Teki sen mitä pitikin, kun ei lentoyhtiö suostunut yhteydenoton kautta saamaan korvausta myöhästyneestä lennosta. Vasta muutama sähköpostiviestien vaihdon jälkeen Peruutetutlennot.fi kautta sitten... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Erittäin helppo ja mielestäni ok hintainen palvelu. Meillä oli tarve saada korvaus Euroopan ulkopuoliselta lentoyhtiöltä - toki lähtömaana Suomi. Tästä johtuen hieman korkeampi provisio, mutta periaa... Toon meer
Asiani venyi 1,5 vuotta, mutta minua pidettiin kiitettävästi ajantasalla sen etenemisestä. Korvausraha tuli muutamassa päivässä tilille, kun asia oli ratkennut. En olisi itse osannut/halunnut/jaksanut... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Peruutetutlennot.fi
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
- Peruutetutlennot.fi auttaa lentomatkustajia saamaan korvauksen lentoyhtiöltä. Joka vuosi autamme tuhansia matkustajia, joiden lento on myöhässä, peruttu tai ylibuukattu.
- Yrityksemme oli yksi alan ensimmäisiä Euroopassa ja yli viiden vuoden kokemuksella olemme yhä yksi suurimmista.
- Teemme yhteistyötä alan parhaiden asianajajien kanssa. Tämän vuoksi voitamme yli 97% tapauksistamme.
Contactgegevens
Viipurinkatu 12 L 84, 00510, Helsinki, Finland
- + 358 (0)19 3158 5313
- otayhteytta@peruutetutlennot.fi
- peruutetutlennot.fi
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Sain korvauksen myöhästyneestä lennosta…
Sain korvauksen myöhästyneestä lennosta vaihtoehdoin raha tai hyödykelippu.
Korvaus perutusta lennosta
Ilman ennakko-odotuksia perutun lennon korvauksesta, kaikeksi yllätykseksi korvaus lopulta tuli. Asia eteni ilmailuviranomaisille asti, joka lopulta pakotti lentoyhtiön korvauksiin. En olisi itse kyennyt asiaa ajamaan näin pitkälle. Itse ei tarvinnut tehdä paljoakaan ja väliaika tiedotus pelasi hyvin. 520 € kilahti tilille, joten olen todella tyytyväinen.
Asianhoito lentoyhtiön kanssa sujui…
Asianhoito lentoyhtiön kanssa sujui vaivatta, kiitos
Tyytyväinen asiakas
Hain korvausta lentoyhtiöltä, käsittelyssä meni useita kuukausia ja lentoyhtiö lopulta kieltäytyi maksamasta. Hain uudestaan, mutta lentoyhtiö ei ottanut reklamaatiota käsittelyyn koska lennosta oli kulunt liian kauan. Peruutetutlennot palvelun kautta sain korvauksen muutamassa viikossa. Suosittelen!
Peruutetutlennot.fi hoiti korvausasiani ammattitaidolla ja nopeasti
Peruutetutlennot.fi otti hakemukseni hoitaakseen nopeasti ja määrätietoisesti, pyysi minulta kaikki tarvittavat asiakirjat, lentoliput ym. sekä piti minut ajan tasalla prosessin etenemisestä. Yhteydenpito oli koko ajan selkeää, ja mikä tärkeintä, sain asioida suomen kielellä. Vaikka palvelun provisio on aika suuri, pidän sitä oikeutettuna, sillä en olisi itse pystynyt tekemään hakemusta. Olen kaikin puolin tyytyväinen sekä saamaani palveluun että vakiokorvaustaksan mukaiseen korvaussummaan.
Hyvä palvelu
Palvelu toimi moitteetomasti, tiedotus toimi hyvin koko prosessin ajan jq lopputulos oli toivottu
Peruutetutlennot.fi hoiti…
Peruutetutlennot.fi hoiti korvausmenettelyn ison seurueemme puolesta erinomaisesti, vaikka toinen vastaava palvelu oli kieltäytynyt ottamasta tapausta käsittelyyn. Aiemmat kokemukseni suorista palautuksista lentoyhtiöiden kautta ovat olleet erittäin negatiivisia ja venyneet 4–6 kuukauden mittaisiksi. Tällä kertaa asia saatiin kuitenkin hoidettua parissa kuukaudessa. Palvelu toimi selkeästi, luotettavasti ja ennen kaikkea tehokkaasti – suosittelen lämpimästi.
Koko korvauksen haku ja käsittely sujui…
Koko korvauksen haku ja käsittely sujui hyvin ja asiallisesti kerrottiin hakemuksen vaiheista. Täydellistä palvelua !
Peruutetut lennot
Hei, nyt sain tänään korvauksen tililleni. Tämä korvaa ylimääräisen yöpymiseni Helsingissä.
Olkaa ystävällisiä ja poistakaa minun lähettämät tiedot, jottei ne joudu vääriin käsiin.
Terveisin Anne
Asia sujui nopeasti ja teidän kautta…
Asia sujui nopeasti ja teidän kautta korvaus tuli, kun lentoyhtiö ei suostunut korvaamaan
Pitämällä asiakkaan ajan tasalla
Kysyin neuvoa ja Finnairin asiakkaana…
Kysyin neuvoa ja Finnairin asiakkaana olisin halunnut jatkaa Finnairin kanssa asiointia,mutta en päässyt teistä "irti"!
Otatte liian ison prosentin itsellenne asioiden hoidosta...mieheni sai korvauksia finnairilta yli 2 kertaa enemmän korvauksia,kuin minä teiltä!!!

Yhteydenpito sujuvaa
Yhteydenpito sujuvaa, prosessin eri vaiheista tiedotettiin selkeästi.
Mukava
Mukava, että hoiditte hyvityksen puolestani. Saimme takaisin 800-240=560. Kulumme olivat kuitenkin noin 1000€ hotelleista ja eikös sitten tuo peruutushyvitys vielä erikseen, niin odotin hyvityksen levan paljon suurempi. Saamassani viestissä ei kerrottu mikä osa hyvityksestä oli mennyt läpi.

Antwoord van Peruutetutlennot.fi
Minulla oli paljon muita kuluja ja…
Minulla oli paljon muita kuluja ja niihin ei puututtu eikö infottu millään tavalla.
Toimivat yhteyden otot nopea palvelu
Nopeat selkeät vastineet sähköpostiin
Nopeat selkeät vastineet sähköpostiin. Kallis palvelu, mutta huoleton.
Sähköpostejen lähettämisessä näyttää olevan paljon automatiikkaa. Esimerkiksi nyt näen korvauksen tililläni, mutta kysyy edelleen vaimoni allekirjoitusta joka on annettu kahteen kertaan. Siksi vain 4 tähteä.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.