Petit Bateau France Reviews 321

1. Kinderkleding
  2. Babykledingwinkel
  3. Babywinkel
  4. Badmodewinkel

Maison française de qualité depuis 1893 et inventeur de la petite culotte, Petit Bateau accompagne les bébés, enfants et adultes avec ses iconiques. Nos bodies, pyjamas, sous-vêtements et marinières utilisent des matières résistantes qui ne bougent pas lavage après lavage. Ce confort durable fait de chaque pièce le cadeau parfait à offrir !

1,6

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Waardeloze retourbeleid en communicatie

Op zondag 21 september kochten wij een jas voor onze dochter bij Petit Bateau Gelderlandplein. De verkoper én de manager gaven ons het advies een maat groter te nemen zodat de jas ook in het najaar gedragen kon worden. Tot daar prima service. Wij twijfelden echter sterk over de kleur (roze of blauw) en kozen uiteindelijk blauw.

Bij de kassa is echter nergens iets gezegd over het retour- of ruilbeleid, terwijl wij duidelijk aangaven te twijfelen. Thuis bestelden wij dezelfde jas online in het roze, een maat kleiner , met 40% korting. In de winkel betaalden wij €100, online €60. Een groot prijsverschil dus.

De jas uit de winkel voldoet niet aan redelijke verwachtingen: hij valt veel te groot (maat 3 jaar voor een kind van 1 jaar). Toen wij de blauwe jas de volgende dag (22 september) terugbrachten, was de winkel gesloten wegens inventarisatie. Ook daar had men ons bij aankoop eenvoudig voor kunnen waarschuwen.

Daarna bleek dat wij ons geld helemaal niet terugkrijgen, enkel een voucher of ruilmogelijkheid. Dit is nooit door de verkoper of manager verteld. Ik zit nu met twee jassen terwijl ik er maar één nodig heb.

De winkel kan duidelijk een cursus gebruiken in communicatie en klantomgang. Je kan wel mooie spullen verkopen, maar klanten correct en chic te woord staan hoort óók bij service. Nogmaals: wij willen géén voucher, maar gewoon ons geld terug, conform het wettelijke conformiteitsbeginsel.

Advies aan andere ouders: koop met veel voorzichtigheid bij Petit Bateau. Je krijgt geen geld terug, ook al voldoet het product niet aan je verwachtingen. Dit is onzin en slecht geregeld.

24 september 2025

Ik ben erg blij met mijn aankoop…

Ik ben erg blij met mijn aankoop online. Zeer mooie pyamas besteld met leuke korting. Super kwaliteit. Bestellen ging gemakkelijk. Ook bezorging was op tijd zoals aangegeven op de website. Zal hier zeker nog meer gaan bestellen.

6 augustus 2025

50 euro weg

Een bon van 50 euro gehad toen deze geldig was lukte dit niet online , nu ik er achteraan ben gegaan zeggen ze nee is overlopen en is het geld gewoon weg .
Waardeloos !!

27 januari 2025

1 ster is alleen omdat ze er wel leuke…

1 ster is alleen omdat ze er wel leuke spullen verkopen. Hun voorraad is slecht. Het bijhouden van je punten wordt niet gedaan als je online koopt. De service in het filiaal in den haag is ontzettend slecht. Nooit zoeken ze iets voor je op of kijken ze eens wat er aan de hand is voor je. Je moet het zelf maar uitzoeken met de klantenservice. Helaas werkt die ook voor geen meter. Gelukkig zijn er meer leuke merken voor babyspullen en ga ik nu na de zoveelste ergernis op een ander merk over. Zint eer gij begint. Waardeloze winkel op Plaats te Den Haag

27 november 2024

Er zijn veel nepwebsites in omloop

Er zijn veel nepwebsites in omloop! Kleding besteld op eu-petitbateau.com - kleding is volgens de track&trace ergens in China en website is inmiddels offline gehaald! Via Fraudehelpdesk en creditcardmaatschappij al melding gedaan.

8 november 2024

Bestelling 9 aug verzonden

Bestelling 9 aug verzonden, track en trace beweegt niet. Op mijn account is de status afgeleverd. (Nog) geen antwoord via customer service. We zijn ondertussen 10 dagen verder. Als het nog lang duurt kan het kind al niet meer in maat 50. Jammer want ik vond het een leuk merk en nu moet ik er niets meer van weten

19 augustus 2024

Bestelling komt niet aan en Petit…

Bestelling komt niet aan en Petit Bateau is niet te bereiken. Je hangt eindeloos in de wacht met een muziekje op de achtergrond waar je helemaal gek van wordt. Uiteindelijk heb ik opgehangen. Op mijn mails reageren ze niet. Er zit niets anders op dan opgeven. Overigens staat in mijn account dat het geleverd is, maar via track en trace krijg ik de melding dat het bij DHL ligt. DHL verwijst je door naar leverancier.

13 mei 2024

Bestelling nooit aangekomen

Bestelling nooit aangekomen. Helpdesk geeft aan dat spullen niet aan zullen komen vanwege foutieve postcode en teruggestuurd zullen worden. Op 31-1 bij de helpdesk te horen gekregen dat geld geretourneerd wordt. Tot op heden niets ontvangen. Bestel hier niet!

