Bij mijn bestelling bij LIDL van de 'Accutuincombigereedschap 40 V PARKSIDE PGKGA40' zijn er geen batterijen bijgeleverd. Het is moeilijk communiceren met LIDL, ik probeer hen te contacteren, maar... Toon meer

Parkside, het low budgetmerk van de Lidl. Ik vond zogenaamde doorslijpschijven in een Lidl voor een haakse slijper. Goed werkzaam in het formaat van 115 diameter, 4 schijven in een doosje voor weinig.... Toon meer

Heb robotmaaier nu enkeke weken binnen .werkt niet. Helpdesk gebeld.... Zouden het doorgeven aan de medewerkers. Weer een week verder maar hoor niets.

Service onbestaande. Topfrees gekocht. Geleverd met 2x6mm frees houder ipv 1x6 en 1x8. Meegeleverd enkel 8mm frezen. Dus : onbruikbaar. Service : wij kunnen niet helpen, stuur maar terug. Dus voor e... Toon meer

1,7

Zeer slecht

Zou eerst een vergelijkbaar type gaan…

Zou eerst een vergelijkbaar type gaan kopen van karcher wel 3 x duurder. nu de parksite gekocht top machine geen spijt.was gewent om alleen maar merken te kopen, maar ben er achter dat dit apparaat net zo goed is als een te duur merk. Dus waar voor zijn geld.

10 april 2025

Betreft Parkside verticuteer machine

Betreft Parkside verticuteer machine. Gekocht april 2024 bij tweede gebruik dit jaar begin april liep hij vast ( dus binnen 1 jaar) opgestuurd voor reparatie/beoordeling. Binnen twee weken een geheel nieuw apparaat geleverd. Zonder gezeur, top

18 april 2025

Hoogdrukreiniger de vuilwater frees…

Hoogdrukreiniger de vuilwater frees springt van de lans
Ik bel op 2 keer verbinding verbroken met doorverbinden krijg ik een telefoonnummer 1€ per minuut leg mijn verhaal nog eens uit wordt gezegd is garantie nadat ik het serienummer heb doorgegeven
2 dagen later mail met de tekst hèt is geen parkside (staat er toch op)

17 april 2025

Vuilfrees Parkside is waardeloos.

Vuilfrees van Parkside gekocht bij Lidl omdat de bijgeleverde vuilfrees niet meer roteert. Nieuwe vuilfrees is waardeloos. Ze levert een schuimig straaltje dat niet eens de algen van de vijverfolie af krijgt.
Weggegooid geld.

12 april 2025

Parkside top spul

Ik heb inmiddels verschillende spullen van parkside gekocht. Alles werkt perfect. Slijptol op accu gebruik ik wekelijks en werkt perfect. Voor de verbouwing van de badkamer een breekhamer gekocht. (Aanschaf net zo duur als weekendhuur bij bouwmarkten) Dit apparaat heb ik echt mishandeld maar is het tot de dag van vandaag blijven doen. Voor het bedrag wat je betaalt is dit echt perfect gereedschap. De accus blijven ook lang vol.

21 maart 2025

Excentrisch schuurmachine gekocht

Excentrisch schuurmachine gekocht, echt een waardeloos apparaat!
Heel zwakke motor.. het is of niet schuren omdat hij het niet trekt of op standje max en alles verbranden. Prul prul prul prul!!! Niet kopen!!!
Artikel nummer: 100377206003

26 oktober 2024

Parkside accu schroefboormachine

Heb pas een Parkside accu schroefboormachine gekocht. Hij doet het uitstekend en is bijzonder sterk (70nm) en dat voor een lage prijs.
Het apparaat maakt een stevige, goed gebouwde indruk.

10 september 2024

Waardeloos gereedschap

Waardeloos gereedschap. Goedkoop is uiteindelijk duurkoop. Bij de lidl een reeks gereedschappen besteld voor de verbouwing. Van schroefmachines, decoupeerzaag tot aan cirkelzaag enz en een partij accu's. 350,- betaal aan alles. Accu's zijn allemaal kapot. De gereedschappen hebben allemaal mankementen. Uiteindelijk heb je er niets aan. Letterlijk niets. Ik betaal voortaan wel meer en ga wel voor Bosch, makita of enz.

