Har netop fået min Paracon Knight Pro gamer stol hjem, og indtil videre er jeg meget tilfreds! (y) Sammenligner man stolen tilsvarende de lidt dyrere brander (L33t, secret lab osv.) får man meget s... Toon meer

Til jul bestilte jeg et hæve sænkebord og en stol til min kæreste! Jeg må sige at jeg var nervøs for kvaliteten, for det var en meget rimelig pris for begge dele. Heldigvis var både stol og bord utrol... Toon meer

Vi bestilte et gamingbord en onsdag og det var leveret til hoveddøren fredag. Under transport modtog vi info m. T&T og kvittering for vores køb. Ved montering er emballage overraskende velbevaret og... Toon meer

Jeg købte for 1½ år siden en Paracon Knight PRO, som jeg er rigtig glad for. Forleden dag gik fjederen på det ene armlæn i stykker, og da jeg ikke havde kvitteringen længere, kontaktede jeg Paracon m... Toon meer

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Knirker efter 1 uge

Købte en gamerstol af deres mærke. Knirker meget efter 1 uge og stolen er hård som sten og føler den falder fra hinanden når som helst. Virkelig dårlig kvalitet.

18 oktober 2024
Logo Paracon.dk

Antwoord van Paracon.dk

Hej Danni.

Det er jeg ked af at høre. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at løse problemet med din stol.

Husk i øvrigt at vi altid har 60 dages returret, hvis produktet ikke er noget for dig.

Jeg ser frem til at høre fra dig :-)

Med venlig hilsen
Martin - Paracon.dk

The order arrived in less than 24h

The order arrived in less than 24h! I have placed the order at 3PM and got it the next day at 1PM.

I have ordered the BRAWLER Gamer Chair - Textile - Black. The quality is good. The structure feels strong, but I didn’t have time to sit on it for more than few minutes yet. However, so far I’m really happy with the purchase and how my order was handled.

24 juli 2024

Vi har købt en gamerstol i starten af…

Vi har købt en gamerstol i starten af juni 24. Da den ankom var der hul i læderet på det ene armlæn og derudover var en beskyttelseknap gået i stykker. Vi skrev en mail til dem og se svarede hurtigt tilbage og spurgte hvilket armlæn det drejede sig om. Efter jeg har svaret dem retur på det spørgsmål har de overhovedet ikke givet lyd fra sig, så vi må leve med en helt ny stol med hul i🤷 ellers er stolen god at sidde i og den kom forholdsvis hurtigt

6 juli 2024

Paracon Brawler Gamer Stol - Stof

Jeg købte paracon brawler gamer stol i stof, stolen føles virkelige lækker og virkelige god stol til prisen.
Udover det så bestilte jeg en torsdag mid på dagen og havde stolen i pakkeshoppen kl 9 dagen efter. Vanvittigt!

28 juni 2024

Helt fantastisk firma

TLDR: Høretelefonerne er helt fortrinlige. Rigtig gode for pengene.

Jeg købte et par Major Pro høretelefoner på tilbud og tænkte, hvad kan man forvente for 250,-. Jeg bestilte dem søndag og modtog dem tirsdag. Helt fin leveringstid, kunne ikke være bedre. Da jeg kom hjem og skulle prøve dem af, var der så noget galt. De var mono lyd i stedet for stereo. Det var satans. Jeg var ved at blive træt af det hele, da jeg endelig tjekkede mine lydindstillinger i Windows. Det var her fejlen lå. Jeg havde slået Windows til mono lyd på et tidspunkt og kan ikke huske, hvornår. Det var satans.

11 juni 2024

Fast delivery and quality

Fast delivery, packed small and light. The quality of the desk is amazing. Stable and providing me with more than I thought I was getting, including a whole table top mouse pad.

27 mei 2024