Fikk et gavekort i slutten av sept. 2025, som var 'ladet' med kr 500. Dessverre blir kortet aktivert og trekt penger 7 mnd. fra kjøpsdatoen av gavekortet. Kjøpsdatoen var rundt nov. 2024. Derfor... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vær oppmerksom på vilkårene hvis du kjøper eller mottar et Paygoo Gift-kort. Selv om det står "Gavekort" på pakken, opererer de med en gebyrstruktur som gjør at verdien forsvinner svært raskt. Dette... Toon meer
Må være verdens dårligste gavekort, styr unna! Tungvindt fra a-å, og gebyrer ved både kjøp av kortet, og alt mulig etterpå, helt håpløst. Rart at dette kan være lovlig i Norge.
Paygoo mastercard tull Det står på paygoo.no nettside dem at man kan kjøpe paygoo mastercard på disse butikker 7eleven. Narvesen. Joker. Meny og alle coop selskap kiwi.Jeg gikk på alle butikker ingen... Toon meer
Paygoo. Svindel!
Paygoo.. Svindel. Skal bruke 1 av to gavekort med 1000kr og det viser seg at verdien er sunket til 800kr.. Og kort nr 2 hadde en rest verdi pålydende 223kr og ved sjekk, viser det seg at restverdi er blitt til 23,7kr.. Svindel!
Paygoo suger
Paygoo suger. Bare trøbbel. kortet funker ikke, ren svindel.
Værre skal man lete lenge etter, håver inn penger på GEBYRER
Værre skal man lete lenge etter.. fikk et gavekort til jul(paygoo reload) på 500kr, for å aktivere det ble det trekt 95kr, og dette er også "årsgebyr?!" I tillegg må jeg ut med 125kr om jeg skal si opp kortet(?) + 5kr per inngående sms som må beregnes for å få aktivert kortet pluss pin-kode, så 10kr der også gitt.... har sendt mail og venter på svar, makan til svindlerier, anbefales absolutt ikke..
De håver iallefall inn masse på de korta her selv! For den som fyller på å gir bort er det OGSÅ gebyr. Og gebyr på 20kr for hver påfylling, 3kr i gebyr for å bruke kortet et det også... fader så nedtur assa
ren svindel
ren svindel. masse gebyrer som spiser en god del av saldoen
Eneste løsning er å bruke alt på første…
Eneste løsning er å bruke alt på første kjøp.
online shops rejects this card
Useless! They charge extra for every little thing, AND online shops rejects this card. Don't reccomend.
Elendig
Elendig, bare svindel, gebyrer som det griner, legg du inn 200 kr på kortet ender det med at det bare er 55 kr igjen, skulle vert ulovlig. venligs bytt navn til PAYGOO AND GEBYRER!
Rett og slett svindel
Rett og slett svindel. Visste ikke at gebyrer spiser opp verdien. Pluss aktiveringsgebyr. Masse gebyr. Gaven på 300 ble nesten halvert. Ikke tillatt med le ker her men TV2 hadde en artikkel om svindelen i 2021:
Dårlig deal
Det er flere gebyrer på gavekortene fra Paygoo. For eksempel koster det tre kroner per transaksjon. Det koster seks kroner å få pinkode og sjekke saldo på SMS, og det er et kjøpsgebyr på 39 kroner. Men, det koster også penger å ikke bruke kortet.
– De tar gebyrer for de månedene kortet ikke blir brukt, sier Bråthen.
Dette gavekortet tømmes for penger når du ikke bruker det
TV 2 HJELPER DEG: – Det er en dårlig deal, rett og slett, sier økonom og Luksusfellen-programleder Lene Drange.
Dyr, scammete, og dårlig kundeservice
Det har tatt mer enn en uke med nesten daglige e-poster for å få tilgang på pengene på et gavekort jeg fikk.
Det er kjempevanskelig å få aktivert kortet, det er utrolig dyrt, de prøver å lure deg til å betale 99nok i årsavgift i tillegg til alle de andre gebyrene du blir belastet for å kjøpe/bruke kortet.
