1. Vakantiehuis
  2. Rookvrije vakantiewoning

# Luxe 4-persoons penthouse op Santa Rosalia resort te huur - voor een onvergetelijke vakantie! Ben jij op zoek naar een vakantie vol avontuur en ontspanning? Dan is ons prachtige 4-persoons penthouse op Santa Rosalia resort precies wat je zoekt! Dit luxe penthouse biedt niet alleen comfortabele accommodatie voor 4 personen, maar ook een scala aan activiteiten om van te genieten. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de nabijgelegen golfbaan, terwijl watersporters kunnen genieten van het paradijselijke meer, subben en katemarang varen. Het resort zelf biedt ook tal van faciliteiten, zoals een zwembad, tennisbaan en fitnessruimte. En als je zin hebt in een gezellige avond thuis, dan biedt het solarium met buitenkeuken de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke maaltijd. Boek nu en beleef een onvergetelijke vakantie in ons 4-persoons penthouse op Santa Rosalia resort! Www.Penthousesantarosalia.com

4,6

Uitstekend

1 woord -> Waauw

1 woord -> Waauw! Dat wij normaal nooit 2x naar hetzelfde verblijf gaan en tijdens onze vakantie nu al direct geboekt hebben om volgend jaar terug te komen zegt alles. Je verblijft in een zeer exclusief resort en een luxueus ingericht penthouse met een zwembad voor de deur en een fantastisch mooi meer op wandelafstand. Ook een geweldige eigenaar die heel vlot bereikbaar is. Bedankt Guy!

1 augustus 2025

Antwoord van Penthousesantarosalia

Bedankt voor de mooie revieuw!
We zien u gezin graag terug bij ons.

Fantastisch verblijf in een prachtig penthouse!

We hebben een heerlijke tijd gehad in dit prachtig ingerichte penthouse! Het terras en het solarium zijn een echte troef! De ligging is ideaal, je kan rustig vertoeven aan het gemeenschappelijke zwembad of genieten aan het mooie, grote meer wat op wandelafstand ligt. Een echte aanrader!

20 juli 2025

Schitterend ingericht appartement

Schitterend ingericht appartement op heel mooi resort. De ligging van het appartement is ook heel mooi met uitzicht op zwembad en het meer. We komen hier zeker weer een keer terug.

10 juni 2025

fantastische dagen

Wat waren dit een fantastische dagen. We hebben ons geen moment verveeld. De omgeving biedt genoeg uitstapjes, voor zowel jong als oud.
De lake van Santa Rosalia is zo aangenaam, dat het een beter alternatief is dan het strand. Het appartement zelf is tot in de puntjes verzorgd. We voelden ons als ‘God in Frankrijk’. Kortom, alles klopte! Dank je wel voor deze heerlijke 9 dagen.

2 mei 2025

Zin in een onvergetelijke vakantie?

Samen met mijn opa en oma ben ik naar dit appartement geweest en we vonden het geweldig. Het is een schoon appartement, elke kamer heeft een televisie, je hebt een mooi dakterras, je kijkt uit op het zwembad en het is lekker knus. Het is een mooie en veilige buurt. In het appartement staat ook een dik boek met allemaal ideeën wat je in de buurt kan doen en daar hebben we zeker gebruik van gemaakt. We zijn naar Murcia en Alicante geweest. Ook zijn we naar het strand geweest, wezen karten en lekkere restaurantjes bezocht. Alles was in de buurt en met de auto bereikbaar. Maar we waren vooral blij met ons appartement. Het is erg leuk tijdens de zomer maar ook tijdens de kerst. We waren super tevreden en dit was onze 2e keer hier in dit appartement. Zeker een aanrader!!

29 december 2024

Penthouse Santa Rosalia.

Penthouse Santa Rosalia.

Heel mooi en leuk ingericht appartement met een super fijn dakterras voorzien van alle gemakken.je kan de kinderen fijn in de gaten houden als ze in het zwembad zijn.en fijn dat de slaapkamers hun eigen badkamers hebben!
Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst!

29 oktober 2024

Super mooi appartement

Super mooi appartement, schoon en netjes tot in detail.
Mooi dakterras met mooie buitenkeuken, was echt top.
Goed gevulde keuken met apparatuur en servies, zowel binnen als buiten.
Balkon kijkt op het zwembad, ideaal als de kinderen gingen zwemmen.

