Endnu en virkelig spændende rejse t med Panorama Travel - denne gang til Azerbajian, Georgien og Armenien med en blanding af kultur, fremragende mad og u-turistet natur i Tusheti. Et stort plus ved Pa... Toon meer
Vi havde en skøn familie bustur i Sri Lanka henover jul og nytår. Vores guide var vidende og imødekommende overfor vore ønsker. Chaufføren utrolig sikker i sin kørsel. Trods tyfoner og mængder af reg... Toon meer
En præsentation af York engang Vikingernes hovedby i Danelagen. Hyggeligt hotel tæpper på gulvene, Upstairs and Downstairs og engelsk breakfast. God præsentation af byen lige fra romernes bymur ov... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Namibia med Panorama Travel Naturbevarelse og safari: en ferie til inspiration og fordybelse bl a takket være samarbejdet mellem den danske rejseleder og de lokale guider. Namibia er et trygt land a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er et rejsebureau som specialiserer sig i kultur-og naturrejser, som er pakket med oplevelser ud over alle grænser. Vi kan garantere små grupper (typisk max. 15 deltagere), så det er den personlige service og eksklusive oplevelser vi lægger vægt på. Vi møder lokalbefolkningen i øjenhøjde og får indblik i deres liv og kultur, og på vores naturrejser sørger vi for at vælge de absolut bedste steder at opleve det pågældende lands enestående natur. Vi skræddersyr desuden mange rejser til dem, der ikke ønsker at rejse i en gruppe. Vores portefølje er stor på disse rejser. Vi støtter både sociale projekter og bevaringsprojekter på flere af vores destinationer. Så når du rejser med Panorama Travel er du også med til at gøre en forskel for både mennesker og naturen. Vi bruger altid kvalificerede danske rejseledere, der sammen med lokale ekspertguider sikrer et højt fagligt indhold på rejserne. Vi bruger små hyggelige familiedrevne hoteller alle steder, hvor det er muligt, og lægger særligt fokus på beliggenhed og stemning. Alle vores rejser er tilrettelagt så de indeholder mange forskellige oplevelser, så der er noget for enhver. VI glæder os til at tilbyde dig oplevelser ud over alle grænser! Med venlig hilsen Søren og Rasmus og Christian (Panorama Travel)
Hverringevej 1, 5230, Odense M, Denemarken
- +45 70707316
- info@panoramatravel.dk
- panoramatravel.dk
Vraagt klanten om een review
Jeg rejste sept/okt 2024 med et lille…
Jeg rejste sept/okt 2024 med et lille selskab på 12 mænd på en stykke af den gamle Silkevej. Turen var planlagt ypperligt af Panoramatravel. Indlogering, måltider og transport var på et højere niveau end Panoramatravel havde stillet i udsigt inden rejsen.

Silkeruten
En spændende rejseoplevelse, som var strålende og nænsomt styret. Søren Bonde’s indsigt, erfaring og formidling omkring Centralasien var et kæmpe plus.

Fantastisk rejse til Kirgisistan

Antwoord van Panoramatravel
Panoramatravel og vores Guide Søren som…
Panoramatravel og vores Guide Søren som iøvrigt er ejer af Panorama T. skabte en yderst spændende, og velafviklet rejseoplevelse. De bedste anbefalinger for kultur og natur rejse.
Samarkand, men især fantastiske naturoplevelser
Det jeg gik efter, og den største oplevelse for mig, var Pamir Highway, at komme til et øde, bjergrigt og smukt område, af stor historisk betydning – og et vidunderligt fravær af masseturisme. Dertil kommer at Centralasien er af tiltagende geopolitisk betydning – og international politik er en af mine hovedinteresser.
Samarkand er altid et besøg værd. Jeg værdsatte i meget høj grad rejselederens historiske interesse, indsigt og formidling. Og jeg var glad for at kunne gå rundt i dele af Samarkand, i stedet for blot at køre til seværdighederne.
Naturen, bjergene og ikke mindst jurtelejren til sidst, var den helt store oplevelse for mig. Og det var fint at køre langs floden og Wakhan korridoren, og markedet ved grænsen til Afghanistan var en positiv overraskelse.
De lokale rejseledere var mere end glimrende, vidende og effektive.
Turen går ikke til Mallorca, og deltagere bør have et fleksibelt mindset, alting går ikke efter en snor, f.eks. kan uforudset vejarbejde gøre at man skal tidligt op.

Antwoord van Panoramatravel
Spændende og udfordrende tur til…
Spændende og udfordrende tur til central Asien med unikke oplevelser som ville have været svært at arrangere selv. Jeg valgte panorama pga destinationen og gruppe størrelsen. Turen levede til fulde op til forventningerne, fik set nogle meget afsidesliggende områder af Tadsjikistan og Kirgisistan. Flotte landskaber og anderledes kultur. Super hyggelig gruppe, rejseleder og lokal guider og dygtige chauffører.

Fantastisk rejse på Pamir Highway
Tak for en spændende rejse til et meget afsides og fantastisk smukt hjørne af verden.

