Som alltid på nätet längre leveranstid än utlovat. Ingen info om spårning av sändning. När spårningsnumner kom angavs inte speditör. Fick maila om det. Gick först spåra 2 dagar innan leverans. 10 daga... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Leveransen tar vädligt lång tid och det är svårt att tracka paketet, dom säger inget. Mitt paket har varit fast i ett ställe i 9 dagar utan svar från pelkit eller leverans källan.
Bedrijf heeft geantwoord
Fick vänta en stund på paketet men skulle väntat i 3 månader till om de behövdes fin tröja världsklass material skulle aldrig kunna se att den e Fake en av dem mest prisvärda hemsidorna o Prisvärda tr... Toon meer
Jag har gjort en order och den är försenad. Jag har mailat dem och ej fått svar. Det står att ordern tar 3-5 arbetsdagar och det har gått mer än så. På order status står det bara ”Order är påväg”... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
selling football jerseys.
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Leveransen tar väldigt lång tid och det är…

Good and bad.
Products are of good quality but delivery time is way to long. It says 2 weeks but it takes 4 weeks to get the products.
Superfin tröja!
Nöjd med tröjan som kom 19 dagar efter lagd beställning. Snabb återkoppling om förväntad leverans.
jättenöjd!
Dom skickar inte sakerna
Jag beställde tre stycken tröjor av dom men fick bara en och dom svarar varken på Instagram eller tik tok när jag kontaktar dom om det

Dåligt!
Jag gjorde ett köp för drygt en vecka sedan.
Det stod att det kunde ta 2-7 dagar att få produkterna. Sedan dess har vi inte hört något - ingen bekräftelse eller något annat.
En av varorna skulle bli en present, men den hann inte komma.
Väntar på svar och leverans snarast!

Antwoord van Pelkit
Era tryck på kläderna går av dom sitter…
Era tryck på kläderna går av dom sitter löst har haft den i 1 vecka tvättat den en gång och dom börja redan visa dålig kvalitet!
Det står att mitt paket har kommit fram…
Det står att mitt paket har kommit fram fast det inte har gjort det, och får ingen hjälp

Antwoord van Pelkit
Har snart väntat 3 veckor på min tröja…
Har snart väntat 3 veckor på min tröja o h har fortfarande inte fått den, vet inte hur det är med leveransen men vad jag vet så borde detta inte ta så lång tid

Antwoord van Pelkit
!SCAM BESTÄLL INTE HÄR IFRÅN!
Jag har gjort en order och den är försenad.
Jag har mailat dem och ej fått svar.
Det står att ordern tar 3-5 arbetsdagar och det har gått mer än så.
På order status står det bara ”Order är påväg”
Paketet kommer aldrig komma och dem kommer aldrig svara.
Jag rekommenderar att ALDRIG beställa från denna sida för det är en scam och jag kommer göra en anmälan på detta efter jobbet

Antwoord van Pelkit
Gått 2 veckor och har fortfarande inte…
Gått 2 veckor och har fortfarande inte fått mitt paket, de svarar inte när man skriver till dem

Beställde storlek S
Beställde storlek S, fick M, och att tröjan var smutsig också när jag fick den

Antwoord van Pelkit
Beställde för 2 veckor sedan och har…
Beställde för 2 veckor sedan och har fortfarande inte fått något mejl om att mitt paket blivit skickat, inte ens en order bekräftelse har jag fått! Extrem dålig service då de inte svarar ens mejl heller. Beställ aldrig från Pelkit!

Gått 17 dagar sedan beställning
Gått 17 dagar sedan beställning och ingen produkt än. Det vill säga att jag inte kan ge något direkt omdöme ännu eftersom jag inte har någon produkt ännu. Om jag får den det vill säga
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.