1. Feestapparatuur verhuurbedrijf

Vi har flere forskellige typer af professionelle Photo Booths og kan dermed finde en løsning til præcis dit arrangement. Alle vores Photo Booths kan leveres med print af billeder til dit event!

4,4

Uitstekend

Storartet service

Storartet service! Lyd gæstebogen kan varmt anbefales til bryllupper, runde fødselsdage eller barnedåb. Et fantastisk minde at give til sine nærmeste. Telefonen er nem at håndtere og virker upåklageligt. Personalet er utrolig servicemindet til at hjælpe, hvis man har spørgsmål.

Hilsen en meget glad og tilfreds kunde!

23 augustus 2025

Antwoord van Photoboothen

Tak fordi du gav dig tid til at skrive om din oplevelse. På gensyn en anden gang. :)

We booked Photoboothen for our wedding…

We booked Photoboothen for our wedding last July and were very happy with the result. They arrived on time to set up the equipment and sent us an online file with all the photos shortly after the wedding. On the morning of the wedding, we noticed an issue with the camera focus, but as soon as we called, they immediately sent someone over to fix it. Their quick response and professionalism made a big difference. I would highly recommend working with them if you’re looking for a great photo booth for your event.

5 juli 2025

Antwoord van Photoboothen

Thank you for giving us feedback, highly appreciated :)

Sikke en sjov og fed oplevelse 🥳

Hold nu op en fed oplevelse 😂 jeg sidder stadig og griner over alle de fede billeder der blev taget den aften.
Det er tydeligt at se hvilken vej festen gik, når man kigger på billederne 😂😂 og det at man får en el to kopier at samme billede gør det bare endnu sjovere. Vores gæster har taget billede nr to, og klistret det alle mulige fjollede steder, og vi finder stadig billeder i skabe og under lampeskærme 😂😂 Kan varmt anbefales. Den bestilles bare og så kommer der en og sætter alt til, så nemt og overskueligt.

16 augustus 2024

Antwoord van Photoboothen

Tak for din feedback. På gensyn en anden gang. :)

Stor Thumbs up

Stor Thumbs up. Professional service, der bare virker.
Og så fed ting til events. Det bliver et totalt omdrejningspunkt for selv den fedeste fest.
Stor anbefaling her fra.

16 augustus 2024

Antwoord van Photoboothen

Tak for din anmeldelse og på gensyn til jeres næste fest.

Super service

Super service samt hjælp ifm. valg af bagggrund, skabelon mv.Det var et kæmpe hit til vores fest og Mirror Photo Booth Modern, var super nem og betjene. 5 stjerner her fra

1 juni 2024

Antwoord van Photoboothen

Tak for denne gang og måske på gensyn en anden god gang. :)

Det fungerede bare

Alt blev tage hånd om opsætning/nedtagning. Det var en rigtig god oplevelse alle til vores bryllup var forbi og tage sjove billeder. Det er et godt minde til festen.

1 juni 2024

Antwoord van Photoboothen

Tak for din tilbagemelding og på glædeligt gensyn til jeres næste fest. :)

De varmeste anbefalinger

Jeg vil gerne sige tusind tak til Peter for en super god og professionel løsning til vores arrangement.
Peter er utroligt hjælpsom og lydhør, så vi fik det ligesom vi ønskede.
Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger photoboothen.dk, og jeg kan kun give Peter mine varmeste anbefalinger!

30 mei 2024

Antwoord van Photoboothen

Tak for din feedback, som vi sætter stor pris på. På gensyn hos https://www.photoboothen.dk

Super nemt samarbejde

Super nemt samarbejde! Alt blev sat op til tiden, uden problemer. Meget professionel!

25 mei 2024

Antwoord van Photoboothen

Tak fordi du gav dig tid til at sende os en anmeldelse. På glædeligt gensyn næste gang. :)

Det var mega fedt at have photoboothen…

Det var mega fedt at have photoboothen til vores fest, vi og vores gæster hyggede os hele aftenen med at tage hyggelige og sjove billeder - og det skabte stor glæde at man fik printet sine billeder med det samme. Mega fedt koncept at den bliver leveret og sat op. Meget professionelt firma som vi helt sikkert kommer til at bruge igen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18 mei 2024

Antwoord van Photoboothen

Det glæder os at I har haft en fantastisk fest og vi har kunne glæde alle jeres gæster med print af billeder. På glædelig gensyn.

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse - alt som aftalt, meget servicemindet og hurtig kommunikation👍

12 mei 2024

Antwoord van Photoboothen

Tak for din feedback, det sætter vi stor pris på! På glædeligt gensyn.

Helt perfect

Helt perfect! Min teenager og hendes venner blev underholdt hele natten. 🎉

9 mei 2024

Antwoord van Photoboothen

Tak for din feedback, det sætter vi stor pris på.

Photoboothen rigtig godt

Photoboothen svarede hurtig på vores henvendelse samt, det som var aftalt blev også leveret. Rigtig flot sat op af photoboothen. Dagen efter kunne vi downloade vores billeder. Alt i alt en rigtig god services.

26 april 2024

Antwoord van Photoboothen

Tak fordi du gav dig tid til at dele dine oplevelser. På glædeligt gensyn :)