Jeg startede med at synes godt om jeres cypress serie. Nu efter ca 1 måned må jeg dog komme med en negativ melding: jeg tør ikke at bruge det mere. Hver hårvask efterlader ualmindelig mange hår i va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg døjede med klistret gult skæl i 1-2 år, som jeg kløede af i flager og lavede sår i min hovedbund, samt tabte en del mere hår end normalt i perioden, hvor jeg prøvede al shampoo fra apotekerne u... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Prøvede fornyelig Park hos frisøren. Dejlig frisk shampoo og balsam med duft af lavendel. Jeg har også købt alle stylingprodukterne der passer til mit hår. Rene produkter uden skadelige stoffer. Emb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Park - Ringsted / Jeg har sjældent oplevet en frisør, Tina, med så stor omhu og faglighed. Hun spurgte ind til hver eneste tot og sikrede sig hele vejen igennem, at jeg var tilfreds med resultatet... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Østergade 9, 6000, Kolding , Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg startede med at synes godt om jeres cypress serie.
Nu efter ca 1 måned må jeg dog komme med en negativ melding: jeg tør ikke at bruge det mere. Hver hårvask efterlader ualmindelig mange hår i vasken, så jeg er bange for, at de 4 måneder ikke vil give mig det ønskede resultat.

Antwoord van PARK Styling
Jeg er glad for konceptet hvad angår duft, olier, ingen microfibre, pant på flaskerne osv - men hvor det dog tynger og fedter mit hår - allerede efter 1,5 dag.
Renseshampooen gør desværre det samme. Måske er molekylerne i olierne for store/tunge til min hårtype….?
Prøvede i sidste uge, hos frisøren, at få vasket i et andet internationalt hårprodukt og der gik 5 dage før det skulle vaskes igen.

Antwoord van PARK Styling
Fantastiske produkter leveret hurtigt og smukt pakket ind. Stor anbefaling 🫶.

Antwoord van PARK Styling
Jeg fik nogle god råd om det forskellige produkter

Antwoord van PARK Styling
En fantastisk shampoo, der er sort og giver en dæmpet grå tone i håret 👌

Antwoord van PARK Styling
Jeg døjede med klistret gult skæl i 1-2 år, som jeg kløede af i flager og lavede sår i min hovedbund, samt tabte en del mere hår end normalt i perioden, hvor jeg prøvede al shampoo fra apotekerne uden virkning.
Fik anbefalet Park Styling, hvorefter jeg søgte råd hos den nærmeste frisør franchise. Der blev jeg anbefalet Parks skælserie og med løbende opfølgning, samt lidt kokosolie til hovedbunden ved siden af til natten.
DET VIRKEDE BARE!!!!! Så snart skællen var væk efter er par måneder, så overgik jeg til repair og nu 1 år efter opstart med Park produkter, så benytter jeg Rose serien, som virkelig har fået liv i mine bølger/krøller!
Har valgt at vie mit liv til Parks produkter og min nye frisør, som var så hjælpsom i forløber allerede inden jeg blev hendes kunde!

Antwoord van PARK Styling
Super gode produkter og så støtter jeg min lokale frisør

Antwoord van PARK Styling
Jeg har kun brugt shampoo et par gange, men den
virker rigtig god.

Hurtig svartid, hurtig levering og super service fra Anders ❤️

Extremely rude when you speak English - don't go here

Antwoord van PARK Styling
Super god service, fik en shampoo i stedet for en balsam vi havde bestilt, de sendte straks en balsam og vi kunne beholde shampooen, super service 👍 Og virkelig gode produkter.

Hurtig levering 🚚
Vel duftende produkt god skummende effekt , har bestilt ekstra produkter til mit sommerhus så glæder mig til at teste effekten

Antwoord van PARK Styling
Lees meer over geverifieerde reviews.