Ik kwam een advertentie tegen van een ander merk computerbrillen, maar die waren erg duur en werden vanuit het buitenland geleverd. Toen eens rondgekeken in Nederland en kwam al gauw bij Phrames u... Toon meer
Super leuke bril. Ik had erg veel last van pikkende vermoeide ogen na hele dag voor computer. Na een paar dagen volledig weg. Montuur is heel licht en heel aangenaam. Enige minpuntje, mijn bril kwam i... Toon meer
Super geholpen! Later nog geholpen door Olivia van de klantenservice omdat een model mij toch niet beviel. Snelle reactie en topservice! Brillen bevallen ook erg goed tijdens het werk. Super bedankt!... Toon meer
Wij verkopen betaalbare en zorgvuldig ontworpen brillen. Vanaf €19 inclusief gratis verzending, achteraf betalen en zorgeloos retourneren.
Super
Super. Snelle reacties, zeer goede service en klantvriendelijkheid. Absoluut 5 sterren.
Snelle levering en producten van goede…
Snelle levering en producten van goede kwaliteit. Zeker voor deze prijzen!
Zeer klantvriendelijk
Mooie brillen, snelle levering, snelle reactie via hun contact formulier en ontzettend fijne, vriendelijke service bij vragen!
Keurige garantie afhandeling
Keurige garantie afhandeling, werd direct gereageerd en een juiste oplossing verzorgd
Inmiddels mijn 2e aankoop bij Phrames
Inmiddels mijn 2e aankoop bij Phrames. Overzichtelijke site, bestelling snel in huis. Ga zo door👍
Vriendelijk geholpen door de klantenservice en mijn bestelling de volgende dag al in huis. Zeer tevreden met PHRAMES!
Heb contact gehad met hun om te vragen…
Heb contact gehad met hun om te vragen als het een degelijke bril zou zijn en geen Alieexpres gevalletje maar dus wel z'n dunne plastic glazen heb ik nog nooit gezien due kun je nog niet schoonmaken dus de bril terug gestuurd maar nu moet ik ook nog de verzendkosten betalen terwijl hun zeiden dat het een goede bril zou zijn.
Gewoon in orde
Zoonlief is er blij mee
Duidelijke website en goede…
Duidelijke website en goede klantenservice. Brillen zijn ook mooi en niet te duur.
Bij de eerste levering was het glas van…
Bij de eerste levering was het glas van de bril beschadigd. Hier melding van gemaakt. Kreeg een nieuwe toegestuurd. Goed opgelost dus. Alleen jammer dat deze bril door de controle was gekomen.

Antwoord van PHRAMES®
Mooie bril die doet wat hij belooft
Mooie bril die doet wat hij belooft! Een tip voor de firma : ik heb alles goed gemeten,maar ik heb de verticale hoogte van het glas niet gemeten,stond ook niet vermeld. De bril past heel goed maar hij staat minder mooi omdat de glazen in verticale richting te groot voor mijn gezichtsafmetingen zijn.Ik heb hem alleen thuis in de avond op dus het is niet zo erg maar wel een beetje jammer!
Ik heb twee brillen besteld op 02/04...
Ik heb twee brillen besteld op 02/04, ze beloven binnen 48 uur levering (buiten feest-zondagen en dat was ik me ook heel bewust toen ik het bestelde ) maar het is nu 12/04 dus dat duurt wel heel lang. Hopelijk komen ze ooit binnen...

Antwoord van PHRAMES®
vlot en vriendelijk
Keurige site, vriendelijke en snelle reactie op vragen en bestelling en nu nog even afwachten of alles morgen ook netjes wordt bezorgd, maar daar twijfel ik nu niet aan.
groet,
Jan
Een mooie bril die stevig is
Hele overzichtelijke site
Hele overzichtelijke site, goede kwaliteit bril en volgende dag al in huis. Zeer tevreden met Phrames!
Zoals afgebeeld en direct verzonden!