Slechte zaak, in het voorjaar en bestemming gedaan en helaas ook betaald, nu december geen levering en geen geld terug, volgens hun zou het geleverd zijn en kunnen ze er verder niks aan doen..... Onbe... Toon meer
Permontimer
Helaas in juni een bestelling gedaan. Betaald via Paypal. Dacht dat dat een goede optie was aangezien betalingen verzekerd zijn. Bedrag bij bestelling was €63,97 maar door extra verzendkosten werd het... Toon meer
Mijn product is zonder opgaaf van reden halverwege de reis retour gegaan. Heb het dus niet ontvangen. Heb via Klarna betaald. Daar is de betaling gepauzeerd, terwijl zij mijn probleem onderzochten.... Toon meer
Na 2 maanden een product geleverd gekregen met een misleidende naam GLP-1. Glp1 is idd verboden vrij te verhandelen in NL (vandaar denk ik de douane verhalen hier), maar dit zou een holistische glp1 z... Toon meer
Ze blijven zeggen dat het onderweg is
Ze blijven zeggen dat het onderweg is, maar er staat al een maand dat het al geleverd is. Het enige wat ze kunnen antwoorden is dat ze niks verkeerd zien in de shipment. Zeer slecht jammer dat ik al betaald heb, maar dit bedrijf zou aangeklaagd moeten worden
Krijg niets geleverd
Heb ook al begin juli bestelling gedaan, zou snel geleverd worden. Heb nog steeds niets ontvangen en de betaling bij Klarna op pauzeren laten zetten. Krijg idd ook steeds bericht dat het eraan komt en ik nog even geduld moet hebben. Is dit niet iets voor "Kassa", "Radar" of "AvroTros"?
In juni een bestelling geplaatst
In juni een bestelling geplaatst. Eind juli was het er nog steeds niet en ik was er al helemaal klaar mee. Had helaas wel al betaald. Na heen en weer gemail, is het opnieuw verstuurd. En warempel na 3 dagen, vanuit Leiden, is het bezorgd!!
Nu hopen dat het helpt!
Slecht bedrijf!!! Niks bestellen!!!
Slecht bedrijf!!!
Geld kwijt en geen produkten!!!
Wordt niks geleverd!!!!
Wacht al 2 maanden!!
Echt niet bestellen!!!
Zeggen dat het bezorgd is en nooit me pakket gekregen!!!
Schande, nooit bestellen bij dit bedrijf!!!
Mail op mail en gewoon beweren dat ik het heb ontvangen!!
Dit bedrijf zou moeten vernietigt worden!!
Bestelling in juni geplaatst
Bestelling in juni geplaatst, gelukkig gekozen voor Klarna en dus niet betaald. Niet binnen gekregen. Heen en weer gemaild, wordt steeds gezegd dat het onderweg is. Vandaag bericht gekregen van de douane dat het wordt vastgehouden omdat het in NL niet is toegestaan. Wederom gemaild, er wordt gezegd dat het pakket opnieuw gratis is verzonden. Opdracht bij Klarna willen ze niet intrekken. Ze doen hun best maar, het zal niet worden betaald (aangezien het ook nooit zal aankomen)
Oplichters
Word in china gemaakt en verzonden,je krijgt niks binnen omdat de douane het tegen houdt. Stelletje oplichters. De mails die ze van mij binnen krijgen worden ook niet goed gelezen, volgens mij gewoon een standaard mail terug gestuurd met" is onderweg nog even geduld".
De grootste oplichters van de wereld
De grootste oplichters van de wereld, hier moet je nooit iets bestellen. Ik heb in juni 2025 iets besteld, er stond niet bij dat dit uit China zou komen. Nu in Augustus 2025 is dit door de douane in beslag genomen. Na 10x heen en weer mailen krijg je geen fatsoenlijk antwoord en wordt je aan het lijntje gehouden. Bah bah. Schandalig.
