En Game-Changer for Spaniel-ejere
En Game-Changer for Spaniel-ejere: Varm anbefaling af Spaniel Akademiet!
Jeg kan ikke anbefale Kasper Selmars Spaniel Akademi nok! Hvis du, ligesom jeg, har savnet en rød tråd og tydelig vejledning i træningen af din (jagt)spaniel, er dette online univers svaret.
Hvad gør Spaniel Akademiet unikt?
Struktureret og brugervenligt: Kasper har formået at samle sin omfattende viden og erfaring fra ind- og udland i et utroligt overskueligt og brugervenligt format. Det er nemt at navigere i de forskellige forløb, uanset om man er helt ny med hvalp eller mere erfaren hundefører.
Praktisk og jordnær tilgang: Træningen er baseret på praktiske, trin-for-trin videoer, der guider dig gennem alle faser fra hvalp til veltrænet hund. Det er jordnær træning, der virker i virkeligheden.
Fællesskab og support: Ud over videoerne får man adgang til et stærkt online fællesskab, hvor man kan sparre, stille spørgsmål og få konstruktiv vejledning direkte fra Kasper og andre engagerede hundeejere.
Mærkbare resultater: Allerede kort tid efter opstart kunne jeg mærke en markant forskel i kontakten og samarbejdet med min hund.
Det giver ejeren selvtillid og hunden succesoplevelser.