Piercingskolan Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt trevligt och proffsigt bemötande från både elev och lärare. Jag är nöjd med allt från konsultation till den slutliga piercingen. Jag kommer gärna tillbaka för framtida piercingar! 🩷

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fina lokaler. Jag gjorde navelpiercing, som som inte gav gott resultat. Staven som lades var för kort vilket medfört att jag behövt gå till annan piercare och betala för att få hjälp med det så att de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk lärare & elev. Otroligt noggranna och tog sig tiden att diskutera & prata med en om piercingarna som skulle göras. Kände verkligen att jag var i trygga händer, så nöjd! 🙏🏼 Älskar der... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bodypiercingzaak
  2. Schoonheidsspecialiste-opleiding
  3. Tattoo- en piercingstudio

Geschreven door het bedrijf

Välkommen till enda piercingskolan i Sverige, vi håller utbildningar runt om i landet och även i danmark & norge. Utöver utbildningarna vi har så piercar vi även privatperson mån av tid, man kan alltid boka upp oss på vår bokadirekt. Vår bas är i Göteborg. För utbildning kan man alltid boka med kortvarsel i Göteborg behöver vi åka ut så måste vi utgå ifrån tider vi lagt ut på hemsidan & sociala medier.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gøteborg piercing kurs

Gøteborg piercing kurs. Advarsel!!
-Ikke kast bort pengene på kurs,useriøst.
-Ikke pierce deg her,det er ikke hygienisk.
Dette er dyrt og ikke profesjonelle som utfører. Var kun industrial der noe om anatomien ble nevnt. Hun som holdt kurset vasket seg ikke på hendene mellom hver kunde. Lokalet var ikke rent. Jeg så kanyler (sprøyter) som ble brukt var gått ut på dato. Billig og lav kvalitets piercing smykker.
Selve kurset. Her var det klipp og lim. Dårlig innhold. Det ble vist videoer fra YouTube på hvordan å utføre det.
Jeg valgte å gå på kurs fordi jeg trengte en oppfriskning fra et tidligere kurs jeg hadde tatt fra før. Er veldig glad jeg hadde kunnskap og noe erfaring fra før. For dette lærte jeg ingen ting av.
Da jeg er mildt sagt sjokkert. Kursholder var hyggelig.
Om du ønsker å kurse deg som piercer gå til et studio. Dette er useriøst. For 20.000 kr er dette ikke verdt. Bruk heller pengene andre steder.

3 maart 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Allt gick bra och mina piercingar läker…

Allt gick bra och mina piercingar läker bra, dessutom var dem trevliga! Det ända som jag ogillade var att piercaren inte gav någon slags förvarning till när han skulle börja pierca. Vilket var problematiskt då jag hade bett om att få se placeringen/markeringen av min industriell piercing innan han skulle börja pierca mig. Som tur så stoppade personen som följde med mig piercaren innan han hann börja så att jag fick se markeringen. Jag tyckte om markeringen och allting gick bra utöver det.

Besviken

Jag fick vänta 40min på min tid. När hon markerade hålet frågade hon inte ens mig om jag tyckte om/godkände platsen. Jag har gått till många piercing artister och dem har alltid frågat mig om jag gillar placeringen i för väg. Stället luktade udda och det fanns knappt sitt platser för alla. Hon som piercade var otrevlig.

Modell

Ställde upp som modell, tog flat i örat och tungpiercing! Bra bemötande, trevliga och proffsiga lärare och elev. Man kan känna sig trygg om man använder sig av piercingskolan!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gått utbildningen och som modell.

Gick utbildningen med min mamma för ett tag sedan och vi är mycket nöjda, har haft kontakt med läraren i efterhand och får alltid bra och hjälpsamma svar. Valde att gå som modell på en utbildning för en vecka sedan. Gjorde nippel x2 utfört av lärare. Är mycket nöjd och de läker jättefint. Rekommenderar starkt utbildningen och att gå som modell. Du kan känna dig väl trygg, läraren är alltid med och kollar så det går korrekt till.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

det va superbra

det va superbra, de va proffesionella och jättetrevliga. ända konstruktiva va att min conch behövdes tas om pga fel tagning men det gjorde inte mig något eftersom jag va medveten om att de va studenter och så hade jag även embla kräm så jag var bedövad. tog många piercingar och är nöjd med alla

Ställde upp som modell

Ställde upp som modell för att göra rook, conch och daith. Älskar mina nya piercing!!! Fick dem gjorda av en elev som var super duktig och lugn, läraren var med och hjälpte till så allt kändes tryggt och proffsigt. Rekommenderar starkt

2 november 2023

Var modell

Blev piercad av eleverna, mycket proffsigt bemötande och läraren var delaktig och såg till att det blev bra. Extremt nöjd med mina piercings.

2 november 2023

Bra bemötande

Bra bemötande, kändes tryggt både innan och även efter utförandet. Gjorde piercing i tungan och kändes bra hela vägen.

28 oktober 2023

Proffsigt bemötande

Jag var modell och kände mig väldigt trygg med både lärare och elever. Piercingarna blev riktigt snygga!

14 oktober 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.