Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam, wszystko zgodnie z ofertą na stronie. Czas dostawy krótszy niż deklarują.

1,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

28 februari 2026

PELIE

PELIE nie mam najlepszych doświadczeń mimo to sprawa zakończyła się dla mnie pozytywnie

8 januari 2026

Zwykły drop shopping z Chin

Zwykły drop shopping z Chin. Śmieci ofotagradowane i piękne przedstawione na stronie. Towar przychodzi bezpośrednio z Chin. Znajdziesz to samo na aliekspress za 1:10 ceny. Wyraźnie nie polecam

17 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brak towaru i brak zwrotu pieniędzy

Zamówiłem kilka rzeczy i nie zostały one dostarczone. Paczka została odesłana do Chin. Zarządzałem zwrotu pieniędzy, bo towar nie został dostarczony ale obsługa klienta powiedziała żebym sobie próbował odzyskać pieniądze od dostawcy bo oni są tylko pośrednikiem. Unikać jak ognia. Sprawa zgłoszona do urzędu praw konsumenta

10 juli 2025

Bardzo żałuję

Bardzo żałuję, że przed zakupem nie weszłam najpierw tutaj i nie przeczytałam opinii. W skrócie: zamówiłam 2 produkty, oba przyszły poniżej oczekiwań i słabej jakości. Jednak nie spodziewałam się aż takich cyrków, próbując zwrócić ten badziew! Otóż polski sprzedawca zaproponował mi... odsyłkę do Chin na swój koszt. Rozumiecie to? :D A na odczepnego dodali, że mają to zapisane w regulaminie i ogólnie to mogę się gonić. Odradzam i ostrzegam jednocześnie!

13 september 2025

Chiński badziew

Chiński badziew, przychodzi zupełnie co innego niż zostało zamówione. Wiadomo że nie ma co odsyłać do producenta. Na stronie zero informacje od tym fakcie. Dla mnie to oszuści i przydałby się pozew, ale oni bazują na tym że zamówienia są za małe wartości i ludzie nie będzie się chciało.

14 augustus 2025

NIE KUPUJCIE U NICH!

NIE KUPUJCIE U NICH!
Jest to zwykły dropshipping najtańszego badziewia z Chin. Rzeczy za 16 zł sprzedają po 140 zł.
Odsyłać rzeczy każą do Chin, co nie powinno mieć miejsca.
Mi na szczęście udało się odzyskać pieniądze.

12 augustus 2025

Oszuści

Pelie to firma OSZUŚCI!!! Nie ma zwrotów zakupionego towaru i proponują 20 % zwrotu gotówki!!!!! Bez odsyłania!!! Zakupiony towar nie zgadza się z opisem. Jednym słowem jawne OSZUSTWO!!!!

16 juli 2025

Oszustwo !!!

Słaby kontakt z klientem !!!
Piżama przyszła za duża i w ogóle inaczej wygląda niż na zdjęciach !!!!więc chcieliśmy zrobić zwrot, kazali nam odesłać do Chin na nasz koszt za 60 zł, je**ni złodzieje i oszuści, nie kupować u nich pod żadnym pozorem !

19 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trzymajcie się zdala od tego sklepu

Ten sklep sprzedaje najgorszą chińszczyznę, wszystkie 5 rzeczy, które kupiłam, są poniżej krytyki. Obsługa fatalna. Nieuczciwy sprzedawca! Można kontaktować się jedynie za pomocą maila; kiedy napisałam, że chcę wystawić negatywny komentarz pod zakupionymi rzeczami, nagle nie mogę się zalogować do swojego konta. Nie kupujcie w tym sklepie, nie traćcie czasu i pieniędzy!

5 mei 2025

Kompletne nieporozumienie

Zamówienie złożone 31 maja do odbioru było na początku lipca, kontakt z obsługą klienta kompletnie pozbawiony sensu, towar idzie zapewne z Chin i pracownicy nie są w stanie określić terminu dostawy. Nie polecam, chyba że takie terminy oczekiwania są dla kogoś akceptowalne.
Dodatkowo zapłaciłam za opcję dostawy kurierem a paczka przyszła pocztexem i musiałam się po jej odbiór udać na pocztę.

7 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

SZMELC Z CHIN ZA DUZE PIENIADZE…

Mam takie samo doswiadczenie jak poprzedniczki, ktore juz zlozyly reklamacje; szkoda ze nie przeczytalam tych recencji wczesniej; firma robi wszystko aby utrudnic reklamacje i wysylke zwrotna; na zadane pytanie mailowo nie odpiwiada w pelni co skutkuje kolejnym mailem i kolejnym; na stronie nie ma zadnej klarownej instrukcji zwrotu towaru; za to jest - skontaktuj sie z nami - ktos na naszej naiwnosci znowu robi interes - to co zamowilam i sposob wykonania - bez metki producenta nie jest wart 139 PLN; nic co nie ma metki producenta nie powinno byc sprzedawane - wiec oddajcie sobie przysluge - NIE KUPUJCIE na PELIE NICZEGO!!!! Poza tym produkt wygkada inaczej niz na zdjeciach!

25 juni 2025

Dramat

Dramat, na stronie nie widać w sposób jasny że kupujesz z Chin. Na paczkę czeka się 2 tygodnie a żeby dokonać zwrotu należy na własny koszt wysłać paczkę do Chin.
Pośrednik sprzedający badziew z Chin który zamówisz na Temu za 1/5 ceny. Stanowczo odradzam.

26 juni 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.