we boekten een parkeerplaats te parkcare Machelen. Het was niet echt duidelijk hoe de parking te betreden. Eens binnengereden, moesten we op een aantal wagens wachten om vervolgens in colonne achte... Toon meer
Vlot telefonisch bereikbaar bij vertrek waarbij we 's nachts toekwamen in Dusseldorf gezien we om 6u00 zouden opstijgen. Bij de terugkomst had ik het aankomstuur niet correct doorgegeven zodat onze... Toon meer
Snelle, makkelijke manier om je auto achter te laten wanneer je op reis vertrekt.nette overdekte parkeergarage. Sleutel mocht behouden. Geen wachttijd gehad zowel bij vertrek als bij aankomst. Cha... Toon meer
We zijn Parkcare zeer dankbaar dat ze extra voor ons reden om ons naar de luchthaven te brengen en dat we daardoor onze vlucht niet miste! Door omstandigheden waren we te laat en was hun shuttle net... Toon meer
ParkCare is een vergelijkingswebsite voor het parkeren bij vliegvelden. Zo kunt u snel en eenvoudig de prijzen van verschillende aanbieders vergelijken en weet u zeker dat u niet te veel betaald. Met de handige vergelijkingstool ziet u bijvoorbeeld de afstanden van de aanbieders tot het vliegveld, de parkeervorm, de prijs en verschillende faciliteiten die u worden aangeboden. Zo vindt u niet alleen een parkeerplek, maar ook fijne extra’s die het parkeren alleen maar beter maken. U kunt bij ParkCare kiezen tussen Valet Parking, Shuttle Parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Deze verschillende opties zorgen ervoor dat er altijd een parkeerplek te vinden is die bij uw wensen passen. Op de website kunt u gelijk een parkeerplek naar keuze boeken zonder extra boekingskosten. Daarnaast gebruiken wij alleen maar betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. De vergelijkingstool en de kosteloze boekingen zorgen ervoor dat klanten bij ParkCare altijd voor de laagste prijs reserveren. Het aanbod van parkeeraanbieders wordt altijd gecontroleerd, zodat u alleen maar betrouwbare bedrijven te zien krijgt van hoge kwaliteit. Bij elke aanbieder vindt u ook ervaringen van klanten, zodat u zeker weet dat u een goed keuze maakt. Dit alles zorgt ervoor dat uw parkeerervaring zo makkelijk en fijn mogelijk is. Dit is terug te zien in de hoge beoordeling die de klanten van ParkCare geven.
Brugstraat 7A1, 9712AA, Groningen, Nederland
- +31885700190
- contact@parkcare.be
- parkcare.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
voorzie extra tijd
we boekten een parkeerplaats te parkcare Machelen.
Het was niet echt duidelijk hoe de parking te betreden. Eens binnengereden, moesten we op een aantal wagens wachten om vervolgens in colonne achter een busje aan te rijden naar de voorziene parkeerplekken. (ongeveer 20 minuten) Na te parkeren moet je te voet (en met je bagage) naar een bushokje om opgehaald te worden om verder naar de luchthaven te worden gebracht. Het regende pijpenstelen en de parking stond vol met plassen. Volgens de website zou er een bus komen max na 15 minuten - NEEN DUS - het duurde maar liefst 25 min alvorens de bus arriveerde en we naar de luchthaven werden gebracht. Ook de rit van 15 minuten duurde echter veel langer.
Kortom : goedkope lange termijn parking maar je moet wel minstens een uur extra voorzien om op de luchthaven te geraken.
Absolute aanrader prijs-kwaliteit
Bij de terugkomst had ik het aankomstuur niet correct doorgegeven zodat onze auto niet klaar stond. We hadden immers gekozen voor de valetformule. De medewerkers ondernamen direct actie en een uur later werd onze auto voorgereden.
Ondertussen genoten wij van een kop koffie en konden wij de gestresste reizigers die op vakantie vertrokken gadeslaan. :-)
Fantastische ervaring
Fantastische ervaring. Alles verliep zoals gepland.
