Skide gode oplevelse, man fik nogle hyggeligt timer på vejene med en der er god til at lærere fra sig kæmpe anbefaling herfra
Lees wat reviewers zeggen
Tog mit kørekort her og nød hver køretime. Lige meget hvor dumt spørgsmålet lød blev svaret et der roligt forklarede hvordan fejlen opstod og hvad der skal gøres i stedet. Selv da det tog virkelig lan... Toon meer
Jeg fik desværre frakendt mit kørekort - men heldigvis vidste jeg at det var PHA jeg skulle generhverve hos! Selvom kørekortet var mistet, glædede jeg mig stadig til at komme tilbage i Peters s... Toon meer
Bedste køreskole! Jeg har lige afsluttet et forløb hos PHA køreskole. Det har været et helt fantastisk forløb, som har været en fornøjelse hele vejen igennem. Jeg havde Peter som kørelærer, som altid... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Seriøs køreskole beliggende i det sydlige Greve-karlslunde. Vi er 4 dygtige kørelærere. Lav dumpeprocent. Vi er mig selv, Peter som er daglig leder/indehaver. Thomas, sóm har været her i længst tid. Underviser i B og B/E Lise har kørt hos os i 2 år. Michael har knap 2 års ancennitet.
Contactgegevens
Ræveholmsvej 57, 2690 , Karlslunde, Denemarken
- phakoereskole@gmail.com
- phakøreskole.dk
Vraagt klanten om een review
Skide gode oplevelse
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse. Flexible kørertider. Begge børn bestået begge prøver i 1. hug og uden ret mange extra kørertimer.
Super køreskole
Super køreskole
Min knægt startede kørekort i midten af August og fik sit kørekort midt januar. Han bestod på teori og køreprøve i 1. forsøg, så vi har kun de bedste anbefalinger til Peter og Thomas.
Var super gode til at hjælpe mig
Jeg har taget generhvervelsen af mit…
Jeg har taget generhvervelsen af mit kørekort hos Peter, som fra starten har været både nærværende og venlig samt en stor hjælp gennem hele processen. Han svarede hurtigt på opkald og var altid behjælpelig. Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet og giver mine varmeste anbefalinger.
Super sød og god kørerlærer
Super sød og god kørerlærer, spændende teori timer. Tog lidt lang tid at få kørerkortet pga. timing, men alt i alt super god oplevelse:)
Peter er den bedste og mest tålmodige…
Peter er den bedste og mest tålmodige kørelærer, man kan finde.
Jeg tog kørekort i en moden alder, hvilket ikke gjorde det nemmere for mig.
Men jeg blev trygt og kompetent hjulpet hele vejen igennem – og i dag er jeg en glad ejer af et kørekort.
Sød Kørerlærer ( Thomas) og hjælpsom
Sød Kørerlærer ( Thomas) og hjælpsom.
Kan kun anbefales 😀
Hurtigt og godt forløb
Hurtigt og godt forløb. Kørekort på 3 måneder og 1 dag.
Gode teori- samt køretimer.
10/10
Kan ikke gøres bedre.
Alt spiller. Masser information, god, sjov og lærerig undervisning. Kan ikke gøres bedre.
Meget behagelig og professionel.
Meget behagelig og professionel.
Stort menneskeligt kendskab.
Inkl. Gode historier,👍
Godt, godt og godt
Teori undervisningen gøres sjov og dermed også lettere. Derudover er de gode til at instruere i kørsel. Tak
En af de dygtigste undervisere
En af de dygtigste undervisere, jeg har haft fornøjelsen af at lære fra. En kompetent lærer bør ikke blot formidle viden på en forståelig måde, men også inspirere og give konstruktiv kritik. Samtidig er det en stor fordel, når undervisningen foregår i en behagelig og humoristisk atmosfære.
Min kørelærer Henrik besad alle disse kvaliteter, og lederen af køreskolen, Peter, var ligeledes særdeles engageret. PHA Køreskole er en mindre virksomhed, der tydeligt brænder for deres arbejde, hvilket afspejles i den høje kvalitet af undervisningen.
Jeg kan derfor give min varmeste anbefaling.
Casper
En rigtig god køreskole
En rigtig god køreskole, som man klart kan anbefale.
Vi oplevede lidt start vanskeligheder, men køreskoleejer Peter tog os meget seriøst, og vi havde en god dialog, og fandt en løsning.
Peter fik gjort teoriundevisningen spændende.
Dertil var han en rigtig god kørelærer, som møder eleven i øjnhøjde, og forstår den enkeltes behov.
Det er en køreskole der har styr på tingene, er ordentlige og fleksible.
Vi er meget tilfredse med oplevelsen.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Venlige mennesker som er forstående og super behagelige at køre med.
Super god køreskole, kan virkelig anbefales!
Jeg har lige afsluttet et fantastisk godt forløb. Tusind tak til dig Peter, du forstod virkelig at gøre både de teoretiske og praktiske timer utrolig sjove og lærerige for. Jeg følte mig altid tryg under kørslen, og det var nemt at få køretimer der passede til skoleskemaet med fleksible afhentningsteder.
Man kan virkelig mærke at PHA køreskole ikke er ude efter ens penge, men at I mere går op i at give os elever en god oplevelse og et hurtigt kørekort.
Tak for de rigtig mange gode snakke under kørslen 😉
Gid jeg havde fundet dem tidligere.....
Kom fra en anden kørelærer i desperation. De fik mig igennem første gang. PHA er en overset perle blandt mange andre gode (og mindre gode) kørelærere. De holder hvad de lover, de er ikke grådige efter køretimer, og er altid nemme at få fat på. Kan varmt varmt anbefales. Super flinke mennesker.
Generhverv hos PHA
Selvom kørekortet var mistet, glædede jeg mig stadig til at komme tilbage i Peters selskab i skolevognen!
Peter stod med det samme klar, til både at vejlede og svare på alle de spørgsmål der kom undervejs! Derudover et meget hurtigt forløb, efter alle godkendelser var i hus.
Endnu en gang en klar anbefaling herfra.
Jeg vil gerne anbefale PHA Køreskole
Jeg vil gerne anbefale PHA Køreskole, da jeg havde en rigtig god oplevelse med dem.
Deres kørelærere er meget venlige og imødekommende og de har et meget fleksiblet undervisningsprogram, der passer til elvernes behov og tidspalner.