Met Jens contact gehad om voor mijn Volvo S70 T5 Pulsar turbo upgrade de juiste olie/koelleidingen te krijgen. Fijn/snel contact en het was voor een schappelijke prijs in huis. Binnenkort monteren.... Toon meer
Jou one-stop performance shop! Voor al jou "high" performance onderdelen. Staat een artikel niet op de webshop? Bel of app dan, niets is ons te gek!
Nijemirdum, 8566JH, Lyklamawei 3, Nederland
- 0681402514
- info@performance24.nl
- performance24.nl
netjes afgeleverd
netjes afgeleverd, keurig volgens afspraak! topper!
Uitstekend product
Sensor werkt zeer goed. Helaas nergens aangegeven dat bijgeleverde connector van het type "Pull To Seat" is. Hierdoor de mooie gekrimpte connectie teniet gedaan geworden. Door (zeer zeker niet ongewoon) maar 3 bijgevoegde pins, kon een nieuwe krimp connectie niet gemaakt worden en was solderen de enige snelle en economische uitkomst (3 pins importeren....).
De heer denkt fijn met je mee
De heer denkt fijn met je mee, echter zijn de levertijden idealiter te lang en moet ik dus lang wachten tot dat de auto weer rijdend is.
Enorm goede ervaring
Enorm goede ervaring! Geholpen door Jens. Heel klantvriendelijk en je merkt meteen dat er heel veel kennis is. Kunnen veel andere bedrijven zeker een voorbeeld aan nemen. Jens deed niet alleen zijn werk, maar denkt mee met de klant en kijkt ook verder in oplossingen!
Kwaliteit & service
Snelle levering! Goede en snelle service gericht bedrijf met goede product kennis en kwaliteit.
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering! En dat alles voor een zeer scherpe prijs:).
Matriaal netjes geleverd
Matriaal netjes geleverd, bij twijfel namen ze netjes contact op.
De beste service van al mijn bestellingen gecombineerd
Hallo, ik ontving mijn pakket op de afgesproken datum en naast een ander land dan het mijne, en verrassing dat ik hou van er waren snoeppakketten. Voor het artikel bestelling zijn correspondentie met een verzoek, ik heb het later gemonteerd. Dank u, ik zou 👌 terugkomen
Vlotte levering
Snel
Snel, en blijkbaar had ik mijn adres verkeerd, en zij bellen mij op om te vragen naar het juiste adres. Helemaal top.een dikke tien
degelijke service
goeie service ,
leveren ook kwalitatief goed spul
is het er niet(iets wat ze nog niet in het assortiment hebben ) bestellen ze het wel .en dan is het er ook vrij snel
bedankt
goed en snel geholpen bij vragen. de zelfde dag op de post gedaan dus snelle levering.