Heel erg professioneel
Heel erg professioneel, vriendelijk en ruime plaatsen. Alles op tijd geregeld en heel vriendelijk onthaal. We komen hier altijd terug!
Liever half uur wandelen dan op een busje moeten wachten.
Bij aankomst slechts 5 minuten moeten wachten. Sleutel van de wagen mocht ik bijhouden tijdens de reis. Bij afhalen wagen kreeg ik de code van het hek. Goede beveiliging want er ging een alarm af toen ik rond mijn wagen wandelde en er kwam direct iemand kijken.
Ze waren heel vriendelijk en behulpzaam.
Ze waren heel vriendelijk en behulpzaam.
Zoals verwacht, alles in orde
Vriendelijk. Duidelijke info gekregen. De wagen kan je laten staan en sleutel meenemen.
Geen 5 sterren omwille:
- niet overdekt
- slechts 1 busje heen en terug ( waardoor we toch 20/25 minuten hebben moeten wachten. Gaf stress voordat we op de luchthaven waren )
Maar als je en op voorhand rekening mee kan houden om 30 extra te voorzien komt het goed ;)
Goede communicatie en alles was perfect…
Goede communicatie en alles was perfect geregeld. Zowel de heen als de terugreis.
even moeten wachten bij vertrek
even moeten wachten bij vertrek, maar bij aankomst stond busje juist klaar aan de luchthaven
de app maakt het makkelijk
makkelijk te vinden, makkelijk openen van de poort met een knop in de app.
Heb een week parking gereserveerd in Charleroi
Had een week parking gereserveerd in Charleroi Airport voor €74 en we konden gaan parkeren bij Parkwall Avenue Jean Mermoz 11 te 6041 Gosselies. Vrienden attendeerden me erop dat je beter rechtsreeks en €10 goedkoper bij Parkwall kan boeken. Parkcare geannuleerd. Geld kwijt. Boeking kan zelfs niet opnieuw geactiveerd worden. Het staat in de voorwaarden zeggen ze. Dus als je "flex" betaalt bij Parkcare ben je bijna het dubbele kwijt dan rechtsreeks. Zij zorgen vooral voor hun winst dus.
Heel tevreden
Heel tevreden, ze stonden klaar op de afgesproken plek voor de vertrekhal toen we aankwamen en vertrokken.
Vervoer chaotisch, parking redelijk ok
Parking op zich was redelijk ok: de auto stond er 2 weken later nog. Dat hij er nog stond is ook niet echt de verdienste van eazzypark: iedereen kan gewoon de parking op en af lopen en rijden. Veel beveiliging is er dus niet.
Het vervoer naar de luchthaven ging vlot. Het vervoer terug was een ramp: deze zaak wordt geleid door een bende Gucci-petjes van gemiddeld 20 jaar. Er waren veel te weinig busjes voor het aantal reizigers, de persoon die alles hoorde te coördineren had vooral interesse in zijn gsm, een van de busjes reed zelfs fout, bij aankomst aan de parking was er niemand aanwezig, ...
gemakkelijk en goede prijs/ kwaliteit
duidelijke, gemakkelijke en vriendelijke service. goede prijs/kwaliteit.
Gemakkelijk dat de auto wordt opgehaald en teruggebracht aan de luchthaven.
Vlotte service
Vlotte service. Binnen 10 minuten na het bellen stond hij daar.
Echter twijfel met de 24/24 permanentie.
Als de chauffeur ons naar luchthaven brengt, is er dan niemand meer ter plaatse en poort is open.
Heel tevreden
Ik heb miĵn auto een week in de handen van parkcare gelaten. Alles heel vlot verlopen, werden meteen geholpen en niet snel daarna naar de luchthaven. Ophalen was snachts, was ook heel vlot. Vriendelijke mensen.
Rekening houden met wachttijden bij het ophalen
Bij het ophalen aan de vlieghaven wordt er gevaagd te bellen nadat de bagage compleet is. Dit hebben we ook zo gedaan. Echter hebben we 55 min moeten wachten op onze shuttle wat na een nachtvlucht niet prettig is.
Chauffeur was wel vriendelijk en heeft zich ook zijn excuses aangeboden voor de lange wachttijd.