2 bestellingen geretourneerd. Niks gehoord. Navraag gedaan: nee hoor we hebben niks gehad. Even aflever bewijs van dhl er bij: oh toch wel. Ja als er 2 retouren uitgezocht moet worden duurt het lang... Toon meer
De onderste glasplaat in onze vrieskast was kapot. In het assortiment zaten 2 glasplaten voor deze vrieskist. Bij de ene stonden de maten erbij (groot formaat), bij de andere niet. Ik ging er vanu... Toon meer
Nieuwe veren nodig voor een Boretti gasfornuis met oven.Normaal niet te betalen nu via partsnl imitatie voor 29€ perfect passend en binnen een dag geleverd. Ik zeg superservice in een winkel die mee... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer slechte service
Stofzuigerslang past niet en wil je het terugsturen dan moet je verzendkosten betalen

Antwoord van Partsnl
Heb wat besteld wordt het naar een verkeerd adres gestuurd heeft diege het retour gestuurd moest ik nogmaals een nieuwe bestellen krijg ik alleen het product kosten retour maar de verzendkosten niet terug. Dus nooit weer hier wat bestellen. En zoals altijd ligt de schuld altijd bij de klant nooit bij hun.

Antwoord van Partsnl
Telefonisch heb ik onderdelen besteld. Bericht ontvangen dat ze aanwezig waren. Toen ik deze kwam ophalen na 12 dagen waren ze niet meer aanwezig. Zeer slechte reactie in de winkel. Ga hier niet heen deze mensen vinden zich belangrijker dan de klant.

Antwoord van Partsnl
Gisteren een nieuwe deur besteld voor mijn droger
Vandaag geleverd!
En juiste onderdeel, type van droger ingevoerd op de site en klaar
Geeft aan welke onderdeel hierop past
Kwestie van goed checken
Gisteren besteld en de volgende dag geleverd. Ging om een stofzuigerstang van Philips, heb ook inderdaad het officiële merkproduct ontvangen. Beschrijving op de website met de productcode klopt. Top!
Op 29 Juli een bestelling gedaan , nog steeds niks ontvangen.wel al lang betaald , gemaild… de site wekt de indruk, vandaag besteld- morgen in huis , helaas in mijn geval onwaar. Ik kreeg wel geautomatiseerde mailtjes die laten weten dat het niet leverbaar is oid , nadat ik daar op reageerde mailden ze me een soort screenshot met weer een latere leverdatum. Ondertussen vraag ik me af of ik ooit nog wel iets ga krijgen helaas.

Antwoord van Partsnl
correct geleverd en op afgesproken tijdstip.
overzichtelijk apparatenlijst overzicht.let op een model kan meerdere uitvoeringen hebben.dus alle cijfers en toevoegingen controleren svp.dan kan het niet fout gaan!!
Ik heb een zeer slechte ervaring gehad met deze webshop. Ik bestelde een onderdeel dat volgens hun website geschikt zou zijn voor mijn apparaat. Het onderdeel kwam echter met een duidelijk fabricagefout, maar in plaats van hun verantwoordelijkheid te nemen en een oplossing te bieden, wezen ze alle garantie en hulp volledig af en gaven ze de schuld aan de klant.
De klantenservice was totaal niet behulpzaam en reageerde op een onvriendelijke manier. Geen enkele redelijke uitleg of oplossing werd aangeboden.
Ik raad iedereen aan om twee keer na te denken voordat je hier iets bestelt. Slechte service, geen garantie en nul klantvriendelijkheid.

Antwoord van Partsnl
Speciale type reservoir nodig voor mijn strijkijzer, mooie prijs en volgende dag geleverd! Goed verpakt. Snap de slechte reviews totaal niet?
Snelle levering en originele onderdelen.
Als ik de lage score bekijk begrijp ik dit niet. Mijn ervaring is dat het pakket binnen 24 uur geleverd was en alles op voorraad
Ik had een onderdeel voor mijn koffieapparaat besteld en heb het laten bezorgen in hun winkel in Amsterdam. Het is snel geleverd en het artikel is goed.
Je bestelt originele onderdelen, maar krijgt imitatie geleverd. Alles voor een snelle winst. Mensen blijf hier weg.
De klacht oplossing is een lachertje

Bestel hier niets!
Verkeerde levering van een product en ze leggen de fout bij jou als klant neer. Retourkosten zijn dus voor je eigen rekening.
Mails zijn belerend en op een vervelende toon.
Ik bestel hier niets meer!

Antwoord van Partsnl
In februari onderdeel voor robotstofzuiger besteld en betaald en zou met 2 weken bezorgt worden.
Voordat deze datum er was een mailtje met vertraging. Ben ondertussen de tel kwijt hoeveel emails met uitstel ik ontvangen heb. Alleen deze week al 2.
Nu verlaat naar ergens in juni.
Zojuist even op de site gekeken en die zegt 6 dagen!
Waarom iets beloven als het onzeker is?
Klanten binnenhalen, en dan telkens sorry zeggen. Koop ik nix voor.
Comminucatie met klant doen ze wel goed. Blijkbaar komt het zo vaak voor dat dit proces geautomatiseerd is!

Antwoord van Partsnl
Wij hadden een rubber besteld op artikelnummer maar deze paste totaal niet en achteraf hebben we zelf de retourkosten moeten betalen.

Antwoord van Partsnl
Dank voor de vlotte levering en binnen 18 uur bezorgd. Jullie doen wat anderen beloven en niet nakomen
Veel lof hiervoor
Op maandagavond brak een onderdeel van mijn wasmachine. Om 22.00 via dit bedrijf een nieuwe besteld, dinsdag om 12.30 bezorgd. Top!
Dikke pluim voor deze firma, zaterdag om 16u30 een artikel besteld op de site, maandagmiddag zat het al bij mij in de brievenbus (België). Zeker een aanrader!
Condensator wasdroger was kapot. Via parts.nl snel het juiste artikel kunnen vinden, besteld en de volgende dag geleverd! Onze droger functioneert weer als vanouds. Topservice!
Kunnen/willen geen verlegging BTW / intracommunautaire verkoop toepassen op hun facturen waardoor buitenlandse zakelijke klanten onterecht BTW moeten betalen.