En helt anderledes rejse
Super rejse ad Pamir Highway. En rejseleder der formåede at skabe en god rejse på trods af ændringer og uforudsete hændelser. Kan kun anbefales herfra.

Kirgisistan kan anbefales.
Kirgisistan er et smukt land at rejse i. Vi oplevede mange smukke landskaber, venlig befolkning og anderledes mad.
Fin information ved booking og inden afrejse.
Den manglende stjerne (4 ud af 5) skyldes forhold, som uden tvivl ikke vil gøre sig gældende fremover.
Uforudsete begivenheder blev tacklet fint.

Antwoord van Panoramatravel
Super spændende tur med Panaromatravel…
Super spændende tur med Panaromatravel til Etiopien.
Fra kanten af verden med stammer i Omo Valley til klippekirke i nord. Meget anbefales værdig.

Antwoord van Panoramatravel
De lytter til kunderne og deres ønsker
De lytter til kunderne og deres ønsker, vores tur gik 100% som forventet, fantastiske hoteller. Selv biludlejningen de havde fikset gik smertefrit.
Super tilfreds, kæmpe anbefaling herfra.

Kirgisistan
Jeg har lige været i Kirgisistan med Panorama travel. Et helt utroligt smukt land. Min oplevelse var at det er en klar prioritet i firmaet, at kunden kommer først og at der undervejs i turen lyttes til vores ønsker/ forslag til småændringer. Udfordringer løses til vores bedste (en hurtig ombooking af overnatning i forbindelse med et jordskred) osv.
Min første grupperejse, men bestemt ikke den sidste!

Antwoord van Panoramatravel
En helt igennem fantastisk tur til Kirgisistan
Virkelig en suveræn tur til Kirgisistan. De små bump på vejen blev løst hurtigt, en vildt spændende rejse spækket med oplevelser. Sød og professionel behandling hos Panorama Travel og også meget personlig. Jeg vil til enhver tid anbefale Panorama Travel ❤️

En spændende rejse!
Vi har rejst rundt i Armenien og Georgien og det var virkelig spændende og vi har oplevet så meget. Hotellerne var gode og vores chauffører kørte godt og sikkert. Vi havde valgt at rejse selv og så med bil og chauffør i begge lande. Det var vores oplevelse, at det er virkelig trygt at rejse begge steder og maden er i øvrigt helt fantastisk. Jeg vil fremhæve hotellet Ushba Hills - det er et lille familiedrevet hotel og det var bare helt utroligt hyggeligt og smukt beliggende. Jeg vil også fremhæve vandreture i Svaneti og byen Ushguli, som nok er noget af det smukkeste, jeg har set. Batumi er en badeby, som de nu er. Mange turister og et helt andet prisniveau, men man kan få slappet af efter en masse fantastiske oplevelser. Jeg kan varmt anbefale Panorama Travel, som har været hjælpsomme hele vejen og som lavede en dejlig tur til os.

Usbekistan-En fantastisk rejse med Panorama Travel
En fantastisk rejse hvor vi besøgte tre silkebyer, så russisk avantgarde kunst og ørken og Aral søen. Vi boede på fine hoteller og fik meget professionel guidning både af vores danske guide og lokal guide.

En fantastisk rejse!
En veltilrettelagt rejse med et væld af kulturelle seværdigheder. Glæd dig til Usbekistan - et utroligt spændende land med store kontraster og ikke mindst en usædvanlig imødekommende befolkning.

God planlægning
God planlægning der udnyttede tiden til at kunne nyde de utrolige mange seværdigheder. Fine introduktioner til de mange særprægede historiske minder.

Antwoord van Panoramatravel
Uzbekistan, når det er bedst.
Nu er jetlagget ved at fortage sig. Indtrykkene er ved at bundfælde sig - og vi står tilbage med en fantastisk rejseoplevelse til Uzbekistan. Jeg kan varmt anbefale Panoramatravel efter denne første rejse, vi har været på med dette selskab. God rejseleder, dejlig lokalguide, moderne bus med utrolig dygtig chauffør og et program, der gør, at landet ‘kommer helt ind under huden’. Læg dertil et veltilrettelagt program, hvor man på knapt to uger ser langt det meste af landet. Super mad og gode hoteller skal nævnes sammen med højhastighedstog, og så miljøvenlig tilrettelagt flyvning, som det nu engang er muligt. Khiva, Samarkand og Aralsøen er mine højdepunkter.

Vi har oplevet meget.
Vi har oplevet meget.
Fantastisk sted Uzbekistan søde og rare mennesker.
Panoramatravel skal være lidt mere opmærksom på hotellet.
Mere central og måske lidt bedre i den sidste gang.
Tak for turen og vi ses igen på et tidspunkt

Danmarks bedste rejsebureau
Danmarks bedste rejsebureau - De overholder hvad turbeskrivelsen lover, til trods for at deres ture ofte er off road. De er også de eneste der laver rigtige ekspedition gruppeture. Man er altid i trygge hænder trods de lokale udfordringer.