Panetti Reviews 192

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

När jag fick hem min pizzaugn visade det sig att det var fel på den. Kontaktade Supporten, fick återkoppling direkt och när de konstaterat att det var fel på den skickade de en ny som jag fick efter e... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ugnen är avsevärt svårare att använda än vad jag trodde; öppningen är liten, vilket gör det svårt både att sätta in pizzan så att den hamnar helt rätt på stenen, men även att ta ut pizzan. Ugnen funge... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick en enhet som var defekt. Efter en konversation samt test med foto underlag var en PrimoChef på väg. Snacka om bra service. Sen är jag mäktigt imponerad av produkten. Här har vi ett gäng... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

En underbar köksassistent

En underbar köksassistent, älskar den!!!

13 december 2025

Antwoord van Panetti

Så härligt att höra 🤩 Vi blir verkligen glada över att du är nöjd med din köksassistent.

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans

Antwoord van Panetti

Stort tack för din recension 😊 Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

Snabb leverans 🚚

Snabb leverans 🚚
Är mycket nöjd 💥

11 december 2025

Antwoord van Panetti

Tack för ditt härliga omdöme 💥 Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har tyvärr inte testat den än då vi…

Har tyvärr inte testat den än då vi semestrar oss lite

Antwoord van Panetti

Tack för din recension 🌞 Hoppas ni får en härlig semester och att pizzaugnen kommer till stor nytta när ni är tillbaka.

Stabil pizzaugn

En bra, snabb och tillförlitlig pizzaugn. Gräddat jämt och snabbt. Kan vara bra att ha koll på temperaturen i början till dess att man lär sig vad som passar. Men en medföljande guide är ett bra komplement.

Antwoord van Panetti

Tack för din fina och utförliga recension 🙏 Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse och blir glada att höra att pizzaugnen lever upp till dina förväntningar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Vi har bara provat den 1ggr än och man blir ju inte pizzabagare på första försöket :-)

Antwoord van Panetti

Tack för din trevliga recension 🙂 Vi hoppas du får mycket glädje av ugnen och många goda pizzakvällar framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, känns som den levererar pizza som man förväntar sig snabbt o gott 😋

27 november 2025

Antwoord van Panetti

Så roligt att höra 😋 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme och dela din upplevelse med oss.

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans. Resultatet vid bakning av pizza är över förväntan. Jämt gräddade kanter med fint pantermönster. Klart plus för den roterande stenen då man inte behöver rotera pizzan manuellt. Så nöjd!

Antwoord van Panetti

Tack så mycket för din fantastiska recension 🙌 Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse och blir glada att höra att ugnen lever upp till dina förväntningar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En pizzaugn som levererar allt

Ett underbart köp som jag inte ångrar. Har länge velat ha en pizzaugn som levererar allt. Kundtjänsten är också toppklass. Kände mig i Italien när pizzan togs ut från ugnen 🙂

Antwoord van Panetti

Tack för ditt härliga omdöme 🌟 Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med både pizzaugnen och servicen – det betyder mycket för oss.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inte bra

Hur ska jag kunna lämna omdöme om jag inte fått mina varor?

Hej Henrik!

Tack för att du hör av dig och beklagar verkligen att du inte har fått din leverans ännu. Självklart ska du inte behöva lämna ett omdöme innan varan kommit fram.

Vi följer gärna upp detta direkt och ser vad som har hänt med försändelsen. Skulle du kunna skicka ditt ordernummer till oss på info@panetti.se så löser vi det så fort som möjligt?

Tack igen för att du tog dig tid att skriva, vi ser till att ordna detta snabbt. 🙌

Pizzaugn

Mycket bra och prisvärd

Stort tack för din recension! 🙌

Härligt att höra att du tycker pizzaugnen är både bra och prisvärd.

Önskar dig en riktigt fin dag! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är jätte nöjd med leveransen och…

Jag är jätte nöjd med leveransen och min pizza ugn ,den är helt underbar.

Stort tack för din fina recension! 🙌

Så roligt att höra att du är jättenöjd med både leveransen och din pizzaugn.

Önskar dig en riktigt härlig dag! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte Panetti Primomix till min fru…

Köpte Panetti Primomix till min fru eftersom den gamla maskinen inte klarade av pizza deg. Den fungerar över förväntan att knåda deg med och med inbyggda skärmen är fantastiskt med roliga recept och guidar en med att baka.

Robust och välgjort maskin som dessutom är på extrapris. Den osar av kvalité, kundsupport är också bra och snabb. Fått mina svar efter en arbetsdag.

Nästa köp kanske blir pizza ugnen.

Antwoord van Panetti

Stort tack för din fantastiska recension! 🙌

Så roligt att höra att din fru blev nöjd med Panetti PrimoMix och att den överträffar förväntningarna, särskilt när det gäller att knåda pizzadeg. Den inbyggda skärmen och recepten är verkligen skapade för att göra bakningen både enklare och roligare.

Härligt också att höra att du upplever maskinen som robust och kvalitativ och att vår kundsupport har kunnat hjälpa dig snabbt. Det uppskattar vi verkligen att du nämner.

Vi hoppas att ni får mycket glädje av maskinen framöver, och ni är varmt välkomna tillbaka om pizzaugnen står på tur! 🍕

Snabb leverans.

Snabb leverans.

Stort tack för din recension! 🙌

Härligt att höra att leveransen var snabb.

Kvalité

Gedigen byggkvalite
Har kört 5 pizzor med gott resultat
Ugnen håller sig sval på utsidan hela tiden och min 10amp fixade denna utan problem

Stort tack för din fina recension! 🙌

Så roligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten, leveransen och hur gedigen pizzaugnen känns.

Önskar dig en riktigt härlig dag! :D

Väldigt bra

Väldigt bra

Stort tack för din recension! 🙌

Härligt att höra att du tycker produkten är väldigt bra.

Levererades inom rimlig tid

Levererades inom rimlig tid. Produkten håller vad den lovade.

Stort tack för din recension! 🙌

Så bra att höra att leveransen kom i rimlig tid och att produkten motsvarar förväntningarna.

Ha en fortsatt fin dag! :D

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.