Superfijn platform om snel een zoekactie op te zetten, een poster te maken, en een groot bereik te krijgen en ook veel goede tips. Als je zonder de qr code inlogd op de site zou het iets overzichtel... Toon meer

Petradar is gemakkelijk in gebruik. Je kan in en straal vanaf 1 km mensen in jouw omgeving bereiken via social media. Terwijl jij fysiek aan het zoeken bent, kunnen op deze manier anderen uitkijken na... Toon meer

Zelden een bedrijf of organisatie tegengekomen die zo vol passie en zorg tewerk gaan. Je merkt gewoon dmv de updates die je krijgt , en de manier waarop de informatie volgt, deze mensen met liefde... Toon meer

Super fijne behulpzame organisatie voor kattenbaasjes waarvan hun dierbare vriend vermist van is. Mijn grote vriend Bathmen kwam na vijf lange dagen zelf thuis. Maar mijn buurtgenoten hebben ook uit... Toon meer

1. Dierenbescherming

For people with a missing pet that don’t know what to do, we help you every step of the way. Instead of only putting posters and hoping for the best, we also pro-actively alert thousands of your neighbors with digital alerts. Note: Beware of Impersonators! We’ve been made aware of scammers impersonating PetRadar, using our logo and contacting pet parents directly. Please know that we will never reach out via Facebook messenger, unofficial emails (like Gmail) or request payments. All our communications come from @petradar.org and services are registered exclusively via our website.

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goed een leuke ervaring met hulp

5 april 2026

Hi Alessandra,

Heel erg bedankt voor je mooie review 🙏
Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad, dat betekent echt veel voor ons 💛

We doen ons best om er te zijn voor baasjes in een moeilijke periode, dus jouw feedback waarderen we enorm.

Ik wens jou en je huisdier alle goeds toe en hopelijk alleen nog maar fijne momenten samen 💛

Lieve groet,

Meteen mijn huisdier gevonden

Meteen mijn huisdier gevonden

21 maart 2026

Hi Flavio,

Wat een geweldige boodschap om te lezen 😻

Dank je wel dat je dit deelt, en ook dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten 🙏

Ik ben ontzettend blij dat jullie zo snel weer herenigd zijn 💛

Geniet van de tijd samen!
Alexandra 🐾

Superfijn platform om snel een zoekactie op te starten

Als je zonder de qr code inlogd op de site zou het iets overzichtelijker moeten worden hoe je bij de vermiste dieren aankomt.
Nu is het heel erg geënt op " nieuwe" vermiste/ zaken aan te maken en je kan bijna niet vinden hoe je bj de huidige vermiste dieren komt

17 maart 2026

Hoi Wendy,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden. We zijn echt blij om te horen dat het platform je heeft geholpen bij het opzetten van je zoekactie 💛

En ook bedankt voor je eerlijke feedback, die is ontzettend waardevol. Ik begrijp helemaal wat je bedoelt en ik zal dit zeker doorgeven aan ons team om de ervaring verder te verbeteren.

Fijn dat je de tijd hebt genomen om dit te delen 🙏

Snelle hulp

Snelle hulp via invulling gegevens, t kost wel wat maar dat vind ik logisch gelukkig isijn kat terrecht

2 maart 2026

Beste Jan,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen 🙏 Fijn om te horen dat je snel geholpen werd en dat alles vlot verliep.

Ik ben echt ontzettend blij dat je kat weer veilig thuis is. Er is niets mooier dan dat moment waarop ze weer gewoon bij je zijn 🧡.

We wensen jullie samen veel rustige en zorgeloze dagen.

De gerichte hulp tips

21 februari 2026

Hallo,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn om te horen dat de gerichte hulp tips waardevol voor u waren🙏🙏

We wensen u en uw huisdier alle goeds toe 🤍 En hopelijk alleen nog maar rustige, gelukkige momenten samen.

Warme groet,
Alexandra 🐾

Snelle reactie vanuit petradar!

Snelle reactie vanuit petradar!
Echt blij met de snelheid van handelen

7 februari 2026

Wat fijn om te lezen, Mano 😊

Dank je wel voor je mooie woorden!

