Peptivae Reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Super service

Super service! Mijn pakket was kwijt en ze hebben dezelfde dag een nieuwe opgestuurd.

29 juli 2026

Antwoord van Peptivae

Dank, service en klant tevredenheid staat bij ons voorop!

Hele goede kwaliteit en iedere batch…

Hele goede kwaliteit en iedere batch getest. Volgens mij de enige die in NL echt iedere batch test en met batch nummers werkt. De kwaliteit is zéér goed en de persoonlijke service is top!

22 juli 2026

Dank je!

Na 14 dagen nog geen pakket ! service nul !

Ben al 14 dagen aan wachten op mijn pakket na 3 keer te mailen wordt het afgedaan als dat het is bezorgt wat zeker niet klopt, hun systeem send cloud geeft foutieve informatie weer terwijl het gewoon te tracken is en er retour bijstaat afzender! het gaat hier om niks en een service van niks. Kan deze verkoper niet aanraden tenzij u geld wil verleizen.

22 juli 2026

Antwoord van Peptivae

Hoi Benny, dit klinkt ons niet bekend. Indien je ons even mailt op info@peptivae.nl of belt, lossen we het netjes op; bij een verloren pakket sturen we altijd direct nieuwe spullen op namelijk!

Meest betrouwbare peptide website

Super goede uitleg over de peptides, snelle levering en zeer betrouwbaar! Wat ik zelf erg fijn vind is dat ze weten waar ze over praten, ze zijn altijd bereikbaar om je vragen te beantwoorden en niks is dan ook teveel gevraagd. Zeker een aanrader!

1 juli 2026

Bedankt voor je review!

De betrouwbaarste van NL

Peptivae is voor mij de meest betrouwbare Peptides website van NL. Duidelijke uitleg, transparant in hun product en een goede werking met top resultaat! Snelle service dus gemakkelijk bij te bestellen, altijd voldoende voorraad.

25 oktober 2025

Hartelijk dank!

Uiterst tevreden met de uitleg die ik…

Uiterst tevreden met de uitleg die ik kreeg toen ik informatie bij hun opvroeg. Snelle levering na mijn bestelling en de wetenschap dat als ik alsnog vragen heb, ik altijd opnieuw contact met hun mag opnemen.

26 juni 2026

Dank je!

Hele fijne site om te bestellen!

Hele fijne site om te bestellen!
Mijn bestelling was de volgende dag al in huis. Bij vragen krijg je snel een vriendelijke en duidelijke uitleg. De service is top en ik ben erg tevreden.

Ik beveel deze webshop dan ook zeker aan!

10 juli 2026

Bedankt!

Top bedrijf

Top bedrijf. Snelle levering van top kwaliteit producten.

Heb eerder bij aandere Nederlandse aanbieders besteld maar ben tot de conclusie gekomen dat de kwaliteit bij Peptivae echt hoog is.

Aanrader dus.

23 mei 2026