Al meer dan 15 jaar is Perfume Lounge dé bestemming voor liefhebbers van niche parfums – zowel online als in onze boutique in Amsterdam. Onze collectie is met zorg samengesteld en biedt een mix van wereldwijd gerenommeerde merken naast avant-garde en opkomende parfumhuizen. Samen met ons gespecialiseerde team delen we met liefde onze kennis en helpen we je graag bij het vinden van een geur die echt bij je past. Met persoonlijk advies en een exclusieve selectie parfums hopen we iedereen die ons bezoekt een bijzondere geurbeleving te bieden.
Cornelis Krusemanstraat 25 , 1075 NC , Amsterdam, Nederland
- 020-6798043
- info@perfumelounge.nl
- perfumelounge.eu
De Perfume Lounge is een waar geurenparadijs
De Perfume Lounge is een waar geurenparadijs. De geuren zijn kwalitatief goed, prijs/ kwaliteit is goed en de geuren zijn bijzonder en zijn geen merken die in de grote ketens worden verkocht. Het advies is vriendelijk en uitgebreid en helemaal toegespitst op de persoon. Het is duidelijk dat de dames veel kennis in huis hebben.
De Perfume Lounge Amsterdam is een ware geur sensatie.
Perfume Lounge Amsterdam is een ware oase van geur sensatie en professionele sensory expertise. De combinatie van haute gamme niche geuren en persoonlijk vakkundig advies stimuleert en versterkt je eigen persoonlijkheid.
Hele goede service en kennis
Hele goede service en kennis! Ik kom special voor douche gel en geurtjes voor mijn vrouw.
Blijft een vertrouwd adres .
Hele mooie geuren en uitstekend advies.
Hele mooie geuren en uitstekend advies.
Top winkel met fantastisch aanbod
Vakkundige en zeer vriendelijke mensen die me met veel geduld begeleid hebben naar m’n uiteindelijke keuze. Een enorm aanbod met fantastische geuren maakt dat ik mezelf elke keer weer een andere mooie fles gun. Top winkel dus!
Voor een echt mooi exclusief parfum kado moet je hierheen!!
Heerlijke winkel met fijne mensen die…
Heerlijke winkel met fijne mensen die neus hebben voor welke geur bij jou past. Een genot om te zijn
Fantastisch
Fantastische winkel met mensen die weten waar ze het over hebben. Prachtige en heerlijke parfums en advies op maat. Aanrader!!
Geweldige service en een parfumhemel!
De mensen bij Perfume Lounge zijn echt geweldig — altijd vriendelijk, behulpzaam en met een geweldig gevoel voor wat bij je past. Hun advies klopt gewoon altijd. Dankzij hen heb ik een parfumcollectie opgebouwd waar ik elke dag van geniet. Mijn absolute lievelings zijn Maison Francis Kurkdjian - À la rose en BDK - Bouquet de Hongrie — allebei prachtig en elegant. Ze hebben zulke mooie merken in huis en ik blijf telkens weer ontdekken en uitbreiden. Volgende maand ga ik zeker weer langs. Een droomplek voor iedere parfumliefhebber.
Prachtige Niche winkel in Amsterdam
Prachtige Niche winkel in Amsterdam
Heel goed advies en klanten service van de professionele medewerkers.
Ik raad iedereen aan om Perfumelounge een keer te bezoeken als je in Amsterdam bent, zelfs voor de mensen minder bekend met parfum.
Een parel in Amsterdam Zuid
Een parel in Amsterdam Zuid! Houd je van heerlijke geuren? Hier moet je zijn! Medewerkers die er verstand van hebben en je helpen kiezen.
De service was echt geweldig en het…
De service was echt geweldig en het assortiment heel groot
De PerfumeLounge in Amsterdam is een absolute aanrader
De unieke collectie hoogwaardige en avantgarde nichegeuren en het professionele advies maken een bezoek aan de PerfumeLounge tot een van mijn meest favoriete uitjes! Ook de Home & Lifestyle producten en de huidverzorgingsproducten zijn van hoge kwaliteit en een feest voor de zintuigen. Geen bezoek aan Amsterdam zonder een bezoek aan de PerfumeLounge.
Grote selectie van heel veel niche…
Grote selectie van heel veel niche parfums. En vooral hele vriendelijk service met heel veel kennis. Perfume Profiling ook zeker een aanrader!