PANTSAT.DK Reviews 737

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse. Varen var som beskrevet. Utrolig høflig og professionel modtagelse . Mikkel S, der håndterede handlen hjalp mig helt ud til bilen. Fantastisk service. Tak

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun været på filialen i Aalborg og den kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger. Man får altid sød, god og venlig betjening. Jeg har oftest handlet med Max og han er altid yderst... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når man venter på at det bliver ens tur er det ligesom når man er hos lægen man sidder ret tæt på folk. Men når det så er sagt så trækker servicen det hele op virkelige søde og i mødekommende pe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Niet-bancaire financiële diensten

Geschreven door het bedrijf

PANTSAT.DK tilbyder et alternativ til almindelige lån. Konceptet hedder salg med tilbagekøbsret. I praksis sælger du din værdigenstand til os og får samtidig retten til at tilbagekøbe genstanden på et senere tidspunkt.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Not very true to their word

This company doesn’t conduct good business. Made a deal with them for an expensive watch of mine, they held onto it for a week without paying me the agreed money. They kept making excuses that they didn’t have the equipment needed to verify the authenticity of the item. This was all after making a signed agreement with me for the item. Once they have your item make sure they pay you before you leave.

20 februari 2026

Det fungerede bare

Jeg var lidt skeptisk i det jeg købte en bas guitar faktisk som katten i sækken men alt klappe varen var i orden. Så det er bare i orden

16 april 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Varen var som beskrevet.
Utrolig høflig og professionel modtagelse .

9 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forfærdelig service var forbi en lørdag…

Forfærdelig service var forbi en lørdag fik at vide at jeg vil få mine penge i løbet af dagen fik dem aldrig har ringet hver eneste dag siden og den går direkte på telefonsvarer har aldrig oplevet noget værre end det her anbefaler dem vi i hvert fald ikke

4 april 2026

Hej Amani

Tak for din anmeldelse.

Vi kan se, at din sag har været påvirket af en teknisk fejl i forbindelse med udbetalingen. Betalingen blev ved en fejl oprettet som betalingsservice, og samtidig var vores system midlertidigt nede, hvilket betød, at den ikke blev gennemført som forventet på dagen.

Det er naturligvis ikke sådan, det skal fungere, og vi forstår godt, at det har været en frustrerende oplevelse, især når du har forsøgt at komme i kontakt med os efterfølgende.

Din sag er blevet gennemgået internt, og vi har fokus på at sikre, at lignende fejl ikke opstår igen.

Venlig hilsen
PANTSAT.DK

Aalborg filialen

Man får altid sød, god og venlig betjening.
Jeg har oftest handlet med Max og han er altid yderst professionel, venlig, snaksaglig og hjælpsom.
Jeg har altid fået en god betjening,
også af de andre ansatte.
Man skal forberede sig på at der kan være ventetid,
fordi butikken i Aalborg er så populær.

Vh. Gitte

Ps. Og man kan håbe at de en dag får råd til at investere i penne til underskrift…. 😅😂😉

7 april 2026

Top service

Købt et ur gennem pantsat, flot kontor med meget personligt betjening. De var villige til at hjælpe selvom jeg ikke havde bestilt tid. 5/5

1 april 2026

Dårlig service

Jeg skrev til dem for at høre, om de købte ædelsten med certifikat. De vendte hurtigt tilbage med svaret, at det gjorde de. Jeg sendte dem billeder af mine ædelsten og mine certifikater. De skrev, at de lige skulle have en ekstern vurdering, men hurtigt ville vende tilbage. Vurderingen kom så først over to uger senere. En meget lang ventetid, som ikke ligefrem stemmeroverens med det de bryster sig af. Svaret på vurderingen? De køber pludselig ikke løse ædelsten. Altså stik modsat det, jeg blev fortalt. Jeg ventede altså i to uger på at få en vurdering om, at de ikke ville have mine ædelsten. Dybt uprofessionelt, misinformerende og direkte ubehøvlet.

25 maart 2026

Hej “Løvbjerg Trøjborg”,
Vurdering af løse ædelsten kan tage længere tid end vurdering af øvrige genstande, da det ofte kræver ekstern faglig gennemgang.
Vores vurderinger er altid gratis og uforpligtende, og vi forbeholder os retten til ikke at indgå en handel.
Du er velkommen til at kontakte os igen for en gratis vurdering af dine genstande.
Mvh
Pantsat.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I er svindler aflevere det man skal…

I er svindler aflevere det man skal have og straks overførsel til ens bank der er gået 5 timer der sker ikke noget jeg melder dem til politiet jeg vil ikke finde mig i denne her behandling når man er ed af en ting

20 maart 2026

Hej Allan,
Ved pantsættelse af et køretøj, skal bilen først omregistreres til os, hvilket er en proces der tager længere tid end normalt.
Du fik overførslen samme dag, som lovet og som angivet af kontrakten du har underskrevet. Hvis du har andre spørsmål til processen er du velkommen til at kontakte os.
Mvh Pantsat.dk

Ingen kommunikation

Jeg kontaktede dem d 31/01/26 angående at sælge en diamantring. De vendte hurtigt tilbage og forklarede de skulle have en vurdering ude fra, og de hurtigt ville vende tilbage. Jeg har skrevet flere gange, prøvet at ringe, men jeg har stadig intet hørt. Super ærgerligt da jeg holdte på ringen, for at sælge den til dem.

30 januari 2026

Hej Emma,
På det nuværende marked har laboratorie diamanter desværre en begrænset gensalgsværdi og vi tilbyder ikke at opkøbe dem.
Du er velkommen til at skrive til os en anden gang, så giver vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af dine genstande.
Mvh Pantsat.dk

Rigtigt god oplevelse

Rigtigt god oplevelse. Service og flinke medarbejder. Til trods for jeg var utilmodig. Kan klart anbefales. Har du noget værdifult får du en god pris.

14 maart 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.