pedersen-graversen.dk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været kunde hos Pedersen & Graversen igennem rigtig mange år. Det er et bilhus der er garant for ordentlighed, ærlighed & dygtige mekanikere. En stor anbefaling fra mig

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Opringning dagen efter booking, bare fordi det skal være i orden. Grundig gennemgang af en virkelig ren, velholdt udlejnings varebil. Alt forløb perfekt. Ordentlige mennesker med styr på tingene... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lejede en Fiat varebil M/lift. Fin og rengjort, gik en runde så vi var enige om Bilens stand. Men alt i alt super god service og problemfri leje. Samt hurtig tilbage betaling af depositum

Bedrijfsgegevens

1. Autoverhuur

Geschreven door het bedrijf

Hos Pedersen & Graversen sikrer vi en god totaloplevelse af reparation og salg af biler. i Vi tilbyder også biludlejning til ethvert formål og til priser, hvor alle kan være med.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alt i bedste orden

12 november 2023

Hej Erik

Tak for de 5 stjerner og vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse ved at leje bil ved os.
Hilsen Metha - Biludlejning

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig bil og god service

Dejlig ren bil. Nemt at hente og god gennemgang inden leje. Kun ros herfra

5 november 2023

Hej Helle
Tusind tak for din anmeldelse af os. Det er godt at høre, du er tilfreds med vores biler og måden, vi lejer bilerne ud
Mvh Metha, Biludlejning

Super fin service

Super fin service og en fin bus vi har haft lejet, de ringede og tjekkede op på bookingen vi havde lavet online, og ingen problemer på turen eller ved aflevering.
Og fornuftige priser

29 juni 2023

Hej Alex

Tak for de 5 stjerner og dejligt, du har brugt tid på at skrive om din oplevelse hos os i biludlejningen
Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse
Mvh Pedersen & Graversen Biludlejning

Godt og nemt.

24 april 2023

Hej Evangela
Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, du synes, det er godt og nemt, at komme og leje ved os
Hilsen Pedersen & Graversen Biludlejning

Lejer altid hos dem

Lejer altid hos dem. Alt lige fra booking til afhentning og aflevering foregår problemfrit. Og jeg må ikke glemme de altid rene og velholdte biler.

14 februari 2023

Hej Helge
Mange tak for stjernerne og din anmeldelse. Super, du bruger tid på at anmelde os.
Pedersen & Graversen Biludlejning

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er altid god service

Der er altid god service, og jeg bruger dem hver gang jeg lejer bil, og jeg har altid været tilfreds.

31 januari 2023

Hej Pia
Mange tak for, du vil bruge tid på at anmelde os på Trustpilot. Det betyder meget for os.
Vi ser, som altid, frem til at servicere dig
Pedersen & Graversen Biludlejning

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lejede en kassevogn hos dem

Lejede en kassevogn hos dem, og de leverede en super god og professionel service.

31 januari 2023

Hej Michael
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Super vigtigt at få noget respons fra vores kunder!
Det er godt at høre, I har haft en god oplevelse
Pedersen & Graversen, Biludlejning

100% iorden.

Alt gik smertefrit.
Nemt at leje. Flink personale.
Kan klart andbefales

12 januari 2023

Hej Rasim
Tak for stjerner og anmeldelse.
Det er uhyre vigtigt for os at få feedback på vores forretning. Dejligt at høre, du har været tilfreds!

Der er styr på det

Der er styr på det , og super go betjening

24 augustus 2022

Hej Charlotte
Tak for din tid og stjernerne.
Skønt vi har kunnet hjælpe dig

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg lejer altid de biler jeg skal bruge…

Jeg lejer altid de biler jeg skal bruge hos dem, da servicen er i top, bilerne altid er iorden og man hurtigt får depositumet tilbage.

16 augustus 2022

Hej Michael

Tak for stjernerne og anmeldelsen. Det er skønt med tilfredse og tilbagevendende kunder

Rare og imødekomme

Rare og imødekomme. Gode til at sikre at alt er forstået.

27 april 2022

Hej Jan.
Tak for de 5 stjerner og dejligt med noget feed back på vores arbejde

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bilen stod klar med det hele

Bilen stod klar med det hele. God Service.

7 maart 2022

Hej Pia
Tak for din anmeldelse. Godt at høre, du har haft en god oplevelse med at leje flyttebil hos os

Hurtig nemt og bekvemt

16 januari 2022

Hej Ann Karin
Tak for din bedømmelse.
Det er dejligt at høre du har haft en god oplevelse hos os! Vi sætter stor pris på alt feedback

Nemt, enkelt, problemfrit

Vi har en del gange lejet flyttebiler hos Pedersen-Graversen og hver gang er vi blevet mødt med venligt personale, rene og sikre biler, rimelig priser. Det er nemt og enkelt at leje online, bliver altid ringet op efter, hvor de bekræfter endnu engang lejemålet. Afhentning og aflevering er nemt og hurtigt.
Flytning er hårdt, men det er lidt nemmere, når hele processen omkring leje af flyttebil bare kører som smurt.

15 november 2021

Antwoord van pedersen-graversen.dk

Hej Lili Agerbo Nielsen. Vi er glade for at kunne hjælpe jer endnu engang og godt at høre, I er tilfredse med vores måde at drive udlejningsfirma på.
Vi er glade for at få respons, så Tak for din anmeldelse!