwoord van Panetti

Hvor dejligt at høre fra dig! 🙌 Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for, at leveringen kom hurtigt frem. Håber du får masser af glæde af din nye pizzaovn.

Stor ros til Panetti

Der var store udfordringer med BRING som mistede min leverance.
Panetti gjorde hvad de kunne for at sikre jeg blev tilfreds og fik sendt en ny røremaskine, som jeg modtog på kort tid.

Nu har jeg så også fået prøvet røremaskinen og er ovenud tilfreds. Det er en god maskine.

5 augustus 2025

Antwoord van Panetti

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Vi beklager de udfordringer, du oplevede med Bring, men vi er glade for at høre, at du hurtigt fik din nye røremaskine og at den lever op til forventningerne. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både produktet og vores service.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Leveringstid var som lovet

Leveringstid var som lovet, men man får ingen ordrebekræftelse.

28 juli 2025

Antwoord van Panetti

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌 Vi er glade for at høre, at leveringstiden levede op til forventningerne.
Angående manglende ordrebekræftelse – der opstod desværre en teknisk fejl i systemet på det tidspunkt, men dette er nu løst. Tak for din tålmodighed og for at gøre os opmærksomme på det!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hurtig levering, fin ovn :-)

hurtig levering, meget fin ovn

15 juli 2025

Antwoord van Panetti

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙌 Det glæder os at høre, at både levering og ovn levede op til forventningerne.

Bedste pizza nogensinde.

Vi elsker vores pizza ovn.

Det er ikke vores første pizza ovn, men med sikkerhed en vi gemmer denne gang. Super let at arbejde med og giver gode resultater hvor
Hele pizzaen bliver lavet til perfektion.

Nu skal vi bare finde på en måde at smide de ekstra kilo alle de pizzaer har givet os 😂

4 juni 2025

Antwoord van Panetti

Tusind tak for den herlige anmeldelse! 🍕 Vi elsker at høre, at ovnen lever op til forventningerne – og at den leverer pizzaer i absolut topklasse. Vi tager det som et kompliment, at den har gjort det svært at holde vægten 😉 Fortsat mange gode pizzastunder!

Supper hurtig levering

Supper hurtig levering:)
Glæder mig til at prøve ovnen:) når jeg kommer hjem fra ferien:)

9 juli 2025

Antwoord van Panetti

Tusind tak for din anmeldelse! 🚚 Vi er glade for at høre, at leveringen var super hurtig – præcis som den skal være.

Hurtigt levering

Super god pizzaovn

13 juni 2025

Antwoord van Panetti

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Vi er glade for at høre, at leveringen gik hurtigt, og at du er tilfreds med pizzaovnen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er meget tilfreds nem at betjene

Er meget glad for pizza ovnen og familien er meget begejstret

17 mei 2025

Antwoord van Panetti

Tak for din flotte anmeldelse! Det er dejligt at høre, at pizzaovnen fungerer godt, og at hele familien er begejstret.

Vi håber, I får mange gode oplevelser med den!

Teamet hos Panetti.dk

umuligt at rengøre

umuligt at rengøre, det er umuligt at fjerne madrester som er trillet ned fra pizzaen

30 mei 2025

Antwoord van Panetti

Tak for din feedback. Vi beklager, at du har oplevet problemer med rengøringen.

Vi kontakter dig privat for at hjælpe med at finde en løsning på dette.

Teamet hos Panetti

Fantastisk pizzaovn

Fantastisk pizzaovn, lever fuldt ud op til mine forventninger

27 december 2024

Antwoord van Panetti

Tusind tak for din tilbagemelding! Det glæder os at høre, at pizzaovnen har levet op til dine forventninger. Vi håber, du får mange skønne pizzastunder fremover!

Panetti-teamet

Overraskende god kvalitet.

Leveret dagen efter bestilling. Nem at installere, varmer hurtigt op og bager pizzaen perfekt med en sprød bund uden at brænde den. Overraskende stor og virker som rigtig god kvalitet. Nemme og klare anvisninger til de forskellige typer pizzaer. Var lidt bekymret på grund af de negative anmeldelser, men det har kun været en god oplevelse indtil videre.

26 maart 2025

Antwoord van Panetti

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen af din pizzaovn. Det glæder os også, at anvisningerne har været nemme at følge, og at du får perfekte pizzaer hver gang.

Vi håber, du får mange gode pizzastunder fremover!

Teamet hos Panetti.dk

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Den var ikke helt dårlig

Den var ikke helt dårlig, men jeg havde allerede en billig Princess, som var næsten ligeså god og jeg var glad for, havde jeg vist dette, havde jeg ikke købt den dyre Panetti. Så ventede jeg desuden ca 3 uger, de havde lovet at levere efter 5 dage.

13 december 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Reel brugeroplevelse efter en måned

Reel brugeroplevelse efter en måned. Jeg har kørt med mange forskellige pizzaovne, de helt billige til de dyre og kan ikke få et resultat på denne der er tilfredsstillende.

Stenen/bunden bliver simpelthen ikke varm nok hvilket gør at fyldet brænder på - Især osten. Jeg får ikke gennembagt hverken bund eller kanter. Jeg er begyndt at slukke ovnen inden jeg sætter pizzaen ind men så kan stenen ikke rotere og temperaturen når alligevel ikke ned på ønskede.

De 2 stjerner gives da den varmer op relativt hurtigt. Men jeg har ikke knækket koden til at lave en god pizze endnu til trods for mange forsøg og ellers fin erfaring indenfor området.

Det undrer mig også at samtlige 5-stjernede oplevelser herinde fremstår som bots og brugere med 1-anmeldelse. Måske bare tilfældigt.

Vil ikke anbefale at købe denne pizzaovn. Hellere en Salling fra Bilka til ~1.000 kroner. Den leverer et væsentligt flottere og mere jævnt resultat.

Jeg har kigget vejledningen igennem flere gange og forsøgt at kontakte kundeservice for at finde ud af om det er mig der bruger ovnen forkert men får intet svar ud af dette.

17 september 2024

Bedste Pizzaovn vi har haft

Vi har prøvet flere forskellige pizzaovne gennem årene, men panetti er den bedste, vi har haft. Den er robust, nem at bruge og leverer perfekte pizzaer hver gang. Jeg er også glad for, at den er nem at rengøre-det gør hele oplevelsen meget bedre.

30 juli 2024

Perfekt til pizzaelskere

Hvis du elsker pizza, er panetti pizzaovnen et must-have. Jeg har brugt den næsten hver dag siden vi fix den, og den skuffer aldrig. Pizzaerne bliver altid sprøde og saftige, og ovnen er nem at betjene.

1 augustus 2024

Lees meer over geverifieerde reviews.