31 januari 2024

2 grote bestellingen gedaan van in…

2 grote bestellingen gedaan van in totaal bijna 300,- Betaald en daarna eenzijdig door Petit Bateau geannuleerd
En nu maar weer wachten of en wanneer ik m'n geld terugkrijg
Wat een amateuristische prutsers

9 augustus 2023

Online bestelling prima afgehandeld en geleverd

In de webshop kleding besteld, keurig eerst melding over de aankoop gekregen en een paar dagen later over verzending en bezorging. De waren werden meteen diezelfde dag bezorgd; geleverde kleding conform bestelling en van uitstekende kwaliteit.

Ik wacht alleen nog op een reactie van de klantenservice over een aankoop die ik in één van de Petit Bateau-winkels gedaan heb, of die meegeteld kan worden in hun puntenspaarsysteem; ik heb de indruk dat het contactformulier op de site niet goed werkt.

2 juni 2023

service is zelfs geen ster waard

de klantendienst kan enkel in het frans of engels gecontacteerd worden. Mijn pakje werd als geleverd aangeduid terwijl het eigenlijk verloren was. Zij zorgen zelf niet voor een nieuwe levering. Het geld wordt terugbetaald en je moet zelf opnieuw bestellen. Conclusie: nooit zal ik nog een bestelling plaatsen

5 april 2023

Onbetrouwbare maatstelling en retour een drama

Mijn vrouw had gedacht wat leuke kleren voor ons kleinte je kopen. Helaas blijkt een universele maat standaard dit merk vreemd. 62 is soms 62, soms kleiner. Het gevolg is noodzakelijkerwijs de bestelling retourneren, wat gelijk een intro is voor het volgende probleem. De website maakt het niet makkelijk door onduidelijke communicatie omtrent het retour adres en de kosten zijn voor de koper. Vanuit Nederland moet dan worden geretourneerd naar Brussel, wat extra kosten mee brengt. Al met al slechte communicatie en slechte maatstelling.

19 maart 2023

Retourorocedure om van te huilen

Retourorocedure om van te huilen. Het moet terug naar België en dit moet worden betaald. Kostte ons 10 euro. Pakketje naar een adres in Brussel gestuurd wat op de verpakking staat. Bpost regelt dan het versturen naar petit bateau, nou niet dus. Daar ligt het pakje al 2 weken, ondertussen kun je fluiten naar je centen.

20 mei 2022

Wij kunnen geen artikelen retouren

Wij kunnen geen artikelen retouren, nochtans eenvoudig volgens de website...NOT!
Klantendienst onbereikbaar, zowel via mail/telefonisch/fb chat. De fysieke winkels kunnen ons ook niet helpen wegens online gekocht artikel...
Petit Bateau => NOOIT MEER!

15 februari 2022

18 oktober een online bestelling…

18 oktober een online bestelling geplaatst/ betaald. Nu (04 november 2021) nog steeds niet geleverd. Voicemail is inmiddels vol. Klantenservice niet bereikbaar. Geen reactie op emails. Slechte zaak en afbreuk aan merk.
Ontvang wel op regelmatige geautomatiseerde marketing mails. Hoe kan dit???

Graag zsm contact om dit op te lossen. Dit is niet ok.

4 november 2021

Bestelling geplaatst & bedrag betaald

Bestelling geplaatst & bedrag betaald. Netjes een bevestiging ontvangen dat de order zou zijn verstuurd. Na 3 weken nog niets ontvangen, dus maar contact opgenomen en krijgen we enkel een melding per mail: spullen kunnen toch niet geleverd worden. Telefonisch is contact krijgen praktisch onmogelijk. Zonde dat deze partij simpelweg haar afspraken niet nakomt. Mooie spullen maar waardeloze service.

8 april 2021

Pas op! Oplichting!

Je zou van een bedrijf als Petit Bateau verwachten dat ze het goed geregeld. Helaas. Ik heb drie weken geleden een grote order besteld. Helaas tot op heden niks ontvangen. 1x contact met de klantenservice kunnen leggen. Daarop kreeg ik het vage verhaal dat er pallets kwijt waren en net weer teruggevonden zouden zijn. Ik zou de order binnen enkele dagen ontvangen. Drie weken later nog steeds niks, nog mijn geld retour.

20 maart 2021

Zeer slechte online service en onvriendelijke winkelmedewerkers!!!!!!!

Zeer slechte service!!

Medewerkers van het filiaal van Baerlestraat te Amsterdam erg traag en onvriendelijk. Kunnen nog veel leren van hun collega's van het filiaal Gelderlandplein. Daar weten ze gelukkig wel hoe ze vriendelijk en snel een klant kunnen helpen. Je merkt en voelt duidelijk dat de onderlinge verhoudingen in de van Baerlestraat te Amsterdam niet goed zijn. Ze roddelen over elkaar wat ik als klant meekreeg, al denken ze van niet. Tevens kunt je online aankopen alleen betalen met een creditcard. Dit is toch echt niet meer van deze tijd. Ze hebben waarschijnlijk nooit gehoord van Paypal of Ideal. Maar hoogstwaarschijnlijk doen ze dit bewust. Wanneer je een bestelling retour doet, kan je ontzettend lang wachten op je geld. Ze gaan ervan uit dat je je creditcard overzichten niet controleert. Nooit meer een online aankoop bij Petit Bateau!!!!!

7 januari 2021