Als kado aangeschaft: mijn adviesvragen werden goed beantwoord en aansluitend snel bezorgd in de brievenbus. Hartelijk dank!
We hadden ons verhaal bij Sarah gedaan en ze was zo begripvol en toen we eindelijk ons pakje konden bestellen tevens ook het geboorte pakje toen zat er ook nog een heel lief kaartje bij. Jammer dat je... Toon meer
Wat een heerlijk pakje!!! Fijn rekbaar materiaal en een erg leuk en hip design. Hopelijk gauw meerdere soorten! Vriendelijke vrouw ook, de ontwerpster. Goede service! Snel verzonden. Een aanrader d... Toon meer
Pantertje ontwerpt babykleding die op en duurzaame en verantwoorde manier produceerd worden. Pantertje is het babykledingmerk van het bedrijf Mielia.
Houweningestraat, 3312pm, Dordrecht, Nederland
- 0640189318
- info@mielia.nl
- pantertje.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Perfect!
Zeer goede kwaliteit & een top service! Zeker een aanrader!
Waar voor je geld !
Een zeer tevreden klant !Daarom 5 sterren .
De website ziet er goed en uitnodigend uit ! Snelle levering en mooi ingepakt ! Pakje van soepel en mooi materiaal, heel handig de drukknopjes en een leuk item op de achterzijde !
Echt een mooi cadeau om te geven !
kortom 👌
Heel erg tevreden
Super snelle bezorging. Fijn contact met de webshop en een geweldig pakje ♥️
Gewoon echt super!!
Vriendelijke vrouw ook, de ontwerpster. Goede service! Snel verzonden.
Een aanrader dus!!
Het pakje zit super mooi!
Heel fijn en mooi pakje
Heel fijn en mooi pakje! Maatje 50 besteld en past super!
Fijn en goed pakje
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het pakje en de communicatie met de verkoopster. Ik twijfelde en had wat vragen maar die werden snel en vriendelijk beantwoord. Mijn dochter heeft maat 80 en het pakje valt iets ruim, maar des te langer kan ze hem aan.
Goede en snelle service
Goede en snelle service! Ik had een boxpakje gewonnen. Erg snel bezorg en het pakje is ontzettend leuk!
Wat een heerlijk pakje en fijne service!
Wat een heerlijk pakje. Goede pasvorm en mooie afwerking. Niet alleen goede kwaliteit maar ook een goed verhaal!
De klantenservice is ook super. Had iets verkeerd gedaan met bestellen en is zonder moeite opgelost. Al met al, heel blij mee!
Ontzettend mooi pakje voor mijn kleine…
Ontzettend mooi pakje voor mijn kleine ventje! Ik was gelijk helemaal verliefd op dit pakje toen ik het op Instagram zag.. de kwaliteit is zo mooi en zo goed! Hele fijne en vooral goede snelle service van pantertje babyclothing!!!! 🤎🐆 Ik kan dit prachtige pakje iedereen aanraden!
Heel goede service en het pakje is echt…
Heel goede service en het pakje is echt prachtig.
Enorm leuk pakje
Enorm leuk pakje. Mooie kwaliteit, snelle leuke levering. Zeker een dikke aanrader!
Heerlijk pakje!
Het is een heerlijk pakje waar de kleintjes goed in kunnen bewegen en spelen. De pasvorm is heel fijn.
Super!!
Super snelle levering!
Heel gaaf ingepakt, echt een feestje om open te maken.
Boxpakje is heel mooi, goede kwaliteit stof en dat vind ik belangrijk bij mijn kleine man.
Goede service & heel vriendelijk!
Een fantastisch pakje
Een fantastisch pakje, heerlijk zacht en prachtig om te zien. Ook de service was top. Mijn vragen werden snel beantwoord en het pakje werd snel bezorgd.
Heel tevreden!
De kwaliteit van de stof is echt top en heerlijk zacht. Mijn dochtertje begint net te kruipen en kan zich goed bewegen in het comfortabele pakje.
De print vind ik helemaal super, dat is echt ons ding!
Ook belangrijk: supersnelle en vriendelijke service!
Een heel schattig pakje
Een heel schattig pakje van een fijne stof waar je kleintje heerlijk in kan bewegen. Makkelijk te sluiten met drukknoopjes die ook goed dicht blijven zitten
Pantertje Bodysuit
Heerlijk zacht pakje waar je baby zich lekker vrij in kan bewegen. De print is echt te gek, ben ik helemaal dol op! Top kwaliteit stof en stevige knoopjes. Hij valt overigens ook goed op maat. Wij kijken uit naar het volgende pakje!
Leuk pakje!
Heerlijk pakje voor onze kleine! Het printje staat super leuk en het stofje is lekker zacht. De maat valt wel wat ruim.