Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skuffende oplevelse

Venligt og imødekommende personale. Fortalte personalet at vi var vegetarer og restauranten var klar på at lave retterne med tofu. Super! - Da vores pad thai kommer, har den en kraftig lugt af kylling/and, som om den er lavet med kyllinge- eller andeboullion.

Den thailandske salat indeholdt ikke thai-selleri og faktisk var alle tingene i retten store, grove stykker hhv. champignon, broccoli, gulerod og grøn salat vendt i marinade. Skuffende. Ikke som forventet.

Bad om at de kunne anbefale en ret som indeholdt kokos og aubergine og fik anbefalet deres nr. 124, (massaman) som indeholdt kartoffel(?), hvor jeg efterfølgende så, at nr. 119 havde været et mere egnet forslag som rent faktisk indeholdt aubergine.

Ærlig over oplevelsen, som skulle have været fejring af årsdag. Havde virkelig set frem til det, men tror ikke jeg kommer tilbage lige foreløbig.

28 maart 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

2 af 6 gæster ventede alt for lang tid

Vi var 6 gæster der skulle fejre en fødselsdag. 3 bestilte forret og alle bestilte hovedret. Vi fik drikkevarer og forretter rimelig hurtigt. Efter lidt tid fik 4 hovedretten men de sidste 2 fik ikke. Ventede i 4-5 minutter og sagde så til de andre gæster at de bare skulle begynde at spise inden maden blev kold. Efter ca. 15 minutter kom servitrice til vores bord, hentede tallerkener fra forret og sagde "undskyld" og gik igen. Vi regnede derfor med at nu kom hovedretter endelig. Men da vi havde ventet i yderligere 10 minutter måtte vi tilkalde servitrice for at spørge hvornår vores mad kom. Efter yderligere 10 minutter kom vores mad. Da var de 4 andre færdige med at spise... Der var derfor en utilfredshed og dårlig stemning ved bordet og vi havde hverken lyst til dessert eller kaffe. Da jeg efterfølgende tilkaldte ejeren for at betale mente hun ikke at der var sket noget galt og man måtte påregne lidt ventetid når der også var "Take away" - Jeg indvendte at 30-35 minutter ikke var lidt ventetid og at vores oplevelse var spoleret. Dette kunne der jo ikke gøres noget ved på dette tidspunkt så jeg bad om en prisreduktion. Ejer var helt uforstående overfor dette og meddelte yderligere at deres priser var så lave at de faktisk ikke tjente på dem. Jeg indvendte at dette ikke havde noget med den dårlige oplevelse at gøre. Ejer hidsede sig op og fortalte at der ikke kunne blive prisreduktion og vi havde derefter en længere dialog om dette. Efter 4-5 minutter meddelte ejer at ok vi kunne få 10% rabat på de 2 forsinkede hovedretter hvilket var ca. 45,- Jeg var bestemt ikke tilfreds med dette men diskussion var efterhånden ved at blive pinlig idet ejer var ophidset og af hensyn til gæster valgte jeg at lukke diskussionen der, under protest. Jeg kan derfor ikke anbefale andre at spise på denne restaurant hvis gæster ønsker at nyde maden samtidigt. Jeg kan dog tilføje at maden, da den endelig kom, var velsmagende.

9 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig lækker thaimad

Virkelig lækker thaimad, vi havde en super oplevelse med forskellige retter. Hurtig og sød servering. Vi kommer helt sikkert snart igen.

7 februari 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.