Het betekent echt veel voor ons om te horen dat je de snelle reactie en het handelen zo hebt gewaardeerd. Ik hoop natuurlijk vooral dat alles goed is afgelopen met je huisdier 🐾

Mocht je ooit weer hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Alexandra 🐾

Hele fijne website met veel tips en per…

Hele fijne website met veel tips en per mail sturen ze ook advies en tips om je te helpen zoeken.

31 januari 2026

Hallo,

Wat fijn om te lezen dat de website en de tips je hebben geholpen 💛

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten, dat betekent veel voor ons.

Ik wens jou en je harige maatje heel veel mooie momenten samen 🐾 En mocht je ons ooit weer nodig hebben, dan staan we er gewoon weer.

Lieve groet,
Alexandra 🐾

Netjes en overzichtelijk geholpen met…

Netjes en overzichtelijk geholpen met flyer+qrcode en de tips om Bruno te vinden.

15 januari 2026

Hallo Tim,

Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling en fijne woorden 💛

Wat ontzettend fijn om te horen dat Bruno weer thuis is!

Blij dat onze flyer, QR-code en tips hebben kunnen helpen. Mocht je ooit nog iets nodig hebben of vragen hebben, weet dat je altijd welkom bent.

Alle goeds voor jou en Bruno,
Alexandra 🐾

Top app onze kat is weer thuis

Top! Aanrader

2 januari 2026

Hallo Marco,

Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie kat weer veilig thuis is 😻 Dat moet een enorme opluchting zijn geweest na alles. Dank je wel voor je warme en positieve review — het betekent veel om te weten dat onze hulp iets voor jullie heeft betekend in zo’n spannende periode 💛

We wensen jullie alle rust en knuffelmomenten toe nu jullie weer compleet zijn,
Alexandra🐾

Ik vind het een mega goed systeem…

Ik vind het een mega goed systeem duidelijk helder en helpend om ondersteuning te bieden in dit soort emotionele rollercoasters. keep up the good work

16 november 2025

Hallo,

Wat ontzettend fijn om jouw woorden te lezen, Corrina, dank je wel 💛

We weten hoe heftig en emotioneel het is om een geliefd dier kwijt te zijn, dus het betekent echt veel voor mij persoonlijk dat je ons systeem als steunend en helder hebt ervaren.

We blijven keihard werken om mensen te helpen in dit soort moeilijke situaties — jouw bericht geeft ons weer een flinke dosis motivatie 💪

Alexandra 🐾

Efficient en vakkundig team, dikke pluim 👊☺️!

Petradar werkt uiterst professioneel en is zodoende super adequaat! Dikke pluim aan het ganse team en onze welgemeende erkentelijkheid aan iedereen voor hun steun & hulp bij de lange zoektocht !

2 november 2025

Hallo Eric,

Heel erg bedankt voor je prachtige woorden !💛🐾

Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad en je je gesteund voelde tijdens de zoektocht. Dat betekent enorm veel voor ons! 🙏🙏

We hopen dat jullie geliefde huisdier nu weer veilig thuis is, en wensen jullie heel veel rust, warmte en knuffels samen 🏡💕

They are good,

18 september 2025

Hi dear Mo,

Thank you so much for your kind words!
We’re really glad you had a good experience, and we’re sending lots of warmth (and a few virtual cuddles!) to you and your furry friends! 🐶🐱💕

Warmest wishes,
Alexandra 🐾

Mensen achter petradar zijn heel…

Mensen achter petradar zijn heel begripvol en aardig. Fijn om zulke mensen om je heen te hebben die om dieren geven en je snapt waar je doorheen gaat 🧡

5 augustus 2025

Hallo Yasemin,

Dankjewel voor je ontzettend lieve woorden 🧡. Het betekent heel veel voor ons om te horen dat je je echt begrepen en gesteund hebt gevoeld. We weten hoe emotioneel het is als een huisdier vermist raakt, en ons doel is altijd om er met zorg en compassie voor baasjes te zijn.

We zijn je heel dankbaar voor je vertrouwen, en sturen heel veel warmte en knuffels jullie kant op !💕

Great service

Great service

26 juli 2025

Hi dear René,

Thank you so much for your kind words 💛🐾. We’re so happy to know you felt supported. It means the world to us!