Kundeservice er veldig uprofesjonelle og ueffektive.
Jeg anbefaler at alle holder seg unna denne løsningen. Bare gi cash i stedet.
Styr unna dette møkka kortet
Styr unna dette møkka kortet , blir spist opp av gebyrer .
Kjøpt 1 gang og aldri igjen .
Burde trekke dette fra markedet .
Skulle ikke vært lov å selge dette…
Skulle ikke vært lov å selge dette kortet.
1000kr ble 55kr etter ulike gebyrer Mastercard «tar» av kortet fordi det ikke har blitt brukt!
Kjeltringekort!!!
Hold deg laaangt unna Paygoo! Pant flasker i stedet!
Trodde det kunne være et alternativ for guttungen uten bankkort, men...
99kr for Reload-kort, og 95kr for å aktivere det!
De skryter også av maange steder du kan fylle opp. TULL!! Kiwi: nei, Coop Mega: nei, YX: nei, Meny: nei...
Fylle opp koster 2% av beløpet du ønsker + 20kr. Bruk er heller ikke gratis.
MØKKAKORT!!!
Styr unna
Styr unna! Dette er ran om man ikke setter seg inn i vilkårene og gebyrene fra utsteder.
Ville overføre pengene fra kortet over…
Ville overføre pengene fra kortet over på paypal kontoen, men det kom bare feilmelding. Prøvde å kontakte paygoo, sendte de flere emailer, uten et eneste svar. Kortet var opprinnelig på 1000 kr. Jeg har ikke fått brukt kortet på over ett år, og nå er saldoen er nesten lik null pga. gebyrer... SVINDEL!! STYR UNNA!
Vad har de för telefonnummer i sverige…
Vad har de för telefonnummer i sverige eller vilket land som helst?
Skulle få 8.000 i gave
Skulle få 8.000 i gave for å ha jobbet 20 år i firmaet. Fikk det i form av 6 stk Paygoo gavekort. Jeg ville bestille et varig minne, en klokke. Den gikk ikke an å betale med flere kort samt at jeg la til resten. Eneste løsning ble å løse inn kortene. 150,- i gebyr for hvert kort. Med andre ord ble det 7100,- igjen..... Og det tok flere måneder før jeg hadde fått alle svar via mail. Elendig, burde vært anmeldt for svindel.
RETT OG SLETT ELENDIG
Paygoo er en elendig gavekort-ordning som grenser til svindel. Utallige gebyrer tømmer gavekortets saldo. Eksempler på gebyrer: transaksjonsgebyr, månedsgebyr, inaktivitetsgebyr samt servicegebyr for transaksjonoversikt, sjekke saldo og finne PIN. Disse gebyrene må selv finne ved å lete på Paygoos nettside.
Mitt Paygoo MasterCard Gift ble avvist i en rekke fysiske butikker, deriblant matbutikker, store kleskjeder m.fl. Det tok derfor noen måneder fra jeg brukte kortet første gang til jeg fant neste butikk som aksepterte Paygoo. Da var imidlertidig saldo betydelig redusert. Gavekortet hadde blitt «spist opp» av gebyrer.
Hvis du er så uheldig å motta et Paygoo gavekort, les gebyr-oversikten grundig før du tar kortet i bruk.
Helt utrolig måte dere lurer ut gebyrer…
Helt utrolig måte dere lurer ut gebyrer av kunder. Dersom du ikke bruker kortet med en gang etter aktivering begynner gebyrene å løpe. Det er helt uhørt for en tjeneste som sitter som bank på pengene i mellomtiden. For alle kort som ikke brukes innen tiden har dere også pengene rett i lomma.
Dette er et utrolig dårlig valg av gavekort for de som ikke liker skjulte gebyrer!
På toppen av det hele skal de ta 3 kr pr gang dette brukes. Hvis jeg da har et gavekort på 500, må jeg huske å trekke 497,- hvis ikke går det ikke.. Pinling
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.