Fast remittance to recipient but I have a problem regarding my remittance to my relatives in the phils. Joyce Anne A Dy, Richmond Leanza, Keith A. Briones up to now not yet transfer to them but dedu... Toon meer
Well, accessing their website is easy—it’s not complicated. Unlike other companies, they offer a slightly better exchange rate for the dollar. The only downside I see is that once you exceed $500.00,... Toon meer
I love this app! I use money transfer constantly to send money to mexico to my parents and this app is fast an easy and pays dollars a little more than other apps. But what i like most of pangea is th... Toon meer
Realmente hacer una transacción por este medio es fácil todo muy bien explicado igual que la información de cuando ha sido recibido muy buen servicio gracias Pangea👍👍
Pangea is a trusted digital money transfer service that helps you send money from the U.S. to Mexico, the Philippines, and 20+ countries—all in just a few taps. Whether you're supporting family, paying bills, or investing back home, Pangea makes it simple to move your money where it matters most.
With over 10 million transfers completed, Pangea delivers a fast, affordable, and reliable experience. Money typically arrives within minutes—directly to bank accounts, debit cards, or over 40,000 cash pickup locations. No paperwork, no confusion—just a few taps on our app or website.
Our customer support is available in both English and Spanish, and our platform is designed to give you control, visibility, and peace of mind with every transaction.
At Pangea, we believe in making your money go further. That means being transparent about pricing, delivering transfers on time, and constantly improving your experience.
Join the millions who trust Pangea to make every transfer count.
P.O. Box 3740, 60654, Chicago, Verenigde Staten

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Pangea Money Transfer
Muy rapido el envio y buena recommendation Para los nuevos clientes..

Antwoord van Pangea Money Transfer
Very fast and convenient, the money always arrives within minutes.

Antwoord van Pangea Money Transfer
La verdad mi favorita da un muy buen servicio sin palabras la mejor

Antwoord van Pangea Money Transfer
Excellent app for sending money to my family. Easy to use.

Antwoord van Pangea Money Transfer
Dy, Richmond Leanza, Keith A. Briones up to now not yet transfer to them but deducted already on my bank. Can you arranged this ma'am/sir? Thanks a lot. Godbless

Antwoord van Pangea Money Transfer
Excelente me encanta es facil de usar y práctica todo perfecto me encantó mucho la verdad buena aplicación