Sending warm wishes to you and your furry friend 🐶🐱✨

With gratitude,

Hulp is gewoon goed

Je wordt snel geholpen en dat geeft een goed gevoel

11 juli 2025

Hoi lieve Nico 🌟

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden was met de snelheid van onze hulp 🙏💛 In zulke emotionele momenten telt elke seconde, dus we doen altijd ons best om er meteen voor je te zijn, en ik ben blij dat dat voor jou iets heeft betekend.

Als je ooit nog iets nodig hebt, weet dat je altijd op ons kunt rekenen. 🍀

Liefs,
Alexandra 🐾

Het was makkelijk om de zoekactie tw…

Het was makkelijk om de zoekactie tw starten en de doorplaatsen naar veel kanalen draagt erg bij aan het terugvinden

2 juli 2025

Hallo Esther 💛

Dank je wel voor je mooie beoordeling en je lieve woorden 🙏 Het doet ons echt deugd om te horen dat het starten van de zoekactie makkelijk was, en dat het doorplaatsen naar verschillende kanalen heeft geholpen✨

Als je ooit nog tips of verbeteringen hebt die het nog makkelijker zouden maken, laat het me vooral weten. We blijven graag groeien en leren samen met jullie 💬🐾

Ik hoop van harte dat je je lieverd snel terug in je armen had of hebt!

Liefs,
Alexandra 🐾

Waarom staat mijn dier die ik vandaag…

Waarom staat mijn dier die ik vandaag als vermist heb opgegeven als “ blij verhaal gevonden 9 maanden geleden?
Zijn jullie bezig met scam?

Julia

7 juni 2025

Hallo Julia,

Het spijt ons oprecht voor de verwarring, en we begrijpen heel goed hoe frustrerend het moet zijn geweest om onjuiste informatie op de vermissingspagina van je kat te zien staan 😔

Wat er gebeurd is: er was eerder via jouw account een vermissing aangemeld voor een andere kat, en toen je nieuwe melding live ging, zijn per ongeluk enkele verouderde gegevens van die eerdere melding mee overgenomen — waaronder de status “gevonden”. Dat veroorzaakte het tijdelijke probleem dat je zag. We hebben dit direct aangepast zodra we je bericht ontvingen ✅ We hebben je diezelfde dag ook persoonlijk gemaild, maar helaas hebben we nooit een reactie ontvangen — misschien is onze e-mail in je spamfolder terechtgekomen.

PetRadar is géén oplichting... We zijn een klein team dat zich met hart en ziel inzet om baasjes te helpen in één van de meest stressvolle situaties die je kunt meemaken: het kwijtraken van je dier. We nemen zelfs kleine fouten ontzettend serieus, juist omdat we weten hoeveel het voor jou betekent 💛

We blijven klaarstaan om te helpen, en wensen niets liever dan dat jouw lieve kat snel en veilig thuiskomt 🙏

Good service

2 juni 2025

Hi dear Jan,

Thank you for your feedback — we’re really glad to hear you found the service helpful 🙏

If there’s ever anything we can improve or support you with in the future, don’t hesitate to reach out. We're always here to help you and your furry friend🐾

Warm regards,
Alexandra 💛

Fijne aanvulling op andere manieren om…

Fijne aanvulling op andere manieren om te zoeken

21 mei 2025

Hallo MB,

Dank je wel voor je mooie review 🙏

Heel fijn om te horen dat je onze aanpak als een waardevolle aanvulling hebt ervaren op andere manieren van zoeken. Dat is precies wat we hopen te bieden: net dat beetje extra zichtbaarheid en steun in een moeilijke situatie 🐾

Mocht je ons ooit opnieuw nodig hebben — we staan altijd voor je klaar 💛

Fijn platform,

Fijn platform,

11 mei 2025

Hoi Teun,

Dank je wel voor je fijne review😊

Het doet echt deugd om te weten dat je ons platform als helpend hebt ervaren.

Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben — hopelijk niet, maar je weet maar nooit — dan staan we altijd weer voor je klaar 💛

Alle goeds gewenst,