1 december 2023

Levensgevaarlijke afkortzaag

De afkortzaag die ik kocht bij Lidl was echt rampzalig. De beschermkap van het apparaat brak af toen ik het apparaat voor de 3e of 4e keer gebruikte. Deze werd meegetrokken door het zaagblad met als gevolg dat het hele apparaat met een enorme klap tot stilstand kwam. Het kwam zelf los van de zaagtafel. Een wonder dat ik niet in het ziekenhuis belandde.
De klantenservice van Lidl reageerde pas na 4 maanden. Ik heb tenminste 6 keer contact gehad en er werd me steeds verteld dat er binnen 2 weken uitsluitsel zou komen. Ik heb tot 3 keer toe een nieuwe melding moeten maken.
De afdeling kwaliteit zou zich er over buigen. Als het die afdeling al 6 weken kost om te reageren zouden ze iets moeten doen aan de kwaliteit van de afdeling kwaliteit. Ik had duidelijk gemaakt het apparaat niet meer te willen gebruiken omdat ik er totaal geen vertrouwen in heb. Inmiddels al een nieuwe anageschaft.

1. De kwaliteit van Parkside vertrouw ik niet meer.
2. In de webshop van Lidl koop ik niets meer.

6 juni 2024

Ik had twee accu's die het na een half…

Ik had twee accu's die het na een half jaar begaven. Heb direct en makkelijk 2 nieuwe gekregen, binnen een week was het geregeld.
gereedschappen zijn voor rondom het huis. prijs/kwaliteitverhouding is goed op orde v.w.b. de accuboor, heggenschaar. De telescoop-/uitschuifheggenschaar is wat aan de zware kant.

27 september 2024

Goed materiaal voor thuisgebruik.

Ik ben erg tevreden over het materiaal van parkside, ze werken prima voor mij. Ik heb een tapijtreiniger en een hogedrukreiniger, beide zijn krachtig genoeg voor thuisgebruik. Wel was de vuilfrees vorige maand stuk gegaan, na een simpel mailtje gewoon een nieuwe gekregen, dit duurde wel 3 weken. Ik ben erg tevreden.

24 september 2024

Parkside heggenschaar is rommel

Ik heb diverse accumachines van Parkside gekocht. 2 apparaten daarvan hebben na kort gebruik al de geest gegeven. Een heggenschaar en een takkenzaag. Beiden door hetzelfde euvel. Als de zaag of heggenschaar vastloopt door een te dikke tak bijvoorbeeld, breekt het asje met een tandwiel af. Gewoon een slechte constructie om zo'n dun asje te gebruiken en geen ook overbelasting beveiliging in te bouwen. Goedkope rommel.

10 september 2024

Parkside Accu bovenfrees 12 v LIDL

Accu bovenfrees gekocht. Na 3x frezen gaf hij de geest. Kan niet beoordelen of het aan de accu ligt of de frees zelf.
De vorige ging ook al snel kapot.
Een ezel stoot zich in het gemeen geen 2x aan dezelfde steen. Ik wel dus.

2 september 2024

Garantie zeer slecht, geen vervanging beschikbaar

Ik heb een haakse slijper van Parkside. Deze werkte na 1 x gebruik niet meer. Lidl serviceverzoek medio april ingevuld. Ik moest het apparaat opsturen naar hun service partner. Dit heb ik gelijk gedaan. Kreeg bericht dat het apparaat defect was en dat ze een nieuw apparaat op zouden sturen. Kort hierna bericht dat een nieuw apparaat begin juni zou worden opgestuurd. In juni nog niets ontvangen. Bericht dat het augustus zou worden. Nu is het ugustus en krijg ik bericht dat het oktober wordt. Dit terwijl de grote haakse slijper gewoon bij Lidl te koop is en geleverd kan worden.
SCHANDALIG !!.
Is dit de goede Lidl service?

9 augustus 2024

Professionele kwaliteit voor de helft…

Professionele kwaliteit voor de helft van de prijs.
Ik werk al 20 jaar met elektrisch gereedschap en ik ben heel positief verrast over het nieuwe merk Parkside.
De apparaten zijn van DeWalt/Makita kwaliteit maar voor een veel redelijkere prijs.
Het design van de apparaten is ook prachtig.

14 mei 2024
Toon reviews in alle talen. (331 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken