Da jeg besøgte Parykhuset første gang for snart 2 år siden, blev jeg mødt af varme, smil og stor professionalisme 🧡 De gjorde en kæmpe forskel for mig i mit møde med hårtab/Alopecia. Dygtig vejlednin... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Skulle bestille rense-produkter til min mormor. Det var hurtigt og smertefrit at få afgivet ordren. På hjemmesiden var der god information og link til de forskellige tilhørende produkter. Bestil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
For 5 år siden sneg jeg mig nærmest ind i Parykhuset og blev mødt af et personale, som var enormt professionelle og gode til at imødekomme den tsunami af følelser, som kan følge med et hårtab. P... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været en del af familien i 45 år – og det siger vist det hele ❤️ Her bliver man mødt med nærvær, forståelse og en helt særlig omsorg, som man sjældent oplever andre steder 🙏🏼 De er æ... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Parykhuset i Odense har vi et stort udvalg af parykker og toupé. Du kan vælge imellem almindelige parykker og toupé, eller parykker af ægte hår. Der er mange forskellige modeller af parykker, og de er flotte på hver deres måde. De er behagelige at ...
Contactgegevens
Vesterbro 7, 5000, Odense, Denemarken
- info@parykhuset.dk
- parykhuset.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super flot produkt og god service
Super flot produkt og god service. Handler helt sikkert her igen:)
Go service 🙂

Meget tilfreds!
Min bestilling kom efter få dage, fint pakket ind og med et bette stykke chokolade ved. Det kan gøre enhver modtager glad! Køber gerne igen næste gang jeg mangler hårprodukter!

Antwoord van Parykhuset
Hurtig levering og så hyggeligt med…
Hurtig levering og så hyggeligt med brev og chokolade
En positiv oplevelse, fra vi kom til vi gik.
Da mit hår begyndte at falde af, pga. kemobehandling, stod jeg i en ny og fremmed situation.
Tog mine to døtre med til Parykhuset, Odense, da denne var blevet positivt anbefalet.
Lidt usikkert træder jeg ind i forretningen, hvor vi bliver modtaget af det mest behagelige, kompetente, positive og hjælpsomme personale.
Jeg fik købt paryk (der ligner helt mit eget hår), en “hue” og turban, under kyndig vejledning.
Kunne sagtens have købt mere, da de har et stort, varieret og flot udvalg.
Men nu er det jo ikke langt til Odense, så vi tager helt sikkert en tur til Parykhuset igen.
Kan varmt anbefales, hvis du også står i en for dig “ny verden”.
Nemt at komme ind på siden
Nemt at komme ind på siden, fik hjælp da jeg skulle betale. Er meget glad for de to huer jeg har fået.
Virkelig god service
Virkelig god service, god kommunikation hele vejen igennem. Jeg bestilte en paryk som var lang tid undervejs, da de skulle bestille den hjem fra USA, men de var gode til at holde mig opdateret i de uger jeg ventede. Og de kunne jo ikke gøre for at det tog længere tid end de regnede med. Og så var de lynhurtige til at sende den til mig, da de endelig havde modtaget den. Der handler jeg helt sikkert igen.
God service og fint pakket ind og en…
God service og fint pakket ind og en lille pastil :-)

Dit is Trustpilot