De tekst is zeer mooi en goed gegraveerd
Enkel een beetje aan de lange kant, maar het kan niet uitvallen
Zeer tevreden met mijn armbandje 😊
Pawtner is een warme en liefdevolle webshop voor honden en katten. Wij bieden unieke, stijlvolle en vaak gepersonaliseerde producten die met zorg en oog voor kwaliteit worden gemaakt. Van kerstballen met naam en gepersonaliseerde hangertjes tot andere bijzondere items voor jouw viervoeter: alles wat we verkopen, gebruiken we zelf ook. Bij Pawtner staat liefde voor dieren centraal. Daarom doneren we €2 van elke bestelling aan Dierenasiel Regio Roeselare. We combineren persoonlijke service met snelle levering en duidelijke communicatie, zodat elke bestelling vlot en met een glimlach verloopt. Pawtner werd opgericht door een jong koppel met een grote passie voor dieren en heeft als missie om baasjes te helpen hun huisdier te vieren, te herdenken en te verwennen met producten die écht betekenis hebben.
8800, Roeselare, België
De tekst is zeer mooi en goed gegraveerd
Enkel een beetje aan de lange kant, maar het kan niet uitvallen
Zeer tevreden met mijn armbandje 😊
Het product was mooi afgewerkt en goed geleverd (een hangertje met de naam van onze hond). We hebben ontzettend goede klantenservice gekregen toen we vertelden dat het slotje van het hangertje wat te klein was voor onze hond en werden goed geholpen! Ik zou zeker aanraden om hier wat te bestellen als je iets zoekt voor je kleine viervoeter.

Antwoord van Pawtner
Ik schonk twee kerstballen met de namen van onze honden en ze vonden het geweldig. Zelf vind ik ze ook heel mooi en creatief. Zeker als we daarmee honden in nood kunnen helpen.

Heel blij met bestelling
Nieuwjaarsgeschenk voor mijn zus
1 kerstbal naam van overleden hondje en andere van nieuwe puppy

Antwoord van Pawtner
Oh zo geweldig. Ze hielden mij op de hoogte van het probleem. Ik heb het dan uiteindelijk aangekregen op de dag van mijn verjaardag. Fantastisch. Een zeer goede fantastische dikke duim.😁

Antwoord van Pawtner
Er mag enkel rood en wit glas in de kerstboom hangen. Het rood van de kerstballen matcht met het rood van de andere kerstballen. Geweldig!!

Antwoord van Pawtner
Na het zien van mijn respons op mijn aangekocht artikels,hebben jullie via mail dit rechtgezet. Top,alvast merci,ben in blije afwachting.

Antwoord van Pawtner
Mooie kattenvoer bakken met de naam van mijn kat erop. Zien er heel mooi uit. Ik ben er heel blij mee

Antwoord van Pawtner
Snelle en correcte levering maar de gegraveerde tekst is bijna niet leesbaar. Op de website was de afbeelding met tekst veel duidelijker en groter voorgesteld ook.

Antwoord van Pawtner
Codi zeer content met zijn twee mandjes . Hij gebruikt ze alle twee om te slapen, lekker zacht ook. Een echte aanrader!

Antwoord van Pawtner
Kwalitatieve producten én een snelle levering. Zeker een aanrader!

Antwoord van Pawtner
inderdaad het een mooi product en het geld waard
De uitleg op de website is goed helder en duidelijk
Af geleverd product is zorgvuldig verpakt
Wij zijn er blij mee
Groetjes Monique en Zinzi 🐾🐾

Antwoord van Pawtner
Vlotte, snelle service, mooie kwaliteitsvolle producten en je helpt er het asiel mee. Een echte aanrader!