Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skandaliczne podejście do klienta, zero kontaktu. Czekam na zwrot gotówki, piszę e-maile i żadnej reakcji. Oczywiście na podany nr telefonu nie ma po co dzwonić, włącza się tylko sekretarka. Mam zamia... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

potrzebuje pomocy w odzyskaniu środków które po sprzedaży już ok półtora miesiąca są przetrzymywane pomimo udostępnienia danych oraz wcześniejszego przelewu z moim nazwiskiem,, - swoją droga biorąc po... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam, omijać szerokim łukiem!!!!! Nie zależy im na kliencie ani troche!!! W dupie mają! Tylko kasa! Zalecam wybranie konkurencyjnej bramki płatnosci!!!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jakby można było dałbym na wet -100 gwiazdek. Sprzedałem na olx różne rzeczy, nie otrzymałem pieniędzy !!!! Zasłaniacie się weryfikacją konta do wypłat. Wysłałem (chodź nie powinienem) skan dowodu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Betalingsdienst
  2. Betaalservice
  3. SEO-service

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wybierz najskuteczniejszy system płatności online na rynku. Realizuj szybkie przelewy internetowe bez wypełniania zbędnych formularzy.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uwaga, oszukańcze i złodziejskie praktyki

Pomimo dostarczenia wszystkich dokumentów, w tym skanów dowodu (sic!) i wyciągów z banków oraz wykonania przelewu weryfikacyjnego, PayU od 6 tygodni przetrzymuje moje 4000 zł pochodzące z transakcji sprzedaży i odmawia wypłaty środków. To firma-krzak, PayU należy traktować jak oszustów i złodziei i przestrzegać przed korzystaniem z tych "usług". Nawet przedstawiciele mojego banku przestrzegają przed nimi i "zdecydowanie rekomendują", aby nie wysyłać im dokumentów i danych, ponieważ to najprawdopodobniej próba oszustwa. Omijajcie PayU szerokim łukiem, bo oszukają i Was.

3 oktober 2025

I do not recommend

I do not recommend. In the last few days they had a system failure and didn’t even bother to inform their partners. This is just the absolute worst.

3 september 2025

nieudolna platforma

Nieudolna, notoryczne awarie, zatory płatnicze... bez informacji ani ostrzeżeń. Nie polecam

4 september 2025

Dramat!

Powiedzieć że obsługa jest dramatyczna, to nic nie powiedzieć. Niekompetencja, brak automatyzacji procesów, głupota. Jeśli nie chcecie mieć problemów, to nie korzystajcie z usług PayU.

27 augustus 2025

Banda idiotow

Banda idiotow. Mialam zapisana karte w ich systemie, ktora nieraz placilam na polskich stronach (karta z angielskiego banku). Odrzucilo mi platnosc na OLX, ta karta, i inna z innego banku, rowniez przy probie platnosci Apple i Google pay. Napisalam do nich, co to za problem, ze platnosc jest anulowana (a srodki na kontach sa). Pani Wandzia odpisuje, ze to ze wzgledow bezpieczenstwa (to znaczy co?!) i zeby uzyc innej karty. No jaja. Robia łaske, ze korzysta sie z ich uslug?

4 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

PayU is the worst payment solution for…

PayU is the worst payment solution for e-commerce

Avoid this provider at all costs. Their system accepts customer payments, but these transactions do not appear in the store backend. This leads to invisible orders, unprocessed sales, and a complete logistical mess.

Their support team offers no clear explanation, refuses to cooperate without reason, and simply redirects you to another email address.

Completely unacceptable for a company handling financial transactions.
Stay away.

4 juni 2025

Dno1

Dno
Nie będę się rozpisywał bo już emocje opadły ale naprawdę omijać szerokim łukiem :)

5 juni 2025

To są jakieś jaja

To są jakieś jaja. W momencie dokonywania przelewu ciągle są jakieś problemy. Jedno okno się zamyka, wyskakuje kolejne itd. Potem okazuje się,że przelew został anulowany... Dlaczego? Tego nie wiem. Zdarzyło mi się to już kilka razy...a najgorsze,że teraz muszę czekać kilka dni na zwrot "moich" pieniędzy i nie mogę dokonać zakupu w sklepie internetowym. Nie polecam.

22 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Najgorszy serwis płatności jaki…

Najgorszy serwis płatności jaki istnieje w Polsce. Omijajcie te firmę szerokim kołem.. za każdym razem gdy płaciłem przez nich płatności nie dochodziły. Tragedia! dziwi mnie że to jeszcze istnieje!!

3 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dziady piszą że robią przelewy max.3…

Dziady piszą że robią przelewy max.3 dni robocze a minął już ponad tydzień i jeszcze nie mam pieniędzy na koncie. Infolinia nieczynna, na maile brak odpowiedzi. Już raz dostali karę od KNF i dalej robią swoje.

10 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tak tępego panelu dawno nie widziałem.

Tak tępego panelu dawno nie widziałem.
1. logowanie - wymuszają zmianę hasła co jakiś czas - czyli dlatego że sobie wymyślili pseudo zasady bezpieczeństwa to ja mam co chwilę modyfikować hasło i je pamiętać, jakbym miał mało haseł do zapamiętania. W dodatku przy trzecim błędnym haśle do przepisania captcha, bo samym hasłem zirytować użytkownika to za mało!
2. panel obsługi płatności - to jakiś początek lat dwutysięcznych - na kilometr trąci myszką. Intuicyjność i wygląd to jakiś żart. Pobierając faktury trzeba sobie zmieniać nazwy plików bo wszystkie nazywają się "faktura.pdf" - na prośbę o zmianę tego słyszymy "niet"
3. opłaty za usługę - nie można podpiąć karty kredytowej, z której payU pobierze sobie prowizję. Trzeba się co miesiąc logować i opłacać faktury, na PLN osobna, na EUR, USD itd. też osobne. Oczywiście wszystkie pliki mają nazwę "faktura.pdf" - samo sobie ogarnij użytkowniku!

4 maart 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.