Oplichters!!
Oplichters!!! via klarna een melding gemaakt en nu willen ze dat ik de rekening als nog betaal terwijl ik nooit wat ontvangen heb wat kun je hier tegen doen weet iemand dat want ik wil niet betalen voor iets wat ik nooit ontvangen heb.
Pakket in beslag genomen
Heb net ook bericht gehad van postnl. Pakket in beslag genomen. Dacht ik dat het uit Nederland kwam, maar nee uit China dus. Heb het bij klarna aangegeven die gaan het verder uitzoeken. Ben niet van plan te gaan betalen voor iets wat ik dus niet heb gekregen. En de site zelf is dus niet bereikbaar.
Koop hier niets!!
Koop hier niets!!! Je bestelt namelijk verboden medicijnen. Komen uit China en worden -gelukkig - door de Douane tegengehouden! Dus… zonder gevaar zoals op hun site aangegeven klopt echt niet!!!!!
Ik heb 4 doosjes van het afslank middel…
Ik heb 4 doosjes van het afslank middel besteld.
Op de site staat dat het in Nederland wordt gemaakt, maar het blijkt uit China te komen.
Bericht gehad van de douane dat dit product in beslag is genomen om dat er geneesmiddelen in zitten die niet Nederland mogen worden ingevoerd.
trap er niet in
trap er niet in. Krijg een melding dat het pakket door de douane in beslag is genomen ivm verboden middelen. Geld weg ! En misschien ook nog een slechte aantekening bij de douane.
Ook de pillen besteld
Ook de pillen besteld. Kreeg net een mail van post.nl dat mijn pakket in beslag is genomen door de douane dit zijn tabletten die onder medicijnen vallen onder art 18 en 40 dacht ik. Deze mogen niet geïmporteerd worden.
Pas op !!
Bestelling gedaan en nu word ik opgeroepen bij de rechtbank, want ik heb verboden middelen geprobeerd in te voeren/te bestellen.
Dus trap hier niet in. Oh wat ben ik dom geweest.
Je ziet het altijd op de tv en ineens ben ik zelf de pisang.
En Permontimer is niet te bereiken, stelletje losers.
Bestelling in beslag genomen
Bestelling in beslag genomen Verboden goederen
Na een maand wachten Dus graag geld terug
Hallo,
Hallo,
Ik had het ook besteld en nu krijg ik net een mail dat het bij de douane inbeslag is genomen omdat het in Nederland verboden is.
Dus weg 27 euro
Helaas
Oplichters
Alles gaat mis, er wordt niet geleverd. Slechte zaak. Hier niet bestellen. Je krijgt het niet geleverd
Helaas, helaas!
Helaas, helaas….ik ben er ook ingetrapt 😭😭😭
In juni besteld, nooit wat ontvangen. Enorme oplichters zijn het. Reageren braaf op al mijn mails met n standaard berichtje met telkens n andere track & trace waar dus ook niets van klopt. Dure les en ik ga nu aangifte bij de politie doen.
Permontimer oplichter
PERMONTIMER Heel heel slecht ,oplichters van wereldformaat ,22 juni iets besteld,tot op heden nog niets gehad. Ze azen op de mensen die dit perse willen hebben omdat een andere manier van afvallen niet lukt.
OOK FB MOET ZICH SCHAMEN dat ze hieraan meedoen.
Helaas ook besteld.
Helaas ook besteld, doe ik dus nooit meer, nergens op fb. Het zijn oplichters eerste klas. Gemaakt in NL schrijven ze, nu al 39 dagen onderweg vanuit China. De site hebben ze verwijderd, antwoorden geen mails, tracking nummer werkt niet meer. Maar ik heb alles opgeslagen en kan het nog volgen. Op fb zijn alle dingen die gesponsord worden oplichters, kijk maar naar hun opzet van internet sites, bijna altijd hetzelfde. De regels voor retour etc etc.