Kortom, zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar

29 oktober 2024

Heerlijk fijn penthouse

Een super appartement op een heel mooi aangelegd park met een groot meer waar je heerlijk kunt zwemmen en luieren!
Bij het appartement heb je een fijn zwembad waar je ook lekker kunt zitten in de zon!
Het appartement is heerlijk ingericht en van alle denkbare gemakken voorzien!
Het dakterras is groot waar je fijn kunt vertoeven in de zon maar als je wenst ook in de schaduw! We komen zeker heel graag terug!!

13 september 2024

Super penthouse met groot dakterras

Een heerlijke vakantie gehad in dit mooie luxe appartement. Hele goede bedden en alles wat je nodig hebt is in het appartement aanwezig!Het park is zeer mooi aangelegd en het zwembad en meer zijn super!
Dus erg genoten en zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt Guy en Ellen!
Groetjes Wil

20 september 2024

Heel mooi en fijn appartement

Heel mooi en fijn appartement. Wij zijn samen met onze baby van 8 maanden oud geweest. Het meer is geweldig. Werkelijk niets ontbreekt! Fijn contact ook met de eigenaar. Wij zouden zeker terugkomen. Bedankt voor alles Guy.

11 september 2024

Antwoord van Penthousesantarosalia

Dank je wel :-) Jullie zijn meer dan welkom.

Wat een fantastisch appartement

Wat een fantastisch appartement! Aan alles is gedacht. De bedden liggen heerlijk, er is voldoende opbergruimte en het dakterras is werkelijk schitterend! Voor een hapje, drankje, maaltijd of om lekker te chillen kun je daar terecht. Je kunt je zelfs afspoelen met de buitendouche om vervolgens weer op je bedje in de zon te liggen. De keuken beneden heeft een uitgebreid assortiment aan keukengerei en de twee badkamers zijn ideaal. De inrichting is warm en sfeervol. Bedankt eigenaren en graag tot de volgende keer!

3 augustus 2024

Antwoord van Penthousesantarosalia

Bedankt voor jullie verblijf en reactie

Geweldig Penthouse Santa Rosalía

Penthouse Santa Rosalia in 1 woord WAUW wat een ontzettend prachtig appartement. Van alle luxe voorzien en vanaf het dak terras een fantastisch uitzicht over het park.

Met een uiterst vriendelijke gastheer!

Wij komen zeker terug!

5 mei 2024

Erg goede ervaring !

Erg goede ervaring !
Leuke en fijne binnenkomst
Alles is netjes schoon
Mij vrouw en ik voelde ons meteen thuis
Het huis is van allen gemakken voorzien
Alles is tot in de puntjes over nagedacht
Wij komen hier zeker nog een keer terug

22 april 2024

Perfecte Uitvalsbasis in een…

Perfecte Uitvalsbasis in een Schitterende Omgeving!

Beoordeling: ★★★★★

Mijn verblijf in dit appartement was simpelweg subliem! Van begin tot eind was elke interactie met de host vlekkeloos en het appartement zelf overtrof al mijn verwachtingen. Het interieur was niet alleen modern en stijlvol, maar ook functioneel, met alle nodige voorzieningen voor een zorgeloos verblijf. Alles was onberispelijk schoon en uitnodigend, waardoor we ons onmiddellijk thuis voelden.

De locatie van het appartement is een echte troef. Het ligt in een prachtige omgeving, omgeven door adembenemende natuurlijke schoonheid die uitnodigt tot ontdekken. We genoten van ochtendwandelingen langs schilderachtige paden en ontspannende avonden met uitzicht op een serene, prachtig verlichte landschap. Dichtbij waren er tal van winkels en uitstekende restaurants, allemaal binnen handbereik.

Wat de gastvrijheid betreft, was de gastheer uiterst attent en altijd beschikbaar om ons verblijf nog beter te maken. Ze voorzagen ons van geweldige tips over lokale attracties en culinaire hoogstandjes, wat ons echt hielp om de lokale cultuur te ervaren.

Ik raad dit appartement ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een luxe en comfortabel verblijf in een van de mooiste gebieden die ik heb bezocht. Het is de perfecte plek voor zowel avontuurlijke reizigers als diegenen die op zoek zijn naar een vredige ontsnapping uit de drukte van het dagelijks leven. We zijn van plan om snel weer terug te keren!

26 april 2024

uitstekend!

zeer goed ontvangen en wegwijs gemaakt! enorm mooie en zeer ruime woning met heerlijke airco. ruime kamers en groot dakterras.
het resort ziet er echt prachtig uit!
heerlijk gezwommen in de mooie aangelegde lake.
topverblijf gehad met mijn gezin,
heerlijk uitgerust en kom zeker een keer terug.

16 augustus 2023
Reviews in alle talen tonen. (22 reviews)