2,7

Slecht

PetMeals® Automatische Chip Voerbak…

PetMeals® Automatische Chip Voerbak Persoonlijke voerbak voor katten (RFID) besteld een paar maanden geleden. Altijd goed gewerkt tot plots de chip stuk ging. Deze enkele malen opnieuw geprogrammeerd zonder resultaat.

Contact opgenomen met Pet Meals per mail, maar je krijgt geen antwoord. Service na verkoop trekt op niks! De chip is zelfs niet apart te verkrijgen op hun webshop.
Eerste en laatste keer dat ik besteld heb!

10 februari 2026

Verkopen generieke troep van anderen…

Verkopen generieke troep van anderen waar ze hun logo op zitten. Voer automaat van 109 euro is na 8 maanden stuk. Neemt het bedrijf geen verantwoordelijkheid voor, het ligt aan mijn katten.......

28 augustus 2025

Ik heb de voerbak sinds de zomer in…

Ik heb de voerbak sinds de zomer in gebruik maar hij loopt constant vast en biedt vervolgens geen voer meer aan, ook de dosering gaat sindskort voor geen meter meer. Ik probeer al 3 maanden contact te krijgen hierover met dit bedrijf, helaas zonder resultaat :-(

Dit komt erg argwanend over en zeer onbetrouwbaar. Ik raad niet aan om hier wat te bestellen om deze reden.

1 oktober 2024

Fijne smart voerbak met camera

Zeer goede kwaliteit Automatische voerbak met Camera en een hele vriendelijke klantenservice. Ik had in de avond na 10 uur een vraag en die werd meteen beantwoord via de live chat op de website. Aanrader!

30 september 2024

Geweldige kwaliteit en perfecte klantenservice

Voordat ik op vakantie ging, kocht ik een automatische voerbak en waterfontein voor mijn kat op deze website. De producten werkten erg goed tijdens de week dat we weg waren van huis en we konden elke dag op de camera zien hoe gelukkig onze kat was. Later reageerden ze erg snel en gedetailleerd op mijn e-mails over het filter van de waterfontein. Ik vond hun klantenservice erg professioneel. De kwaliteit van de producten is ook echt heel goed. Daarom raad ik het iedereen aan.

15 augustus 2024

Is dit jouw bedrijf?